SkønhedKosmetik

Makeup for blondiner med blå og grønne øjne. Paletten af farver

Farven på dine øjne, hår, hud tone, samt tøj og tilbehør påvirke valget af palet makeup. For en eller anden form for udseende, vil vigtige være evnen til at kombinere farver. Valget af farvenuancer vil afhænge af, hvilken slags makeup du vælger at gøre: dag, aften, erhvervslivet, kreative. Med korrekt valgte nuancer af skalaen kan fremhæve den sjældne øjenfarve og hår, eller at fokusere på form af øjenlåg, kinder, læber og øjenbryn.

Makeup for blondiner med grønne øjne

Valget af farver palet for denne type af udseende er at understrege farven på øjnene, eller forstærke den. Makeup for grønne øjne blondine udført under hensyntagen til den tid på dagen og destination. Dag forudsætter mindre kontrastfarver, må en virksomhed ikke tiltrække opmærksomhed. Til aften make-up kan gøres kontrasterende accenter, men glem ikke om Kanter og skygge linjer. Så overveje den klassiske dag makeup for blondiner med grønne øjne. Start med forberedelsen af huden. Efter trin udrensning og anvende dagcreme bør være en korrektion og modellering af ansigt, hvis det er nødvendigt. Efterlad ikke uden opmærksomhed på øjenbrynene, betyder deres velplejet udseende gør fuldstændige og præcise. Alle nuancer af makeup bør anvendes i en varm palet. Shade-base, som anvendes på hele øjenlåget, vælge mellem en række "guldstøv", "honning sirup", "gul". Intensiteten af farven afhænger af hudfarve: jo mørkere det er, jo rigere farve skygger. Som en accent, anvende sådanne farver som varm blomme, granit og ametyst. For at give et billede af ømhed i makeup for blondiner med grønne øjne, kan du tilføje farver fra lyserød palet.
Pale pink skygge skygger passer lys-flået blondiner og røget pink er ideel for ejere af mørk hud. De er blevet anvendt på øjenlågene (fra folden til panden ved den yderste øjenkrog). Blush lyserød farve med en gylden glød, hvis intensitet er også afhængig af hudfarve, skal anvendes på toppen af kindbenet. Bring vipperne linje bedre blyant ametyst og dæmpet grøn. Mascara volumen vælge sort eller brun. "Delicate fersken" læbe, transparent pulver til at fuldføre, og makeup for blondiner med grønne øjne klar. Husk, at denne kombination af farvepaletten - dette er en klassisk ordning. En række forskellige farver på det kosmetiske marked giver dig mulighed for at finde de rigtige farver til en smuk makeup.

Blond med blå øjne

Makeup for ejere af blond hår og blå øjne lavet ved hjælp guld og nuancer af grå skygger. Deres intensitet afhænger også af hudfarve. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge en meget mørk farve, sort eyeliner og stærkt understrege kindbenene. Gør blondiner blid form for udseende, så prøv at trimme nuancer, der er i harmoni. Vær opmærksom på balancen mellem varme og kølige farver, og så vil din makeup er altid perfekt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.