Nyheder og SamfundKultur

Bøger fra menneskelig hud: karakteristika, myter og interessante fakta

På alle tidspunkter mennesker gjorde udstrakt brug af huden af dyr til beklædning og diverse husholdningsartikler. Lingvister tror endda, at ordet "hud" oprindeligt lød som en "ged". Efter alt, er huden på dette dyr perfekt modstået forbinding, og derefter i hænderne på dygtige håndværkere omdannet til elegante sko eller kjole. Efter nogen tid, ordet kom til at betyde i henhold til huden på alle levende væsener, herunder mennesker. Kun få mennesker er klar over i dag, at et par hundrede år siden, er den menneskelige hud anses for at være den samme fremragende materiale, som for eksempel svinekød eller kalvekød. Overraskende blev det lavet af en masse forskellige elementer, der er brugt bare et rungende efterspørgsel fra aristokrater og velhavende borgerskab. En utrolig efterspørgsel i Frankrig, der indførte mode af lignende produkter, har været på forsiderne af bøger i menneskehud. Det er så uhyggeligt og fantastiske lyde til moderne mennesker, besluttede vi at fortælle mere om de tekster og værker, der er blevet udødeliggjort på godt garvet menneskelig hud.

Historien om lædervarer døde mennesker

Det ser ud til at gøre det absolut vildskab af bogen af menneskehud eller andre lignende produkter, men vores forfædre fandt det helt normalt. Det er svært at sige, hvornår denne usædvanlige materiale er blevet anvendt for første gang, men historikere har været adskillige tilfælde af brug af menneskelige knogler stammer i Sydamerika, Australien og Amazon.

Det faktum, at disse mennesker betragter døden en slags overgang til en anden verden, og den bedste måde at ære mindet om de døde blev betragtet produktionen af deres knogler og hud af forskellige rituelle genstande. gik Oftest de til trommer i koppen og håndtere knive. Således er den døde mand fortsatte med at være en del af stammen og blev en vejledning i åndernes verden.

Over tid, har menneskeheden udviklet sig og flyttede fra de gamle barbariske traditioner. I Europa kristendom erstattet hedenskab, der fremmes en helt anden holdning til den afdøde og deres rester. Det syntes, at ingen i hovedet ikke ville komme til at bruge den menneskelige krop som en normal dækmateriale til fremstilling af for eksempel sko. Men virkeligheden var langt mere chokerende, fordi der i det attende og nittende århundrede trådte i modeprodukter lavet fra huden af døde mennesker. Det er svært at acceptere, at en af de sidste bøger bundet i huden er blevet skabt i halvfjerdserne i forrige århundrede. Tænk over det - kun fyrre år siden, dække nogle af den afdøde gik til produktion af bogen! Men tror ikke, at meget af vores, denne moderne verden, du vil ikke finde. For nylig lækket beviser for, at Europa stadig fungerer underjordiske fabrik, der producerer sko, bælter, punge og bøger fra den menneskelige hud. Og disse produkter er købt på fabrikationsstadiet, aflejres i samlinger af millionærer og milliardærer. Så uanset om det er - ingen ved dog bekymret over de psykologer er begyndt at studere dette fænomen, hvilket gør en chokerende fund.

Heathers

Moderne psykologi er i stand til at kigge dybt ind i det ubevidste, hvor den skjulte alle hans hemmelige tanker og ønsker. Og af hensyn til for eksempel bøger bundet i huden, de ser en skræmmende tendens til social bevidsthed.

Psykologer siger, at på alle tidspunkter interessen for døden ledsaget menneskeheden. Men enhver kultur er blevet skabt nogle tabuer, hvilket var en klar sondring mellem den verden af levende fra de døde. Der har dog altid været folk, der har en særlig attraktion for de døde - nekrofili. Dette fænomen er blevet beskrevet i det syttende århundrede og i øjeblikket er det er ganske godt kendt. Videnskaben har bevist, at den offentlige mening og kulturelle traditioner skaber en ganske stærk underbevidste forbud blokerer de fleste folk som attraktion.

Men den øgede interesse for produkter af menneskelig hud kunne tyde kun én ting - det moderne samfund har fjernet næsten alle hæmninger, at frigøre de mest hemmelige begær. Efter alt det sjove af at eje en bog indbundet i menneskehud trækkraft nekrofilskoy beslægtet med en død krop.

