Kunst og underholdningHumor

Sådan spiller den fyr, der ikke tage anstød

Alle ved, at den 1. april - det er en ferie og en dag, hvor alle ønsker at møde dig i tombola. Men det sker, at udvide traditionen af dagen, og andre sædvanlige dato. Bare for sjov, for sjov, at juble den person eller opleve det. Hvis du vil vide, hvordan du kan spille mand, vil denne artikel hjælpe dig med at planlægge en god vittighed. Men først er du nødt til at overveje seriøst under hensyntagen til de funktioner i din unge person til at undgå at blive såret eller ydmyge ham. Sådan spiller den mand, ikke kun for dig og andre til at grine, når en vittighed udføres med dine venner, men din fyr? Selvfølgelig, sjov plan, "DU beskidte knæ bag" eller "Din hvide ryg" næppe rassmeshat nogen. Og generelt denne type joke - uaktuelle og fortærskede udtryk for børn. Her for eksempel, sidder ved et bord på terrassen ekstreme favorit cafe, ligesom et uheld såre den fyr, så han faldt tegnebogen på fortovet - det er noget originalt. I mellemtiden din elskede haft et slagtilfælde (for virksomhedernes tegnebog med regninger og bankkort - det vil ikke bare afskære baglommen af jeans), vise ham hans rigtige tegnebog. Enhver, der fløj ned - det er bare en kopi af din forudbestilte. En ung mand kan være, og overraske, for når han åbner sin tegnebog til at betale, ville han se at det omhyggeligt du investeret en overraskelse gave - et kort boutique mænds moderne tøj. Dette er et eksempel på at tegne en stor overraskelse, og i én pakke (eller i en af hans tegnebog).

Sådan spiller den fyr, han huskede en joke i lang tid? Til en start er bedre at observere ham. Hvis en ung person er i en trist stemning, kan din vittighed simpelthen mislykkes. Men formoder hans fødselsdag i dag. Du har grundigt forberedt til fest, købte alle mulige godbidder til en sjov fest. Bare lad det hele på din ven, der bor tæt på. Tidligt om morgenen for at advare hende trolovet den aften vil han forventer en flok mennesker. Din yndlings venter på aftenen, vender tilbage fra arbejde i forventning om udråb venner: "Happy Birthday" Han kommer hjem, og der er ingen. Cirkel tomt og stille, og tingene er pænt på plads. Og så skal du ringe til ham og tilbyde at se vinduet på mobiltelefonen. Man ser ud af vinduet og ser indskriften "Happy Birthday", som du har foretaget fra brændende stjernekastere, indsat i jorden (sne). Lodtrækningen vil vende mindeværdig, være selvsikker.

Vil du ikke have længe undret over, hvordan at spille den fyr skrive hovedet koldt besked. Kun stadig nødt til at forbinde alle fantasien. Du ved ikke, hvordan man spiller Man of SMS? De vigtigste ting - at lave en kompetent tekst. For eksempel kan du skrive følgende: "Har du virkelig tror, at det bedste? Ja? Tror du, du har ingen lige? Er du sikker på, at meningen med mit liv - er det dig? Godt gået, godt jeg tror, fordi jeg er fra dig skør i lang tid! "Din fyr vil straks lamslået sådan besked, og så være sikker på at blive efterfulgt af et smil. Efter alt, du ikke kun vil konkurrere om hans første sætning sms, men også at anerkende deres følelser.

Forhåbentlig denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man spiller den fyr, så han var ikke kun sjovt, men også rart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.