TravelingHoteller

Guest house "Rainbow", Kabardinka: fotos og anmeldelser. på turné Sortehavet

Forliget Kabardinka - en af de mest populære feriesteder i Sortehavets kyst. Dette er en lille by på kysten, mellem byerne Gelendzhik og Novorossiysk. Hemmeligheden af efterspørgslen af denne udvej ligger primært i dens temmelig veludviklet turist infrastruktur. For eksempel kan billig og ganske tålelig bolig i landsbyen fjernes meget let. God service på dette resort tilbyde turister, mange hoteller, herunder pensionatet "Rainbow". Kabardinka - landsbyen, ud over alt andet, og meget velholdt. Derfor hviler her virkelig rart.

Funktioner Hotel placering

Indbygget mini-hotel "Rainbow" på en stille gade i den sydlige del, langt fra de støvede veje og gader med skarer af turister. Ingen støj til at slappe af sine gæster ikke blande sig. Samtidig til forliget centrum med butikker, markeder, apoteker og entertainere fra hotellet "Rainbow" løbet af cirka 10 minutter. Den nærliggende pensionat «Nadezhda-5" , hvor du kan besøge badeland, hvis det ønskes. Fra havet er hotellet desværre ret langt.

гостевой дом «Радуга» (Кабардинка). Tilgængelighed til personbiler transportknudepunkter - er noget, som, blandt andet tjente gode anmeldelser pensionat "Rainbow" (Kabardinka). у нас в стране действительно очень популярно. Sortehavet i vores land er virkelig meget populære. Fly og tog i sommeren her er organiseret bare et enormt antal. к сожалению, нет. F / A station i Kabardinka desværre ikke. De fleste turister, der bestiller et hotelværelse "Rainbow", stå af toget til Anapa. Derefter transplanteret til bussen. Afstand fra Anapa til afregning er 71 km. Også, hvis du vil kan du tage toget billetter til Novorossiysk. всего 25 км. Herfra til Kabardinka kun 25 km væk.

Selvfølgelig, turister, der bestiller en plads i dette hotel, kan du nå Sortehavet og på flyet. I dette tilfælde skal du flyve til Anapa og Gelendzhik. Fra langt hjørner af russiske turister også ofte flyve til Krasnodar, og derefter transplanteres til toget eller til andre fly. Fra lufthavnene til Sortehavet byer Kabardinka kan også nås med bus. Station i denne landsby er i nærheden (ca. 800 m). Hvis det ønskes, kan hotellet endnu nås til fods. Hertil kommer, efter aftale på hotellet får lov til at bestille en overførsel.

generel beskrivelse

гостевой дом «Радуга» (Кабардинка) трехэтажное здание довольно-таки интересной архитектуры с винтовой большой лестницей, увитой лианами. Det er et gæstehus "Rainbow" (Kabardinka) tre-etagers bygning ganske interessant arkitektur med en vindeltrappe en stor, overgroet med vinstokke. Hotel gårdhave flisebelagt og anlagt, og ser derfor ganske attraktiv. Bortset fra de puljer, er der betalt parkering på stedet.

Værelserne på hotellet er ikke-ryger gæster. Kæledyr tilladt på hotellet er også forbudt. Ud over de vigtigste gulvet, i opbygningen af hotellet er der en kvist. Det behandlede også en behagelig værelse. на мансарде оборудована большая терраса для загара. Desuden er loftet udstyret med en stor terrasse til solbadning. Med det blandt andet, det åbner mere virkelig og en vidunderlig udsigt over havet og byen.

Værelser

Hvis det ønskes, kan vacationers leje på hotellet er en af de 15 velindrettede værelser. Pensionatet "Rainbow" (Kabardinka) tilbyder turister:

  • standard klasse værelser (2, 3, og 4-lokale);

  • lejligheder til 6 personer.

teknikrum

Udstyret med alle værelser er meget rart. Den tredobbelte og firedobbelte standarder, samt suiter har brusere. холодильники и телевизор. Ud over de senge i lokaler som omhandlet standard bløde møbler, borde og stole, skabe, køleskabe og tv. Alle værelser har aircondition. De fleste værelser har balkon. Selvfølgelig er der på værelser og spejle. Hvis det er nødvendigt, i hotelværelser, kan du bestille ekstra plads.

Udtalelse gæster Room

Anmeldelser af pensionatet "Rainbow" i Kabardinka på nettet er grundlæggende god. De fleste besøgende er afleveret tror på dette hotelværelse ganske hyggeligt. Maids rengøres værelser ofte. Vask gulvene og tørre støv medarbejder fra hotellet en gang hver femte dag. Med den samme frekvens er produceret på hotellet og skift af sengelinned. Til sine gæster hotellets personale er meget høflig og venlig.

Gode anmeldelser af dette hotel værelser fortjener frem for alt for at have et fjernsyn og et køleskab. Dette er naturligvis meget bekvemt. Dog er køleskabe i hotelværelser installeret, ifølge mange gæster, for lille. Også nogle kritik "regnbue" værelser til badeværelser fortjener et meget lille område.

Hotelfaciliteter

Selvfølgelig, og det tilbyder sine gæster et stort antal af en række yderligere faciliteter gæstehus "Rainbow" (Kabardinka). 2016 Anmeldelser af dette hotel infrastruktur så god som i de foregående år.

