Nyheder og SamfundKultur

Hvad er de diaspora? Beskrivelse, værdi

I det område af hvert land er der en vis mængde af diasporaer. De klassificeres ved relevante egenskaber og historisk oprindelse. Men hvad Diaspora? Hvad er dens rolle i styrkelsen af nationale kultur? Lad os undersøge i denne artikel.

Terminologi. generelle oplysninger

Ordet "diaspora" har græske rødder og behandles som en "spredning". I moderne betingelser dette udtryk er den del af de personer eller visse stabile etniske grupper , der lever uden for det område, hvor de blev dannet. Men "den fremmede stat" har de sociale institutioner, hvis aktiviteter er rettet mod at støtte og udvikle deres identitet. I en verden af relationer med disse etniske formationer betragtes et væsentligt resultat i udviklingen af udenrigspolitik af landet og udviklingen af nationale bevidsthed.

Særligt vigtigt er diasporaen til Israel, Indien og Armenien. Dette skyldes det faktum, at den politiske og økonomiske ledelse af den slags samfund har ydet betydelig støtte til landet.

historisk indsigt

I den antikke verden, at denne diaspora, vidste de fønikere, grækere og jøder. Grunden til dette var et lille område af staterne i disse mennesker, der blev tvunget til at emigrere til visse grupper af befolkningen og skabe kolonier i de nyligt erobrede områder. Den første plads historiske hjemland tilbage handlende som følge af frivillig eller tvungen migration. Emigrerede, for det meste til den nyoprettede koloni af åbne handelsruter. Blandt de helleniseret jøder i ordet "diaspora" det var meget konkret. De blev betragtet det jødiske samfund, der frivilligt levede uden for landet Israel. Disse omfattede grupper, der blev tvangsudsendt fra Judas rige af babylonierne og romerne fra Judæa provinsen. En mere snæver definition af værdien erfaringer fra etableringen af Septuaginta. Under samfund forstår jødiske grupper med magt bortvist fra landet Israel.

Den moderne fortolkning af definitionen af

I større dybde spørgsmålet om, hvad diasporaen begyndte at overveje i begyndelsen af det 20. århundrede. Når denne definition ikke er bundet til det jødiske folk. Moderne nøjagtig fortolkning af begrebet er der stadig. Og dette problem er løbende drøftelser, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. I mange lande sat tilstrækkelig stærk forbindelse med samfund, der lever i udlandet. Et eksempel er Georgien. Dette land har til at opretholde kontakt med deres diaspora rundt om i verden har oprettet en særlig tjeneste.

klassifikation

Nu i Rusland er 193 etniske grupper, der har deres egne kendetegn og særlige kendetegn. Med henblik på forskning tidsmæssig klassifikation. Det giver til separation af diasporaers i tre grupper:

  • historiske repræsenteret jøder og armeniere;
  • moderne, som kombineret kinesisk og koreanerne;
  • gruppe i sin vorden, som samler indvandrere fra Centralasien.

Populære etnisk samfund af fred

Bortset fra det faktum, at en sådan diaspora, bør resultere i et par numre. Det anses for en af verdens største kinesiske samfund. Det omfatter mere end 35 millioner mennesker. Indiske og russiske diaspora kombineret 25 millioner mennesker. Den ukrainske etniske gruppe består af 12 millioner mennesker. Adygeyan, sigøjner, armensk, græsk og hebraisk diaspora omfatter omkring 8 Mill. Vietnamesisk og tysk gruppe 3,5 millioner tilsammen. Mindst betragtes den aserbajdsjanske diaspora. Den består af 2,4 millioner mennesker.

Funktioner af den aserbajdsjanske diaspora

I Leningrad-regionen, denne etniske gruppe hører til en af de største etniske samfund. Hovedårsagen var konflikten i Nagorno-Karabakh, hvilket har ført til en betydelig og voksende gruppe. Nu er i besiddelse af den aserbajdsjanske diaspora i St. Petersborg er en søndagsskole, generalkonsulat af republikken, udgivelse redaktører af "Azeri" avis.

Det strategiske mål for stormagterne

Væsentlige ændringer i den aserbajdsjanske diaspora fandt sted i begyndelsen af 2000'erne. Så hendes samfund blev forenet i visse lande og væsentligt forbedret effektiviteten af de eksisterende. I løbet af de seneste tre år er antallet af etablerede sociale strukturer er mere end 80. Bidraget til dette udvalg om Mellemøsten og Europa. Selvom den aserbajdsjanske diaspora er stadig i den fase af dannelsen, betydelige positive ændringer er allerede synlige. Den første kongres af medlemmer af lokale ledere af organisationer. I 2004 blev det grundlagt af aserbajdsjanske kongres Europa. I moderne forhold Republikken selv blev centrum for internationale strategiske planer. Derfor kan vi fuldt ud forstår den interesse for mange lande i den aserbajdsjanske diaspora.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.