Mange eksperter siger, at denne tendens forekommer kun, når samfundets struktur er ødelagt. For eksempel under den franske revolution i landet arbejder fabrikker, der producerer mange produkter fra huden af henrettede mennesker. Disse elementer prale med hinanden, fordi de ofte lov til at denne person, hvis dækning blev brugt.

Du kan stadig tror, at vi er nødt til at fortælle alt - er en børns rædselshistorie, der blev opfundet påvirkelige journalister eller forfattere. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt bogen findes fra menneskehud i virkeligheden, efter at have læst det følgende afsnit af artiklen gøre det klart virkeligheden i sådanne poster.

Den ældste bog i materialet antropodermicheskogo

Tænker bøger på menneskers hud, vi normalt tænker på noget, men ikke Bibelen. Enig, det er svært at tro, at nogen kunne skrive den hellige tekst for alle kristne på det materiale, der engang var en del af den person. Men denne bog er der stadig, og ikke kun dens omslag er lavet af menneskehud, men alle siderne.

Denne bibel er en af de ældste, efter omhyggelig analyse, opdagede forskerne datoen for dets oprettelse omtrentlige - det tredje århundrede e.Kr.. Desværre har historien ikke bevaret nogen oplysninger om forfatteren til publikationen og den person, der tjente som en hud materiale til en bog.

Det er interessant, at omkring det samme antal dateret og inskriptioner fundet af arkæologer afrikanske og australske indfødte. De anvendes også til antropodermichesky materiale og sammen med Bibelen bøger ledes vores liste over menneskelig hud.

Den syttende århundrede: udvikling af medicin

Til dato, om bøger på menneskers hud, lavet i det syttende århundrede, godt en videnskabsmand kendt. Disse sjældne eksemplarer lejlighedsvis findes i museets skærme eller private samlinger. Interessant nok blev den fascination af sådanne bøger direkte relateret til udviklingen af medicin.

Ved det syttende århundrede, har denne videnskab gjort ene gennembrud efter det andet, og blandt byens borgere øget antallet af mennesker, der frivilligt doneret sin krop efter døden til videnskabelige eksperimenter. Disse organer blev anvendt til mere detaljeret undersøgelse af den menneskelige anatomi, men det læder, ubrugelig for læger, pludselig begyndte at blive brugt som et dække eller bindende for medicinske afhandlinger.

Oprindeligt offentliggjort i denne form kun bøger om medicinske emner, men så var der juridiske samlinger og selv den katolske kirke loven.

Book læder forsker

Det ikke så længe siden blev opdaget en meget interessant og usædvanligt eksemplar af bogen af menneskehud. Udadtil denne upåfaldende samling af artikler af spansk lovgivning, men bibliotekarer tiltrak lidt usædvanligt bindende farve og indskriften på forsiden, om, at denne udgave er lavet af et materiale antropodermicheskogo. Efter flere tests udført bekræftede denne version blev også belyst de usædvanlige omstændigheder, der førte til udseendet af denne bog.

Det faktum, at en vis Dzhonas Rayt i trediverne i det syttende århundrede gik på en farlig rejse til Afrika. Han planlagde at udforske nogle af de lokale stammer, men blev fanget og spist af kannibaler. Efter nogen tid chefen for stammen besluttede at vende tilbage andre forskere af hans personlige ejendele, blev han knyttet til dem, og huden, som en eller anden grund de indfødte nægtede at indtage mad. Blandt de ting, var gammel og nedslidt lille bog af spansk ret, som er en af Jonas Wright besluttede at vride resten af investigator huden.

Franske revolution: En introduktion til mode af de menneskelige hud produkter

Den attende århundrede var præget af en række voldsomme begivenheder i Europa. Hver dag i Paris blev henrettet et par hundrede mennesker, der ikke har tid til at begrave kroppen. Dette faktum har ført til åbningen i halvfemserne i det attende århundrede i Frankrig, hovedstaden i lille fabrik på fremstilling af menneskehud. Fra det producerede forskellige produkter, som aristokrater købt op i løbet af et øjeblik. Det blev anset for meget prestigefyldte og moderigtigt blandt hans venner prale sådan en sjælden og meget dyre bagatel.

