ModeShopping

Hvordan til at distribuere nye sko - traditionelle og ikke-traditionelle metoder

Hylderne i skobutikker behageligt overraske og glæde de mange forskellige alle mulige par. Opmærksomheden henledes på sko af interessante modeller, moderne og ofte ekstravagante stilarter. Det er dem, der oftest bringe problemer i form af ubehag og hård hud. Og desværre, at de vil være trængsel, smal, eller endda en eller anden grund ubelejligt, det findes oftest ikke umiddelbart, men nogen tid efter begyndelsen af sokker.

Ofte kun derhjemme finde, at nye sko er for stramme, og at returnere eller bytte det er ikke altid muligt. Og hvad gør man i denne situation? Kast sko på en fjern hylde? Jeg vil ikke gerne ... og her kommer det næste spørgsmål: "Hvordan til at distribuere nye sko?". Fortvivl ikke - det er meget muligt, selvfølgelig, hvis skoene er ikke små dig flere størrelser.

Så vi forsøger at bære sko. Rådgivningen gives i artiklen bør hjælpe dig ikke miste den smukke nye par sko uden at føle smerte og andre ubehagelige fornemmelser.

Til at begynde, så prøv at undgå besværet forbundet med købet af tætte sko. For at gøre dette, er det vigtigt at følge disse regler: købe rigtige at gøre i slutningen af dagen - det var i aften fødder har tendens til at svulme op, ofte betydeligt, og det kan ikke være synlige udefra, men altid der, når du er i stramme sko. Desuden kan foden størrelse reduceres, når de udsættes for kulde, så en forkert beslutning kan købe sko på gaden i den kolde årstid.

Selv med anvendelsen af ovennævnte regler, de nye sko er stadig tæt? Fortsæt til næste del på den kendsgerning, da spredningen på nye sko. Her er nogle praktiske tips.

Hvis et problem opdages umiddelbart efter at være kommet hjem med et par nye sko, kan du prøve at levere sko, bare at sætte dem med jævne mellemrum for en kort tid, efterhånden strække dem i benet. På samme sko kan smøres med alkohol, voks fra stearinlys eller sæbe. Således kan de blive spredt over flere dage, uden at ty til nogen længere metoder.

Der er traditionelle måder, hvordan at distribuere nye sko. For eksempel en tjeneste, som skoen shop kaldes stretching sko. Den er lavet med hjælp af særligt udstyr med værktøjer til tegning.

Et andet værktøj - en uafhængig udvidelse med en spray, der har den passende navn - midler til strækning af sko. Spray ganske overkommelig og let at bruge - den påføres skoen plads, skal korrigeres, så skoene kan bæres.

Også tilgængelig anordning, der udfører de samme funktioner som spray. Den er udstyret med specielle bevægelige plader er i stand til bevægelse, strækker de steder, der skal trækkes. Købet af en sådan enhed kan være det bedste middel mod problemet med par sko.

Hvis en eller anden grund, er disse metoder ikke du kommer og du stadig spørger sig selv om, hvordan man distribuerer nye sko, fortvivl ikke, fordi der er andre folks penge.

En af dem - strækning skoen under anvendelse af wet aviser. For at gøre dette ganske stort antal af dem udstoppede sko. Vigtigt: jo mere, jo bedre - så mange som vil passe på et maksimum. Efter dette, ikke andet at gøre, skal du blot vente, indtil papiret tørrer. Efter at smalle sko er blevet bredere.

En anden fremgangsmåde - våd et par problematisk alkohol. Dette materiale kan udskiftes Köln eller vodka. Efter behandling af skoene på indersiden (dette er vigtigt, fordi alkohol kan skade huden), skal det sætte det på sine fødder på tykke sokker. Så gå indtil skoene er tørre.

Glem ikke, at bedre egner sig til at strække ægte lædersko, der som regel, så har evnen til at tage form af fødderne uden indblanding udefra.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.