På det område af de fleste af hotellets gæster har mulighed for at bruge poolen gratis. Mange turister foretrækker hotellet er på grund af sin tilstedeværelse. Svøm i hotellets pool, visningen af mange turister, meget bekvemt. Størrelse Det er ganske stor. Mange tilfredse gæster, og dens dybde. Håndvask skål ofte. Og så vandet er altid rent. Ud over en voksen, på hotellet er der også en lille børnepool.

Hvil i hotellet "Rainbow", som mange turister, er også praktisk, fordi her er:

  • vaskeri (mod gebyr);

  • kølere på gulve;

  • Wi-Fi på stedet.

Også hotellets gæster har mulighed for at bruge strygebræt og strygejern.

spisning

Morgenmad eller nogle Pensionatet er ikke givet på hotellet. Pensionatet "Rainbow" (Kabardinka), beskrevet i detaljer er givet ovenfor, men giver sine gæster mulighed for at tilberede deres egen mad. På sitet, blandt andet er der en sommer køkken. Dette sted har en ganske stort område og veludstyret. Derfor lave dine egne morgenmad, frokost eller middag gæster kan til enhver tid frit. Hertil kommer, at køkkenet på hotellet, er der el-komfur, kedel, service. Der er et hotel medarbejder og kok. Han lejere kan bestilles mod betaling madlavning.

Hvis det ønskes, gæster på hotellet "Rainbow" kan selvfølgelig spise på nogen spisestuen eller i en café i byen. Sådanne institutioner i Kabardinka, herunder i nærheden af hotellet, der er mange. Retter i de fleste byområder catering serveret høj kvalitet og lækker.

hotel strand

Fra kystlinjen pensionatet "Rainbow" (Kabardinka) er placeret langt nok. Den nærmeste strand er omkring 400 meter væk. Gå til det ikke alt for længe - omkring 10 minutter. Selvfølgelig, på stranden, kan du leje en strand stol eller paraply. Også på stranden i dette område er der krisecentre. For at komme til stranden, som ligger i nærheden af hotellet "Rainbow", er det nødvendigt for Kornitskogo gade mod havet.

Hertil kommer, turister på havnefronten i dette sted tilbyder alle former for vandsport. Den samlede længde af stranden er omkring 1.5 km. Overdækket kysten her småsten og sten. Derfor er svømning er bedst her i skifer. Køb dem, hvis det er nødvendigt, samt eventuelle andre strand tilbehør kan være i en af de mange butikker, der opererer i nærheden af hotellet og havet. Hotel beach selv "Rainbow" meget ren. Ren kystlinje her permanent.

Leveomkostninger i hotel

Prisen på en billet til havet og ophold i dette hotel ikke er for høj. Dette er også noget, som dette hotel har opnået gode anmeldelser. 12 nætter på hotel, afhængig af sæsonen, er der omkring 17-17.5 tusind. Rubler. For yderligere sted for et barn i hotellets tage 8,5-9 tusind. Rubler. Prisen på pensionatet "Rainbow" (Kabardinka), foruden indkvartering, omfatter ulykkesforsikring og rejse i en turistbus. På ruten ved en overførsel turister serveres te og kaffe.

Infrastrukturen i byen ved siden af hotellet

Det er således meget praktisk tilbud turister n. Kabardinka pensionater. "Rainbow" i dette tilfælde - en af de mest komfortable. Selvfølgelig, gæster på dette hotel, såvel som enhver anden i landsbyen, har mulighed for fuldt ud at nyde sin turist-infrastruktur.

Den mest populære kæde af butikker i Kabardinka, ligesom næsten overalt i Sortehavet, er "Magnit". I en sådan Kabardinka TC er anbragt på gaden. Revolutionerende, og 86 ul. Venskab, 2. Der er naturligvis i denne landsby, og ATM Savings Bank. Hæve penge fra kortet kan være på gaden. Revolutionerende, 88 en. Pengeautomater i andre banker i forliget kan ikke være. Det er værd at huske på. Nærmeste terminaler Alfa-Bank, for eksempel, findes kun i Gelendzhik.

tilgængelige attraktioner

Selvfølgelig, i Kabardinka der er steder, der er på fritid et besøg for turister, der vælger at bo i Sortehavet pensionatet "Rainbow" (Kabardinka) værd. Billeder af dette hotel, præsenteret på siden, er det tydeligt demonstrerer komfort. Som for attraktioner, de mest interessante turister i landsbyen siger:

  • Old Park.

  • Castalian skrifttype.

Den mest attraktive i forhold til inspektionen webstedet i Kabardinka overvejet, selvfølgelig, den gamle park. Dette er det eneste punkt af interesse i det land, som indeholder modeller af berømte arkitektoniske strukturer i hele verden. Hvis det ønskes, i parken kan man se pyramiderne i det gamle Egypten og Sfinksen på Zeus-templet, East hus og så videre. D. Works Old Park 08:00 til 10:00. Billetter til hans besøg koster omkring 300 rubler. for voksne og 150 rubler. til børn.

Kastalskaya skrifttype er et lille slot bygget på en ø i vandet. Der er en lille zoo med påfugle. Mange turister betale for muligheden for at fiske i dammen, som er opdrættet ørred. Font er på ul. Revolutionerende, d. 148 samt.

Pensionatet "Rainbow" (Kabardinka), af hvilke er gode, og så er stadig tæt på alle disse interessante steder. Hvis det ønskes, før hver af dem kan nemt nås med offentlig transport eller bare tage en behagelig gåtur i denne vidunderlige sydlige landsby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.