SundhedSygdomme og betingelser

Staple Fraser - smertefri behandling af nedgroede tånegle

Mange mennesker står over for problemet med indgroede negle. De fleste af de udsatte tæer. Det første symptom er smerter, der opstår, når du går og iført stramme sko. I mangel på ordentlig behandling blødning og fortykkelse søm skaft. Yderligere inflammation og suppuration finger.

Hvorfor vokser negle

Det menes, at den indgroet negl er kort nok til at trimme at slippe af med problemet. Desværre er denne foranstaltning kortsigtet og kan føre til sekundær infektion af væv, inflammation af knogler og udvikling af nekrotiske områder.

Årsagerne til indgroet negle er følgende faktorer:

  • alder ændringer;
  • tilstedeværelse af svampesygdomme;
  • traumer;
  • stramme sko den forkerte størrelse, og genetisk disposition.

I ikke startet tilfælde er det muligt at begrænse kosmetiske manipulationer. Installationsbeslag Fraser anbefales i fravær af vævsinflammation og nødvendige tilpasning af neglen. Med yderligere passende pleje om indvækst plader kan blive glemt.

Ikke-kirurgisk behandling ikke kan gøre med en stærk inflammation og smerte som følge af betændt og forsegle de omgivende væv. Til fjernelse af granulering anvendte specialudstyr. Plade installeret lige efter fuldstændig helbredelse og tilbagetrækning af den inflammatoriske proces.

beskrivelse

Fraser Brace for deres funktion svarer med tandbøjle. Det er sikkert analog kirurgisk behandling, som er meget traumatisk og bidrager til udseendet af komplikationer. Korrektion af indgroet neglepladen udføres ved hjælp af hæfteklammer og plader fremstillet af plast og metal. De er fastgjort på neglen og forhindre det i at vokse ind i huden på grund af tilpasningen af dele og deres fjernelse til det fri. En sådan teknik er absolut smertefri og har ikke kun terapeutisk, men også profylaktisk virkning og forhindrer indvæksten af pladen i fremtiden.

design

Staples Fraser polsk udseende ligner en bladfjeder. De er faste i hele indgroet plade og giver løfte kanterne af huden ruller. Det er værd at bemærke, at de ikke kræver særlig pleje og er i stand til at hjælpe, selv i vanskelige sager. Installationen er lavet i et par minutter. Den største fordel er fraværet af smerte mens walking grundet en flad form med ingen hjørner og uregelmæssigheder, samt brug af kosmetiske malinger.

Pålidelig fiksering billede særlig klæbemiddelsammensætning ikke forårsager allergiske reaktioner. Nail nivelleret på grund af modstand kraft og efterfølgende vokser ind i huden. Efter installation mulig iført nogen sko, herunder model og åbne, som pladen er lille og neutral farve.

Sådan fjerne indgroet negl

Staple Fraser har den største mulighed for korrektion i forhold til andre plader. Det er optimalt egnet til selv de snoede og ujævne negle. For sin fremstilling af et trådmateriale, der består af rustfrit kirurgisk stål. Søm tykkelse bestemmer tykkelsen af den tråd, der anvendes til justering. På siderne af pladerne er lagt på kanter af den bøjede tråd som spærreorganer kroge, hvorved sømmet og nivelleret.

Over tid, er trækkraften reduceres, og som væksten af neglen ændrer sin form. På trods af de mange fordele ved proceduren, det har nogle begrænsninger. Navnlig er det ikke egnet til patienter under seks år. Også, installation og Fraser korrektion umulige hæfteklammer i tilstedeværelse af søm sygdomme som psoriasis og svamp. Kræver forudgående konsultation med den behandlende læge for mennesker med diabetes.

Svag inflammation, rødme og smerter kan fjernes med kold, for denne pasform konventionel isterning. Salver baseret på propolis og chloramphenicol fjerne inflammation og dræbe bakterier. Det er også yderst effektiv til bekæmpelse af inflammation karakteriseret ved birketjære og tinktur af iod.

installationsmateriel

Fraser beslag kan have en forskellig grad af indflydelse på neglen, som er tilpasset til krumningen af neglepladen og dens tykkelse. Tråden er fremstillet af kirurgisk materiale og har en anden diameter. Installation af enheden ikke forårsager smerte for patienten, i dette tilfælde er det absolut ikke blande sig i det daglige liv, herunder i sport. Smerter som følge af nedgroede negl afholdes på den første dag af at bære på grund af at maksimere eksponering af pladen i denne periode. Eftersom graden af spænding falder med tiden. Det er værd at bemærke, at efter to måneder vil kræve korrektion Fraser beslag.

Hvad du bør vide

I fravær af en inflammatorisk proces, det første trin af monteringsplade består i at behandle neglene og omgivende væv. Derefter kræves fremstilling silikone søm aftryk. Med sin ekspert gør en nøjagtig indtryk af neglen af akryl eller gips materiale. Det er nødvendigt for dannelsen af konsollen, som nøjagtigt svarer til størrelsen på en fingernegl. Det er fortsat kun at prøve produktet og sikres med lim.

Det er værd at bemærke fraværet af behovet for hyppig produktion af hæfteklammer. Er det tilstrækkeligt til at producere en regelmæssig korrektion plade og deltage i en specialist til at fjerne hård hud og periungual behandling af negle selv.

Efter 3-4 rettelser nye beslag Fraser, dette skyldes det faktum, at den gamle plade ændrer sin form, samt selve neglen. Alle trin er fremstillet på samme måde som den første optagelse af en specialist.

Særlig betydning bør gives til udvælgelsen af klinikken og lægen har ansvaret for at installere beslagene. Organisationen skal have alle de nødvendige tilladelser og specialist - uddannet i overensstemmelse hermed. Staples Fraser Msc kan installeres ikke kun i medicinske centre, men også i skønhedssaloner. I dag er der mange kurser, der sætter mestre i manicure og pedicure behandle problemet med indgroede negle.

Staple Fraser: kontraindikationer

På trods af muligheden for en hurtig afskaffelse af indgroet negl, i nogle tilfælde, kræver øjeblikkelig medicinsk konsultation, de omfatter følgende:

  • tilstedeværelsen af diabetes af enhver type og lidelser i kredsløbssystemet;
  • blod eller pus frigivet fra okolonogtevogo valse;
  • påvirket finger overflade svulmer og bliver varm;
  • styrkelse af smerte i hvile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.