FormationHistorie

Ludvig XVI: en kort biografi, børn

Korol Lyudovik XVI blev født i Versailles August 23, 1754. Han modtog også titlen på hertug af Berry. Hans far var den Dauphin (arving prsetola) Louis Ferdinand, der til gengæld var søn af franske konge Ludvig XV.

barndom

Som barn, at barnet var den anden af syv børn. Hans storebror var en navnebror, der døde i en alder af 9 i 1761. Mens Lyudovik Ros i sin skygge, havde forældrene ikke mærke til det. Han var glad for jagt, som ofte gik til den regerende bedstefar. En gang i 1765 af tuberkulose, døde af sin far, Dauphin titlen videre til den 11-årige barn. Begyndte sin indtrængende uddannelse at forberede sig til tronen, som han havde arvet fra sin bedstefar er nu.

arving

I 1770, den kommende Ludvig XVI, der var 15 år gammel, gift med Marie Antoinette. Hun var en fætter til Dauphin på sin mors side, og var datter af den hellige romerske rige af kejser Franz I. Den franske offentlighed reagerede med fjendtlighed til ægteskabet, som for nylig har landet allerede indgået en alliance med det østrigske monarki og led et ydmygende nederlag i de Syvårskrigen (1756-1763). Så blev mange kolonier tabt i Nordamerika, Storbritannien cast. Kronet et par i lang tid ikke kunne have afkom, fordi der selv i Frankrig var der stikkende pamfletter påvirker sundhed tema Louis. Men fra 1778 til 1786 blev født 4 børn (2 sønner og 2 døtre).

Den yngre arving efter sin natur meget forskellig fra den magtfulde bedstefar. Drengen var genert, stille, beskeden og ikke passede ind i den daværende kongelige hof.

reform

I 1774, Louis XV døde, og tronen af den nye konge blev rejst - Louis XVI. Monarch sympatiserede med ideer oplysningstiden, på grund af hvad straks afskediget mange modbydelige ministre og rådgivere i den sidste regeringstid, som adskiller reaktionær. Især fra Retten blev udelukket Madame du Barry, kansleren, og så videre. E. Starten på reformer for at afvisningen af feudalismen, blev væsentligt reduceret i de kongelige entourage omkostninger. Alle disse ændringer har haft en anmodning fra det franske samfund, som ønskede at borgerrettigheder og en ende på dominans myndighederne.

Den største respons modtog transformation i inden for finansiering. Comptroller General i den forbindelse blev udnævnt Turgot, som fast tilknyttet reformerne i fremtiden. Han foreslog at omfordele skatterne, øge skatterne med højere velstillede dele af samfundet. interne toldsteder, der røvede købmænd, ødelagde monopolet blev afskaffet. Salg af brød var gratis, hvilket er ekstremt lettet eksistensen af bonde klasse, der havde færrest midler til livet. I 1774, har de lokale parlamenter, der udføres funktionerne af dommerstanden og predstvitelnyh organer blevet inddrevet.

Konservativ modstand

Blandt de almindelige mennesker, alle disse ideer opfattes entusiastisk. Men den øverste lag af det franske samfund modstået de nyskabelser initieret af Korol Lyudovik XVI. Adelen og gejstlige ønskede ikke at miste deres egne privilegier. Der var krav for at vælge placeringen af Turgot, som var den vigtigste inspiration til forandring. Ludvig XVI skelnes usikre karakter, og derfor tabte til adelen. Turgot blev afskediget, og i finansiering begyndte anarki. De nye ministre og ledere kunne ikke gøre noget med en voksende hul i budgettet, men kun tage nye lån fra långivere. Gæld var forbundet med et fald i indkomst skatteindtægter. Desuden handel i landet kunne ikke gå til et nyt spor på en gang, hvilket er grunden til den økonomiske krise i byerne, herunder i relation til manglen på brød.

kompromis

På denne baggrund i den 80. år af Ludvig XVI og Mariya Antuanetta forsøgte at manøvrere i et skiftende franske samfund. Vi begyndte den første manifestation af counter-reform tilstræbes en udjævning af radikal ændring tilbage efter Turgot.

indlæg af officerer og dommere blev igen lukket til den tredje Estate. Lords vendte tilbage til en position, hvor de betaler lavere skatter. Alt dette forårsagede uro i samfundet. Var utilfreds med alle de ypperste i usikkerheden på kongen, borgerne i den vanskelige økonomiske situation, og bønderne fra det, der begyndte reformer indskrænket.

På det tidspunkt var Frankrig involveret i uafhængighedskrig, der udfoldede sig i Nordamerika. Oprørske kolonier fik den støtte, han har givet Ludvig XVI. Operationen at svække den britiske forpligtet til at udføre på samme side med de revolutionære. Det var helt usædvanligt for enevældige konger, hvoraf den ene var stadig Ludvig XVI. Kort biografi af kongen siger, at politikken med kongen forårsagede utilfredshed med hans "kolleger" - de østrigske herskere, Rusland og så videre ..

