Nyheder og SamfundKultur

Museum for børn. St. Petersburg Gratis museer. Interessante museer i St. Petersburg

Petersborg er den kulturelle hovedstad i Rusland, nummerering mere end hundrede museer. I byen en unik udstilling og samling arbejde. Særligt populære er de forskellige museer for børn. I St. Petersborg, kan du besøge udstillingerne for enhver smag. Men ikke alle de turister og beboerne i byen, ved, hvor man kan finde dem. I nogle interessante museer i St. Petersborg kan du gå med dit barn? Det tilbyder gæsterne den kulturelle kapital? Er de gratis museer? Om dette - senere i artiklen.

oversigt

Museum of St. Petersburg - det er "klassiske", og i stedet "usædvanlig" udstilling. Sidstnævnte indbefatter for eksempel, "Planet af Dinosaurs", "Umnikum" og andre. Listen over steder at besøge er omfattende, nogle af dem er gratis. Museer i den kulturelle hovedstad i tilbuddet for at se mødet i historien om artilleri og teknik, etnografi og folkene i Rusland, jernbanetransport.

Byen har en unik af sin art udstillingscenter, der repræsenterer den store layout af Rusland. Også populære er museerne i St. Petersborg, som "verden af tropiske sommerfugle", "Republikken katte" eller "Udstilling af retro-engineering." Desuden er byen på Neva udmærker sig ved sin mangeårige flåde tradition. I St. Petersborg, åbnede Søfartsmuseet, besøgende og beboere kan nyde krydsere ( "Aurora" og "Standard"), en ubåd og isbryder.

Moderne underholdning og uddannelsesmæssige centre

Hvad er de interessante museer for børn? Byen har interaktive udstillinger. Som vi ved, børn elsker udendørs spil, køre, leg. De er interesserede nok til alle, studere bestemte emner i detaljer. Interaktiv museum for børn giver mulighed for at udvide min horisont børn. Undersøgelsen udføres så i form af et spil. Disse museer i St. Petersborg vil sætte barnet med unikke udstillinger, sjældne fund. For hver aldersgruppe udvikle passende uddannelsesprogrammer. Besøg interessant museer i St. Petersborg, barnet begynder at bedre forstå verden omkring os.

"Dinosaur Planet"

Dette er et unikt museum for børn. St Petersburg generelt kendetegnet ved en række usædvanlige kulturelle steder. "Dinosaur Planet" er en udstilling af voksfigurer flytte, fremmane billeder af gamle dyr, der beboede jorden. Udstillingerne er præsenteret i fire haller. Med kan fotograferes figurer af dyr. Udstillingen giver dig mulighed for at få at vide, forfædrene til moderne dyr og deres vaner og vaner og livsstil. Arrangørerne formået at genskabe en kopi af dinosaurer fra små til store i deres fulde størrelse. Interiors showrooms formidle atmosfæren af Jurassic Park.

Grand russisk layout

Dette er et unikt museum for børn. St. Petersburg - den eneste by i Rusland, hvor man kan se en kopi af landet ved en reduceret størrelse. Det skal siges, at det ikke kun er layoutet, det er i enhver forstand af levende tilstand. På en kopi kan ses i bevægelse tog, biler og mennesker. Statens model ændrer udseende efter tidspunktet på dagen og året, føler, og begivenheder. En nøjagtig kopi af Rusland indtager 800 kvadratmeter. m. Det er resultatet af omhyggelige arbejde skabere, genskabe den slags tilstand til den mindste detalje.

På modellen afbildet de mest betydningsfulde steder i Rusland, fra Kaliningrad til Fjernøsten. Genskabt del improviseret. Børn entusiastisk se på denne skala "legetøj". I dag, layoutet er ikke afsluttet, men indeholdt mange scener (bygninger, infrastruktur, bygninger) af eksempelvis byer som Magadan, Vladivostok, Moskva, Kaliningrad. Grand Museum er et unikt sted, en af de seværdigheder i byen på Neva-floden og det land, som ikke har nogen analoger.

Zoologisk Museum for Children

St. Petersburg - er først og fremmest en by med historie, gamle bygninger. En af disse er den konstruktion, som plejede at være et toldoplag. Siden 1896 denne bygning blev overført til Zoologisk Museum, som er en af de ældste i Europa. I 2012 fejrede sin 180th jubilæum. Han grundlagde museet Peter. Det var ham, der bragte de første udstillinger fra Holland. I 1714 beordrede Peter til at etablere Kunstkammer i Sommerpaladset. Efterfølgende på sin base det blev skabt Academy of Sciences. Over tid på grund af en kraftig stigning i antallet af udstillinger, blev hele samlingen delt.

Åbning direkte Zoologisk Museum fandt sted i 1832. Til dato har det indsamlet mere end 15 millioner historiske elementer. Ved de sjældneste udstillinger hører til skelettet og udstoppede mammut, sydlige elefant, hval, vild kamel. En af de ældste er proppet hunde og heste Peter. Førstepladsen alligevel retmæssigt tilhører udstoppet mammut blandt de udstillede genstande. Det blev opdaget i 1900 i en forholdsvis god stand. Forskere har været i stand til at inddrive detaljer dyrearten at montere den i samme position, hvor han blev fundet.

