Sport og FitnessFiskeri

Hvordan til at pålægge en orm på en krog på forskellige måder?

En af de mest populære lokkemad for at fange fisk - en orm. Denne artikel vil beskrive hans synspunkter er givet anbefalinger til opbevaring. Der vil også blive vist de forskellige måder, hvordan at pålægge en orm på en krog. Alt dette vil i sidste ende få maksimale resultater fra dit fiskeri. Efter alt af den rette tilrettelæggelse af processen afhænger, hvis ikke alle, meget.

typer

Før hvordan man pålægge en orm på en krog, skal du vælge den type i henhold til den potentielle fangst. I udseende, denne agn er af to slags:

  • Brick rød orm.
  • Rød og gul orm.

I det første tilfælde er det stort. Det kan opdeles i dele, det er fremragende bid store fisk (karper, karper, brasen, for eksempel). Men den anden type bruges til små fisk. Bedst af alt, de er fanget dværge. Begge arter findes i jorden. Deres foretrukne sted er gødning. Så det er bedst at kigge efter dem der.

opbevaring

Ikke kun lederen af ormen på krogen spiller en vigtig rolle i processen med fiskeri, og gemme det i sin oprindelige tilstand. Efter alt, det afhænger af tilstanden af intensiteten af bid. Jo mere den bevæger sig, end det er saftigere, jo større er sandsynligheden for, at fiskene vil være opmærksom på det. Det anbefales at blive transporteret i plast- eller metalbeholdere. Samtidig, i tillæg til lokker, bør der være lidt mængde jord. Alt dette bør være jævnt fordelt over hele volumen af beholderen. Jeg er sikker på, alt dette sammen med beholderen skal pakkes ind i en fugtig klud.

sat på

Der er tre måder hvordan man kan sætte en orm på en krog:

  • En orm intervaller.
  • Adskillige orme i form af en krans.
  • En orm på krogen helt.

I det første tilfælde agn med jævne mellemrum stikke sin kuffert på krogen. Hvis det er lille, så er de to af punkteringer vil være nok. Men for et stort antal kopier af deres bedste for at stige til 3-4. Denne metode kan anvendes til fangst af fisk såsom brasen, skalle. Den følgende fremgangsmåde er, at nogle slags lokker er trukket over en af enderne af hinanden. Normalt er begrænset til 2-3 personer. En sådan fremgangsmåde til gevindskæring er bedst egnet til store fisk - karpe f.eks. Sidste tredjedel udførelsesform består i fuldstændig strengemønster lokke legeme ved den ene ende og til den anden. Hvis det er nødvendigt, kan denne manipulation gøres selv med en skive. Så fange små fisk - for eksempel, dværge. En anden vigtig nuance af hvordan at pålægge en orm på en krog - er obligatoriske tilstedeværelse af den frie spids af spidsen af krogen. Hvis det ikke er, er det i høj grad øger sandsynligheden for, at fiskene er "forkælet" lokkemad eller glider under bider.

resultater

I denne artikel er det beskrevet, hvordan retten til at pålægge en orm på en krog i en række forskellige sager. For en lille fisk er bedst egnet fast pik. Men karper anbefales at bruge den såkaldte guirlande, når maddingen er sammensat af flere orme. På grundlag af anbefalingerne, er det muligt uanset situationen, sætte lokkemaden højre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.