ModeShopping

Push-up: hvad det er, og hvor det bruges?

Den afrundede form og pasform af det menneskelige legeme er altid på mode. Ser man på de portrætter af kvindelige figurer fra fortiden, kan vi konkludere, at i det fjerne tid, den ideelle af feminin skønhed var en midaldrende kvinde med en meget enestående kropsformer. Allerede siden slutningen af det XX århundrede, masse propaganda mode for pc'ens tykkelse ændret sig væsentligt de eksisterende standarder i den ideelle mandlige og kvindelige figur. Anorektiske lille pige med indsunkne øjne og en flad figur i mange år haft en førende position i modeverdenen og blandt fansene til at klæde godt. Mange unge piger, der ønsker at sådanne idealer, ødelagde hans helbred.

Selvom hvis man ser på verden af berømtheder, ikke dem alle stræber efter at denne form for "mode". Afbilledet i glittede magasiner hver stjerne er afbildet med en meget appetitvækkende former, hvad enten det er luksus brystet eller balder strammes. Sådan en imponerende virkning kan opnås ved en korrekt udvælgelse af undertøj med effekten af push-up. Hvad er det og hvad de skal bære? Først og fremmest skal vi sige, at udtrykket på engelsk refererer til en "trække op". Heraf følger, at undertøj med navnet skal løfte og trække visse dele af kroppen.

Bra push-up - hvad er det?

De mest almindelige linned effekt Push-up bh'er er. Bryst i en bh til at se meget mere fristende end normalt undertøj snit. Især populær denne model nyder hos kvinder med små eller hængebryster. Med hjælp fra en push up effekt kan visuelt forstørre brysterne bogstaveligt 1 størrelse. Vidunderlige muligheder undertøj forklares ved tilstedeværelsen af yderligere skum, gel eller silikoneindsatser. De kan være aftagelig eller syet ind i bunden af BH. De bedste resultater kan præcist opnås i den anden udførelsesform, når et specielt materiale optager en stor del af koppen push-up overdelen. Billeder præsenteres i artiklen viser, at bh push-up virker vidundere. Silicone, skum eller gel jævnt fyldte hele hovedparten af bh, dette er hvad erstatter den naturlige buste.

Kvinders og mænds trusser

Og så er der i bunden af vasketøj med effekten af push-up. Hvad er det og hvordan det virker, vil vi forklare nedenfor. Her er det snarere er behov for at løfte bagdelen og lidt øge deres volumen. Der lægges vægt på at stramme Præsterne, som den hængende formularen ikke se sexet. Push-up efterspørgsel trusser er meget mindre end bh'er. Dette skyldes først og fremmest til den aktive opmærksomhed mænd til kvindelige bryster, ikke dårligt egenskaber trusser push-up. Balder i undertøj mærkbart afrundet, så pumpe op præsterne ved hjælp af fysisk aktivitet næsten umuligt. Af den måde, i dag på hylderne i lingeri-butikker præsenterede trusser push-up for mænd. Indsættelse af fyldstoffer placeret på fronten, næsten på bunden af heats. Dette giver dig mulighed for visuelt at øge størrelsen af mandighed. I produktionen af disse heats hovedsagelig anvendes silikone og gel, som især i efterspørgslen er innovation i modeller til stranden og poolen, hvor manden er den mest udsatte. Skum absorberer vand og stærkt trækker undertøj, hvilket er hvorfor det ikke bliver brugt i mændenes industri.

Strømpebukser med push-up effekt

Leggings Push Up - det vil sige, korrigerende undertøj eller kompressionsstrømper? Push Up - bukser for kvinder, der er designet til at løfte benene. I dette tilfælde er belastningen fordeles fra bunden og opefter, men i kompression belastning er jævnt modeller til alle fødder område. De leggings eller strømpebukser push-up kan modelleres deres former: fjerne maven, stramme og løfte røven, skjule "ører" og cellulite. På nuværende tidspunkt er næsten alle fabrikanter fremstiller modeller af kvinders strømpebukser med en push-up effekt. Nogle gange de tillader dig at fjerne en ting, såsom strømpebukser, talje mave, fjernede de ekstra inches lige i pressen. Det er også muligt at møde den universelle model, de rette alle fejlene den nederste del af den kvindelige krop.

kosmetik

I dag er begrebet "push-up" er meget udbredt producenter af kosmetik. Mascara med effekten af push-up tilføjer volumen til øjenvipper, læbestift-gloss visuelt forbedrer læber og hårprodukter giver håret ekstra volumen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.