Sport og FitnessFiskeri

Gedde fiskeri i sommeren på en spinding: hvad, hvor og hvordan

Officielt (i overensstemmelse med gældende lovgivning) fange gedder i sommeren på en roterende begynder den 15. juni. Indtil den dag, er forbuddet i forbindelse med reproduktion af en stor ferskvands rovdyr. Det største problem er at vandtemperaturen stiger i juni, og rovdyr appetit reduceres proportionalt. Derfor på dette tidspunkt at fange de store fisk er det meget problematisk, men ikke desto mindre reel. Men i anden halvdel af sommeren, ændrer situationen sig dramatisk. Varmestabiliseret, rovdyr tilpasser sig det, og det ser appetit, hvilket forenkler processen og forbedrer resultatet af fiskeri. Vi kan sige, at fange gedder i sommeren på en spinning - er en videnskab. Kendskab alle dens regler, er det muligt uden problemer at opnå det ønskede resultat.

udvælgelse af gear

Korrekt valg af gear - en tredjedel af vellykket fiskeri. Særlig opmærksomhed skal rettes mod den fiskesnøre og håndsving. Tykkelsen af det første bør være i området fra 0,18 til 0,2 mm 2. Det er denne tværsnit giver dig mulighed for at fange både små fisk og store nok individer. Således under trækning af store gedder vand sandsynlighed brud sådan gear minimeres. Den anden vigtig komponent - en agn. Den mest almindeligt anvendt til disse formål woblere. Anbefales, at du skal have et sæt af dem. Hvis en slags lokkemad ikke give konkrete resultater, giver det mening for en time efter det erstattet. Se dette redskab bør udvælges på grundlag af en fremtidig reservoir fiskeri. Hvis du har planer om fiskeri floden gedde på spinding, hvor der er en stor strøm, alternativet er simpelthen ingen synkende woblere. Men i reservoirer med dårlig vand cirkulation allerede anbefalet at anvende sådanne kunstige modifikationer flydende fisk.

Valg af en placering

En vigtig del af en vellykket fiskeri, hvor fiskeri gedde på spinding sommer Det kan være mange gange mere effektiv - er valget af placering. De professionelle af fiskeri forretning i lang tid og med succes brugt til at bestemme placeringen af et rovdyr ekkolod. Det er nok til at finde en meget stor bump på bunden af dammen. I løbet af ferien, de fleste gedder i sådanne steder og huder. Dette kan være en reces eller et fremspring på bunden. Men det betyder ikke altid har mulighed for at købe sådan dyrt udstyr, især blandt fans. I denne situation, bør du være opmærksom på vand krat og ulemper. Dette er også et yndet sted for lempelse af disse smukke flod rovdyr.

fangst

Selve fange gedder i sommeren på en spinning noget særligt er ikke anderledes. Den består i en gradvis opgivelse stang og gradvist at trække den ud af vandet. Det er vigtigt at bemærke den tid. Hvis en halv time på en enkelt agn fisk ikke er der, er det fornuftigt at udskifte det på den anden. Samtidig nogle særlige regler, når de vælger agn der. Luck kan vække lokke, så du skal eksperimentere. Hvis efter timer resultat ikke opnås, så giver det mening at ændre placeringen. Det er igen nødvendigt at vælge på grundlag af anbefalingerne tidligere.

fund

Gedde fiskeri i sommeren på en spinning - er en videnskab, hvor at opnå et positivt resultat bør behandles. Korrekt valg af gear (eller rettere, selv deres sæt) og valget af placering for fremtidig fiskeri - det er en stor del af succesen. Og kun en tredjedel af det falder på selve processen. Det er kun vigtigt ikke at være bange for at gøre eksperimenter. Kun i dette tilfælde vil resultatet overgå alle dine forventninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.