Nyheder og SamfundKultur

Derzhavin Estate Museum i St. Petersborg

Petersborg arkitektur i den gamle bydel har sin egen skytsengel, ville det være vanskeligt at forklare, hvordan nogle bygninger kunne bevares. Efter at have overlevet revolution, krig, omsorgssvigt og nogle gange den menneskelige ønske til destruktion, har byen reddet sin egenart. Derzhavin Estate Museum i St. Petersborg, ombygget mange gange til de behov, som moderne tider og ejerne, men overlevede, og den nuværende generation har været i stand til ikke blot at passere gennem haller, men også at røre det herlige æra.

Hus til digter

Moderne hus Estate på Fontanka Derzhavin digter blev erhvervet i 1791. Bygningen er under opførelse, som gav mulighed for at designe og arrangere interiør i henhold til smagen af de nye ejere. Gavrila Romanovich Derzhavin anmodet færdiggørelsen af en arkitekt, og hans mangeårige ven N. A. Lvovu, han tog med glæde sagen op.

Skalaen konstruktion var temmelig stor, udover færdiggørelse af planlagte kontorlokaler. Ved 1794 kom til en ende afsluttende arbejde i boet var stabile og et køkken på projektet og hvis konstruktion arkitekten Pilnyak. Desværre værtinde Ekaterina Yakovlevna Derzhavina lagt deres hjerter ind i huset på tidspunktet for afslutningen af alle værker er død. Efter hun forlod bevis på hendes ærbødige holdning til det nye hjem. Ønsker at opbygge en familie reden, men samtidig oplever økonomiske vanskeligheder, var hun rapportere alle udgifter i "Book of prisen på penge til stenhus. Siden august 1791".

Boede i huset på Fontanka, Derzhavin gjort det til en helt speciel atmosfære. Ved årsskiftet 18-19 århundreder, huset var berømt for gæstfrihed og blev betragtet som centrum for kultur. Siden 1811 i "Dance Hall" af boet regelmæssigt afholdt litterære læsninger, møde ligesindede. I slutningen af det 18. århundrede museum-estate udvidet Derzhavina scenen, som var at udstyre rummet. De produktioner af familiemedlemmer deltog, nære venner og velkendte professionelle skuespillere i sin tid.

magiske haven

Ud over planerne for opførelse og udsmykning af huset i arkitektens opgave var forbedring baggård haven. ferskner, ananas osv En del af jorden er afsat til drivhuse, hvor vokser varme-elskende planter, eksotiske frugter, blomster - .. flere drivhuse, som hver især overgav en kultur præget i fast plan. Det var temmelig store køkkenhaver, som høstede traditionelle afgrøder (kartofler, majroer, rødbeder, ærter, agurker, radiser, etc.).

Lviv arkitekt var også involveret i haven og et udvalg af brudte træer. Ifølge hans plan haven bør være storslået ramme for den storslåede hus. I parken blev plantet træer som basswood, ahorn, birk, eg, mm inkluderet Have dekoreret stil syrener og jasmin samt den mere sædvanlige -. Cranberry, hyben, kaprifolium. Flower seng bestod hovedsageligt af pæreformet, sjældne dengang, kulturer - hyacinter, liljer, påskeliljer, mange forskellige rosenbuske blev plantet.

katolske periode

Efter døden af ejerne af museets ejendom af Derzhavin i St.Petersburg var tom i flere år. Romersk-katolske teologiske fakultet erhvervede palæet i 1846. Med henblik på organisationen ikke behøver de luksuriøse og komfortable værelser, så jeg begyndte at arbejde på ombygningen. De blev udført under tilsyn af arkitekter AM Gornostaeva og VI Sobolschikova.

Ifølge de nye udfordringer, Derzhavin Estate Museum modtog en ekstra etage over huset og udhuse, blev trukket søjlegang, facade design har ændret sig. Interiøret har mistet deres vigtigste grand trappe, nogle værelser fik en mur og andre ændringer. Senere blev ødelagt som overflødig drivhus og opførelsen af kirken af den antagelse af Jomfru Maria (1870-1873 år) har frataget ejendom haver og det meste af haven.

Under den efterfølgende tid museum-estate blev Derzhavin ombygget flere gange. Så i 1901 tog det at slutte på begge fløje tredje sal, det arbejde, der udføres af arkitekten L. P. Shishko.

Revolution og boligproblemet

Efter revolutionen, 1918-1924, museet-estate G. R. Derzhavina var automatiseret, at myndighederne kunne ikke finde det planlagte brug af det. Så blev det besluttet at bringe ham til et hus, der fuldstændig ødelagt resterne af indretningen. Huset blev tætbefolkede, tog den nye partition lejere til at udføre reparationer på deres egen smag og evner.

Dammene i parken var fyldt med 1935. Garden Manor regelmæssig blevet en spontan, hvor landingen fandt sted uden nogen plan eller idé. Så situationen gik i lang tid, formentlig i St. Petersborg kan være fundet mennesker, der levede i kommunale huse. I slutningen af det 20. århundrede i ejendom kontorer var mange virksomheder og flere beboelsesejendomme, kælderen huser en højde på 2,5 meter i årenes løb er blevet oversvømmet med vand. Afgørelsen om restaurering og overførsel af arkitektoniske arv i afviklingen af Pushkin-museet blev lavet i 1998.

museum status

Museum-Estate Derzhavin og russisk litteratur blev åbnet i 2003 efter den globale restaurering i hovedbygningen. Kun seksten værelser, som konservatorer har forsøgt at genskabe den situation Derzhavin hus så tæt som muligt var åben. Vi har påberåbt sig beviser og beskrivelser af samtidige, de overlevende registreringer af digteren.

