Mad og drikkeDesserter

Hvordan bager du en tysk strudel?

Den tyske strudel er en delikatesse, der er anerkendt ikke kun i europæiske lande, men også langt ud over kontinentet. Hvis du skal gå til Wien, skal du sørge for at prøve dette unikke wienerbrød i lokale konditorier. Tyske kokke er stolte over det faktum, at du til forberedelsen af denne strudel har brug for en bemærkelsesværdig færdighed. Dejen på denne rulle skal trods alt være meget tynd og smelte samtidig i munden. Forresten, i Østrig i oldtiden, var ofte den afgørende årsag til at vælge en brud sin evne til at bage en lækker strudel. Men hvis bagning ikke kan lide af brudgomens familie, kan brylluppet let annulleres.

Tysk strudel henter sit navn fra ordet, hvilket betyder "hvirvelvind" eller "tornado", fordi denne dessert er intet som en rulle tyndt strakt dej med fyldning. Strudel er oftest tilberedt med frugt og bærfyldning, men der er opskrifter til denne skål, kogt med svampe, kød eller kål. Men alligevel er klassisk tysk bagning en rulle med fyld fra æbler og kanel.

I Østrig og Tyskland er denne dessert meget populær. Det serveres næsten på alle cafeer, og i butikker sælger de halvfabrikata-strudel, som kun er at bage. Men da vi har sådanne halvfabrikata er sjældne, vil vi forsøge at bage den tyske strudel os selv.

Så, vi har brug for omkring 200 gram mel, en ottende vand, en sked vegetabilsk olie, et æg og salt. Skal også oplagre mel og smør for at smøre produktet.

For at gøre påfyldningen tager vi et kilo sure æbler, et hundrede og halvtreds halvt halvtreds brødkrummer og sukker, 80 gram smør, så mange rosiner uden pits, en halv sked kanel, en pose vaniljesukker og et hundrede gram pulveriseret sukker. Hvis delikatessen kun er tilberedt for voksne, kan der fyldes to spiseskefulde rom eller cognac.

Vi hælder melet med et dias, hvilket gør en depression på toppen. I varmt vand, rør ægget med salt og vegetabilsk olie. Hæld væsken ind i rillen og knead dejen. Belæg bolden koldt fra dejen med vegetabilsk olie og efterlad det på et varmt sted under låget til korrektur.

Spred derefter et køkkenrulle på bordet og drys overfladen med mel. Rul dejen på et håndklæde i en tynd flad kage og smør den rigeligt med smør, som skal forsmeltes. Giv dejen lidt for at stå op i denne form, og stræk den derefter med dine hænder i alle retninger og forsøge at gøre kagen så tynd som muligt. Ved afslutningen af processen skal du skære dejenes kanter og danne et almindeligt rektangel fra det.

Til påfyldningen skal du æle æblerne, fjerne kernen og skrælle og derefter skære dem med tynde "nudler", ca. tre millimeter tyk. Opløs smørret i en stegepande og stek brødkrummerne på den, indtil den er rødlig. Tør kiksene og drys overfladen af kagen med dem. Bland æbler med rosiner, kanel, almindeligt og vaniljesukker. Derefter dekomponeres æblefyldningen i dejen, idet kanten af den flade kage er omkring to centimeter bred. Derefter hjælper du dig med et håndklæde, ruller dejen i en stram rulning og smækker den i en fri kant.

Forsigtig skift strudel på bagepladen og smør den igen med smeltet smør. Kog brødet ved en temperatur på 200 ° C i fyrre minutter, indtil det bliver brun.

Server den tyske strudel direkte "fra varmen med varmen," drys det med pulveriseret sukker. Men selv i en kold form er denne dessert meget velsmagende, især hvis du tilbyder ham en kold flødeis eller flødeskum. Sådan strudel kan bages med andre frugter, for eksempel med pærer eller abrikoser. Også i påfyldningen kan tilsættes nødder - valnødder eller cedertræ.

Men hvis denne opskrift af den tyske strudel virker for kompliceret for dig, kan du forberede en forenklet version af denne dessert fra det færdige blødbrød. For eksempel med en kirsebær.

Tag pakken (500 gram) frosne kirsebær og overfør bærene til en skål (du behøver ikke at afrimme). Derefter tilsættes to hundrede (og mere) gram pulveriseret sukker og en fuld skefuld stivelse. Hvis det ønskes, kan du tilføje kanel eller vanillin til påfyldningen.

Puffekage rulles ind i et rektangulært lag og drys halvdelen af det resulterende rektangel med brødkrummer. Spredt på kirsebærskrot og dække dem oven på den fri halvdel af dejen. Vi fastgør kanten af kagen og sæt den på bageplade. Derefter gør vi langs hele den øvre overflade hyppige tværsnit og smør kagen med et æg. Bake strudel ved en temperatur på 100 ° C i 20 minutter, serveret afkølet. Selvfølgelig kan en sådan pie kun kaldes en tysk strudel med stor strækning, men det er meget lettere at forberede og samtidig meget velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.