Udstiller i Antarktis og Arktis

Dette er det eneste sted i Rusland, hvor man kan stifte bekendtskab med emnet i nord, dens historie. Dette er ikke blot et museum, men er enestående i sin art lager af undersøgelser og møder mellem forskere og opdagelsesrejsende, herunder pionerer på området. Arktisk Institut blev grundlagt i 1930'erne. Da det blev dannet, og et museum. Samtidig begyndte vi at kunne foretage målinger i polarområderne. I september 1938 åbnede den første udstilling, der var dedikeret til aktiviteter opdagelsesrejsende til "Nordpolen-1" (den drivende station).

I 1958 åbnede han Antarktis Division. I forbindelse med udvidelsen af museet adskilt fra instituttet og blev en uafhængig selvejende institution. I dag i udstillingen er tre afdeling. Blandt de mest unikke og værdifulde samlinger bør gøres pomorere husholdningsartikler, der bor i den første halvdel af det 17. århundrede, opdagelsen af kunst og kunsthåndværk, kunst, husholdningsartikler og tøj, og andre.

I første omgang blev museets bygning opført til brug for kirken. Arkitekten var Alexander Melnikov. I årene 1934-1936 i henhold til projektet Sivkova værelse blev renoveret. I dag Museet for Arktis og Antarktis er omkring et hundrede tusinde udstillinger. Blandt de udstillede genstande i hallerne, kan du se den trykte og kartografiske kilder, ekspedition udstyr og instrumenter, fotografier, arkivers databaser.

Puppet Museum for Children

St. Petersburg - en rig kulturel by. Kommer her, skal du sørge for at besøge en unik udstilling af dukker. Et museum i 1998. Grundlaget for en række private samlinger blev taget. I dag udstillingen genopfyldes med antikke og moderne dukker ophavsret. I øjeblikket indsendt omkring 5.000 udstillingsgenstande. Blandt dem er fantastiske, etnografiske og folkehelte.

Det har otte værelser i museet. Hver indviet et separat emne. Så, for eksempel, er der en hal i det østlige slaviske dukker viet til traditionelle russiske riter og gjort etnografiske prøver. Der er også en hal af litterære karakterer, "skov rige" hall. Alle udstillinger af museets - forfatterens arbejde er ikke kun moderne, men også levet i de sidste kunstnere århundrede.

Den teatersal skabte et karneval atmosfære. Her er en række af masker, tilbehør og andre elementer. Hertil kommer, at museet åbnede en mester-klasse på skabelsen af dukker til børn og voksne. En særlig del af udstillingen er tekstil collager, masker og andre genstande fremstillet af studerende fra Academy of Theatre Arts. Det skal bemærkes, at samarbejdet med denne institution bidraget til udviklingen af princippet om eksponering i udstillinger. Når layoutet af butiksvinduer, især ved at bruge en teaterscene, hvor marionet tegn kommer ud. Dette skaber en unik effekt, nedsænke publikum i en magisk atmosfære. Museet også gjort dukker til orden.

"Umnikum"

Det er en moderne museum for børn. St. Petersburg - en by i konstant udvikling. Årligt, konstant åbne nye underholdning og uddannelsesmæssige centre. "Umnikum" - er et enestående kompleks beliggende i centrum af den kulturelle kapital. Dette og andre naturvidenskabelige museer i St. Petersborg for børn tilbyder en helt ny tilgang til studiet af fysik, matematik og andre fag. Let tilgængelige og ganske professionelle guider og animatorer vil fortælle besøgende om termiske fænomener, egenskaber for væsker og andre vigtige processer, der finder sted på planeten og videre. I "Umnikume" med hjælp af eksperimenter viser tydeligt enheden af verden.

"Menagerie af små dyr"

Denne lille zoo blev etableret i Toksovo. Her eventyret ikke kun for dyr, men også for børn og voksne. Gæsterne på en rejse for at historiefortæller. Han viser dem de "menageri", fortæller historien om livet i skovens fugle og dyr til deres skæbne. Samtidig børn opfordres til at kommunikere direkte med dyr, selskabsdyr dem, fodre dem. Museum program "Forest Tales" er designet til børn fra teen til den yngste. Du kan også bemærke enhver ferie, fødselsdag, familiefest. Alle programmer er på en eller anden måde en rejse ind i en anden verden. Det er beboet af røvere og klog mænd, fuld af udfordringer og eventyr, det beboet af forskellige usædvanligt dyr, der er venner med folk.

Swamp

Museet på Swamp arbejder udkast "Land Gaydarika". Her fyrene fra 10 til 13 år kan være på hovedkontoret i bogen Timur Gaidar. Projektet er placeret i loftet. Her bliver gæsterne inviteret til at gå igennem spillet rute, i løbet af hvilken ulykken vil blive elimineret på Kirov fabrikken, så vil de tage en flyvetur over Arktis, redde Papanin. Efter at have afsluttet alle de opgaver bliver nødt til at køre ovenpå og åbne cachen Timur. I det, vil deltagerne finde nøglerne. Hver af dem vil komme til en kasse eller kiste, afslører, at barnet vil finde en meddelelse fra værker af Gajdar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.