I forskellige dele af landet var der ægte møbler fra boet: den del fik alrussiske Museum of Pushkin, blev nogle elementer overført til midlertidig oplagring af Tretyakov Gallery og mange andre butikker. Huset Derzhavina stolt af at vise en ægte skrivebord, skriver digteren enhed, kan du også se flere forfatter signings, personlige ejendele og den berømte portræt af vært Tonci børste hus.

Restaurering arbejde fortsatte indtil 2007 og kulminerede i åbningen af en hjemmebiograf i hovedbygningen og to fløje. Med dem er det centrale organ, forbundet af dækket gallerier, hver vinge har sit eget navn, arvet fra den oprindelige destination -. Køkken, stalde osv Nu er de udstilling gallerier og koncertsale.

Fra 2009 til 2011 blev gennemført restaurering arbejde i parken. På den overlevende fundament optrådte igen en central drivhus, haven holdt en lysning og re-skabt sin historiske udseende, hvor den centrale plads indtager en stor eng, endnu en gang ringede åen blev tre damme genoprettet.

infrastruktur

Derzhavin Estate Museum i dag - et imponerende kompleks. Det omfatter:

  • Central bygning. Inde i museet af G. R. Derzhavina og russisk litteratur for sin tid. Der indsat en permanent udstilling, der 16 værelser fordelt på to etager.
  • Øst boliger. Den første sal er besat af den permanente udstilling "Ejerne af russiske lira. Af G. R. Derzhavina -. Til A. S. Pushkinu " For det andet, tredje etage inviterer besøgende til udstillingshallerne af museet af Pushkin, som indeholder materialer, der ikke indgår i den permanente udstilling.
  • West Building. I stueetagen - udstilling "The National Pushkin-museet. Sider af History "(konstant). På anden sal er der flere rum til at være vært betragtninger og møder, der kører et mediecenter med en samling af unikke materialer. På tredje sal kan du besøge den permanente udstilling "Den hvide glans porcelæn", også her er der flere udstillingshaller, som regelmæssigt leveres til arbejdet i mestre fra forskellige perioder, herunder vore samtidige.
  • Hjemmebiograf. I hallen er holdt rekonstruktive forestillinger, musikalsk og kreative møder.
  • Manor Garden. Ifølge parken udført sightseeingture, er såvel som parken bruges som en udendørs koncert mødested for musikalske og teaterforestillinger.
  • Central drivhus. Efter restaureringen havde andre funktioner, der i dag aflæsninger foretaget her, musikalske aftener og foredrag.
  • Hotel. Placeret på det område af boet kompleks i pensionatet, er interiøret løst i en ånd af klassicisme med et komplet sæt af moderne komfort.

permanente udstillinger

Derzhavin Estate Museum (St. Petersborg) inviterer dig til at besøge permanente udstillinger:

  • "Ejerne af russiske lira. Af G. R. Derzhavina -. Til A. S. Pushkinu " Under turen, få besøgende bekendtskab med redegørelsen af autentiske portrætter af litteratur, filosofi, med bøger udgivet i perioden 18-19 århundreder, kunstværker. Blandt de sjældenheder er en af de bind af "Encyclopedia of Diderot og d'Alembert," objekter af brugskunst. Omkostningerne af billetter til voksne - 200 rubler for studerende og pensionister -. 100 rubler, for studerende op til 16 år -. 60 rubler.
  • "I hvid højglans porcelæn." Redegørelsen er beliggende i flere rum. Den første er repræsenteret ved porcelæn udlandet 17-18 århundreder den kinesiske skole. Resten er givet under russisk porcelæn produktion af forskellige producenter. Prøverne af emner fra den kejserlige Porcelænsfabrik, private fabrikker. Entré for voksne - 120 rubler, for pensionister og studerende - .. Fra 60 rubler, børn under 16 år, deltage i udstillingen uden guidede ture gratis.

Også på museet sightseeing ture: "Visiting føreren af huset", "Derzhavin og musik", "Jeg hørte dig første gang ...", sightseeing tur af boet haver og andre.

pædagogisk aktivitet

Museet-estate Derzhavina foretaget omfattende forskningsaktiviteter, udviklet og implementeret en række programmer for elever i alle aldre. Programmet "Rejser med en kat på Pushkin s Petersburg forskere" vil blive afholdt uden for museet, der fokuserer på de yngre elever. Under turen, får eleverne bekendtskab med historien om byen, børnene i en interaktiv formular demonstrerer effekten af byen på arbejde digteren.

Spillet "Derzhavinskaya køkken" tilbyder at stifte bekendtskab med livet i enheden under digterens liv, den vejledning viser hverdagsobjekter, fortæller ovnen enhed, og meget mere, ikke mindre underholdende. Programmet er designet til midten skolealderen.

I det arsenal af museet og dets personale er fuld af forfatterens programmer, der supplerer skoleundervisningen, at hjælpe med at udvikle en kærlighed til litteratur og russisk litteratur. Voksne vil også finde en masse nyt.

nyttige oplysninger

Alrussiske Pushkin-museet består af seks afdelinger, de omfatter Derzhavin Estate Museum. Fontanka heldig med de mennesker en gang, og nu er der en masse monumenter, tiltrækker statsborgere og borgere fra andre lande.

At røre til den æra af Derzhavin, Pushkin, Nekrasov, at besøge museet haller, og rive den sande historie. Museum-Estate Derzhavina adresse er som følger: dæmningen af Fontanka floden, strukturen 118.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.