Denne monstrøse, ved standarderne for det moderne menneske, og den tendens fortsatte i det nittende århundrede. Først nu huden donor bliver en morder, henrettet for talrige forbrydelser, og dem, der er selvstændige besluttede at give en del af sig selv efter døden i nogle mennesker. En velkendt historie om en ung mand fra Rusland, som efter den skade, amputation af hånden. Han bad lægerne at fjerne huden fra hans lemmer, og efter at have dressing blev det materiale til at binde og dækker en digtsamling af hans egen komposition. Denne usædvanlige bog, gav han pigen, som var ulykkelig kærlighed i et par år.

Book læder Piper

I trediverne af det nittende århundrede piper fra England ved navn George Cudmore blev han henrettet for mordet på sin kone. Dårlig ting han blev forgiftet med arsenik og prikopalis i haven. Hud Cudmore købte en af de rigeste købmænd bøger og gjorde det bindende for digtsamlingen.

Det er interessant, at i bogen identificere, hvem der var donor antropodermicheskogo materiale, samt enhver forbrydelse førte til hans død i fængsel fangehuller.

astronom gave

I det nittende århundrede, levede han og arbejdede mest populære astronom af sin tid i Frankrig. Camille Flammarion - det var hans navn - har udgivet mange af hans forskning papirer, der blev læst ikke kun mænd, men også uddannede damer.

Hans bøger er blevet en trøst for den døende grevinde af tuberkulose. Hun er ofte distraheret fra sin sygdom ved at læse værker af Flammarion, så forfatteren testamenterede sin hud efter døden.

Interessant, astronomen aldrig selv mødt pigen, men taknemmeligt imod hendes gave. Hans næste bog blev gjort til et læder cover af den franske grevinde. På bagsiden var en inskription, der siger, at dette tilfælde er lavet af læder kvinder.

erindringer en røver

Omkring midten af det nittende århundrede var der en mærkelig historie, som et resultat af, hvor der er en anden bog fra menneskelig hud. American Gangster Dzheyms Allen boede på bekostning af mennesker, der er berøvet. Men en dag, endnu et offer var i stand til at give ham en stærk modstand, og trods et skudsår, røveren førte til politistationen.

Når du er i fængsel, begyndte James at skrive sine erindringer og testamenterede efter døden at bruge sin hud for deres binding. Endnu mere uventet for alle var, at denne usædvanlige eksempel vil gerningsmanden, skulle komme til de mennesker tilbageholdt Allen.

erotisk poesi

En af de mest berømte eksempler på bøgerne fra den menneskelige hud er skrevet i halvfjerdserne i forrige århundrede. Det er dedikeret til den spanske erotisk poesi og er i øjeblikket er gemt i Bailey Bibliotek.

På selve bogen stater, der tjente som et dække materiale til en hud medlem af en af de indfødte stammer, der har taget til at vedligeholde det efter dødsfaldet af pårørende. Som et resultat, hver familie oparbejdet en tilstrækkelig mængde hud, lejlighedsvis falder på det sorte marked. Og derfra den er sendt til de forskellige workshops spredt over hele kloden.

Hvor er de bøger af menneskelig hud

Overraskende, kan disse elementer findes i mange større biblioteker i verden. Forestil Dem, at en bog kan tage i hænderne på enhver studerende eller en ekspert på et bestemt område, der ønsker at forbedre deres færdigheder.

For eksempel, på Harvard tre blev fundet sådanne bøger. Men universitetsbiblioteket personale ikke udelukke, at i virkeligheden er der mange flere. Selvfølgelig er det næsten umuligt at finde uden særlige prøver, hvilket er umuligt at gennemføre med alle de femten tusinde bøger i Harvard University. Interessant har de prøver fra menneskelig hud bibliotekets personale ikke til hensigt at udelukke fra deres midler. De fortsætter med at blive udsendt i hænderne på de studerende.

Det er også kendt, at sådanne bøger holdes i observatoriet i Zhuvizii, Exeter Bibliotek og Boston litterære fond. Vi mener, at dette ikke er en komplet liste over steder, hvor du kan finde sjældne eksemplarer af antropodermicheskogo materiale. Mange private samlere aldrig tale om sine skatte, så de er skjult fra verden.

Fra enhver af vores artikler er det klart, at bogen af menneskehud - en realitet, ikke fiktion eller myte. Uanset hvordan vi behandler dette fænomen, det var til stede i livet i vores forfædre i århundreder og fortsætter med at eksistere den dag i dag. Selv om de fleste mennesker tror, at disse ting meget placere på museer, i stedet for på bibliotekets hylder i fordybningerne af millionærer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.