HjemlighedKonstruktion

Sådan tilpasse væggene med sine egne hænder?

Justering af væggene er lavet med henblik på at korrigere de eksisterende afvigelser og uregelmæssigheder på deres overflade. Afhængigt af hvilken type og overfladekvalitet blanding tilpasning vægge. I øjeblikket, byggemarkeder er fulde af forskellige produkter. Ikke ringere i en række forskellige blandinger til nivellering vægge inden behandling. Nødvendige materialer til tilpasning, divideret påført lagtykkelse og kvaliteten af bindemidlet. Blanding baseret på cement kan anvendes i alle områder og til udendørs brug, og klæbestoffer anvendes i tørre rum kun til interne værker.

Hvis væggene er på linje med deres hænder nøgne murværk, så løsningen skal anvendes i tre faser. Først en grov påført på præ-udligning kan anvendes, hvor ikke meget dyre mixes til justering vægge. Derefter et lag af imprægnering materiale og først derefter påføres det tredje lag. Det er ønskeligt at være lavet af høj kvalitet materiale, som fremstillet ved at fremstille alignment væg til efterbehandling. Til dette arbejde er bedst at vælge et plaster mix til nivellering vægge. Den er lavet af gips , og er en universel forbindelse til indvendige finish. Gipsprodukter hygiejniske og brandsikre miljøvenlige og har en lav varmeledningsevne. Takket være dem, opnåede en optimal mikroklima af lokaler, fordi de ikke kun er i stand til at absorbere overskydende fugt, men også at give det manglen. Hvis du er nivellering væggene med sine egne hænder, hvilket er grundlaget for beton, tegl, beton eller cement-sand gips, så er det tilladt at bruge cement blandinger. Til vægge, til pudset tidligere kalk-cement eller kalk gøre en fornuftig anvendelse af kalk gips.

Ikke svært tilpasning af væggene med sine egne hænder, som udføres af en enkelt teknologi ikke er afhængig af typen af udvalgte blandinger: gips eller cement base.

Kom godt i gang.

I første omgang, at det nødvendige arbejde forberede overfladen for udglatning vægge, dvs. frit for snavs, oliepletter og støv, samt at fjerne den gamle materiale og finish alle sloboderzhaschiesya partikler og dele af gamle gips.

Det næste skridt - tjek vægfladen for tilstedeværelsen af abnormiteter i niveauet af bistand og definere sin jævnhed. Og gruntuem hel væg området.

Kogning af blandingen i tilpasning.

Den tørre blanding skal fyldes med varmt vand, og blandes derefter grundigt. Du bør nøje gennemgå og overholde producentens anbefalinger med hensyn til andelene af den tørre blanding og vand, for at opnå det bedste resultat. Under anvendelse af et bor eller blandedysen opnå en homogen blanding er klar.

Flyt til at udligne.

På grund af den nivellering for at opnå en flad væg, som kan implementeres absolut enhver design ideer.

Regelmæssigt udført kosmetisk tilpasning af væggene med sine egne hænder. Dette udføres om nødvendigt for at fjerne små defekter direkte før maling, belægning eller indsætte andet dækmateriale. Det første blandingslag - gips. Efter tørring påføres et andet lag - efterbehandlingsovertræk. Anvend det skal være, som regel, at de dele af væggene, som findes lavvandede huller i gips eller dybe revner. Hvis væggene er justeret til maling, så efterbehandling gips skal anvendes på hele væggen. Anvendelse af efterbehandling kit er en forholdsvis enkel procedure.

Ofte er det nødvendigt at anvende gips. Justering af væggene vil finde sted i tre faser og vil kræve dygtighed og tålmodighed.

Den forberedende fase er ledsaget af installationen af fyrtårne. Denne procedure skal gribes an med den største omhu, da deres installation og konfiguration afhænger af jævnhed af væggene.

Mellemtrinnet er ledsaget af anvendelse med en spatel eller murske basislaget af gips. Skader første lag skal være højere end den ledestjerne, da det senere justeret på fyrtårn under fugning.

Efterbehandling lag, ledsaget af den sidste anvendelse af kit lag, efterfulgt af fugning fint sandpapir. Hvis det er nødvendigt, et tyndt lag af færdig kit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.