Samtidig er mange franske officerer, nogle kampe i Amerika, vendte hjem forskellige mennesker. De var fremmed for den gamle orden af fædrelandet, hvor feudalismen stadig sejret. Over havet, de følte, at en sådan frihed. Den mest berømte officer af dette lag var Zhilber Lafayet.

finanskrisen

Den anden halvdel af 80'erne var præget af en ny finansiel udfordringer i hele staten. Halve foranstaltninger, som kongen og hans ministre, var uholdbar på grund af sin manglende effektivitet. Ny foranstaltning var indkaldelse af Parlamentet, som skulle have været indført en reformeret skat. Det blev initieret af Louis XVI. Fotos billeder med hans billede vise os fornuftigt klædt monark, mens der i den modne krise stat. Selvfølgelig er dette kan tilpasses mange imod kongen. Parlamentet afviste at indføre nye skatter, hvorefter den blev spredt, og nogle af dens medlemmer blev arresteret. Dette ophidsede næsten alle i landet. Som et kompromis blev det besluttet at indkalde de stater generalsekretær.

staterne generalsekretær

Det første møde i den nye repræsentative organ opstod i 1789. Inde i det var flere rivaliserende grupper, der repræsenterer forskellige sociale lag. Især den tredje Estate erklærede sig nationalforsamlingen og opfordrede adel og gejstlighed at tilslutte sig den nye fraktion. Det var et forsøg på magten i monark, som anses gudgivne. Overtrædelse af almindeligt anerkendte traditioner, der eksisterede i riget i mange århundreder, betød, at nationalforsamlingen har positioneret sig som talerør for folket.

Da den tredje ejendom havde et flertal i staterne generalsekretær, det blokerede Kongens dekreter om restaureringen af den gamle orden. Det betød, at nu står Louis et valg: at magt opløse stater General, eller sende til deres beslutninger. Monarch har endnu engang vist sin vilje til at gå på kompromis, og han rådede gejstlige og adelen til at deltage i koalitionen. Han blev en konstitutionel hersker.

opstand

Denne vending, begivenhederne har vrede konservative elementer i det franske samfund, som fortsætter med at være store og magtfulde. Uensartet Louis lyttet til hertugerne og adelige, der krævede at komme ind på Paris tropper og fratræden af initiativtagerne radikale reformer. Dette blev gjort.

Efter dette, beboerne i Paris åbent prekratilii adlyde kongen og gjorde oprør. 14 Juli 1789 blev taget til fange Bastillen - et fængsel og et symbol på enevælden. nogle embedsmænd og adelige blev dræbt. Den mest alvorlige stemning begyndte at danne enheder af nationalgarden, som tjente til at beskytte revolutionens succes. En ny trussel, Louis gik tilbage på koncessioner ved at trække tropper fra Paris og kom til det nationale råd.

I spidsen for revolutionen

Efter revolutionens sejr begyndte radikale reformer. Den første blev ødelagt af det feudale system, som eksisterede i Frankrig siden middelalderen. Samtidig hver måned kongen har mistet sin indflydelse på, hvad der sker omkring. Power svømmede ud af hans hænder. Alle offentlige institutioner har været lammet i hovedstaden og i provinsen. En effekt af denne ændring var forsvundet brød fra Paris. Sort, der bor i byen, i et raseri forsøgte at belejre slottet i Versailles, som var residens for Louis.

Oprørerne krævede, at kongen, så han flyttede til Paris fra forstæderne. I hovedstaden, monarken blev de facto gidsel af de revolutionære. Gradvist deres kreds af tilhængere voksede republik.

Den kongelige familie, også var bekymret. Louis XVI, børn af monarken og følget desto mere afhængige af Marii Antuanetty, der var stærkt imod de revolutionære. Hun opfordrede sin mand til at søge bistand fra udenlandske herskere, som også var bange grasserende fritænkere i Frankrig.

Kong flugt

På grund af det faktum, at kongen forblev i Paris, revolutionær handling modtaget juridisk konnotation. Hos Versailles, besluttede vi at flygte fra Ludvig XVI. Han ønskede at stå i spidsen for de anti-revolutionære kræfter, eller være i udlandet, hvor han kunne være fristet til at lede de trofaste soldater. I 1791 er hele kongefamilien inkognito forlod Paris, men blev identificeret og anholdt i Varennes.

For at redde et liv, Ludvig sagde, at støtter fuldt ud de radikale ændringer i landet. På dette tidspunkt Frankrig allerede forberedes til åben konflikt med de europæiske monarkier, der frygtede et forsøg på den gamle orden på kontinentet. I 1792, Louis, er faktisk på en krudttønde, erklærede krig mod Østrig.

Imidlertid har kampagnen fra starten gået galt. Østrigske del af invaderet Frankrig, og det var ikke langt fra Paris. Byen begyndte anarki, og de nye oprørere erobrede kongelige palads. Louis og hans familie blev sendt i fængsel. 21 September, 1792 blev han officielt frataget sin kongelige titel og blev en almindelig borger med navnet på Capet. Først Republik blev udråbt i Frankrig.

Trial og udførelse

Den prekære situation fangen blev endeligt undermineret, da hans tidligere slot en hemmelig sikker indeholder fortrolige breve og dokumenter blev fundet. Det blev klart, at den kongelige familie var spændende imod revolutionen, i særdeleshed, han søgte hjælp hos de udenlandske herskere. På dette tidspunkt blev de radikale kun venter på en undskyldning for at slippe af med Louis.

Derfor er forsøg og forhør i konventionen. Den tidligere konge var blevet anklaget for fare nationale sikkerhed. Konventionen besluttet, at sagsøgte fortjener døden. Henrettelsen af Ludvig XVI blev afholdt 21 januar 1793. Da han dukkede op på skafottet, hans sidste ord var spørgsmålet om skæbnen for ekspeditionen, Jean-Fransua De La Perouse. Marie Antoinette blev halshugget et par måneder senere, i oktober.

Udførelse af kongen førte til, at de europæiske monarker endelig forenet mod republikken. Nyheden om drabet på Louis forårsagede annoncen krigen England, Spanien og Holland. Lidt senere sluttede Rusland koalitionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.