SundhedSygdomme og betingelser

Typiske symptomer på meningitis hos voksne

Meningitis er en betændelse i hjernehinderne (hjerne og rygmarv), som er udviklet under indflydelse af bakterier eller virus. Det menes, at dette er en børns sygdom. Eftersom alder skaber en kraftfuld blod-hjerne-barrieren, som overvinder de infektiøse agenser er meget vanskelig, meningitis symptomer hos voksne findes sjældent. Men sygdommen kan stadig udvikle sig som følge af andre smitsomme sygdomme.

Symptomer på meningitis hos voksne

Sygdommen begynder sædvanligvis hurtigt. I begyndelsen følte smerter i muskler, generel svaghed, feber. I tilfælde af excitation af pneumokokmeningitis patienten har en løbende næse, meningokok - udslæt. Paramyxovirus påvirker spytkirtlerne, og enterovirus - tarmene. Typiske symptomer på meningitis hos voksne - dispergeret voksende hovedpine, og hudfølsomhed. Senere synes kvalme, opkastning. Hovedpine bliver så intens, at nogle gange folk kan ikke tåle det. Det er yderligere forbedret ved virkningen af akustiske og visuelle stimuli, når du forsøger at ændre patientens krop position.

Symptomer på meningitis hos voksne udvikler sig meget hurtigt, på bare én dag staten kan være yderst vanskeligt. Patienten dugger og sammenfiltrede bevidsthed, efterhånden det bliver til en døs og endda koma. Der er en høj temperatur, ledsaget af overdreven sveden og kuldegysninger. Meningitis er meget farligt! Følgerne af denne sygdom hos voksne kan være tragisk - kan udvikle hævelse af hjernevæv, der blokerer blodgennemstrømningen og forårsager ligner symptomerne på et slagtilfælde. Ikke udelukket og død. Smitsomme sygdomme, når de ses sørg for at være opmærksom på, at patienten er ude af stand til at bevæge sin hals og vippe hovedet frem - disse tegn indikerer tilstedeværelsen af inflammation i meninges.

meningokok-meningitis

Oftest er infektionen overføres gennem spyt ved nysen eller hosten af en inficeret person. De karakteristiske symptomer på denne type sygdom, som allerede nævnt, er det udslæt af hæmorragisk karakter, som manifesterer sig i form af kompakte stjerner i forskellige størrelser. I tilfælde af komplikationer kan opstå kramper.

pneumokok-meningitis

Der er i de fleste tilfælde på baggrund af mastoiditis komplikationer, lungebetændelse, mellemørebetændelse. På mundslimhinden efter et par dage efter infektion forekommer herpetisk udslæt i nogle tilfælde kan observeres i arme og overkrop. Uden tilstrækkelig behandling allerede på femtedagen fra begyndelsen af den patologiske proces, kan patienten dø.

purulent meningitis

Ofte provokeret af Haemophilus influenzae, kan udvikle sig som et resultat af akut bihulebetændelse, otitis media, en kraniebrud. Kan være ledsaget af arteriel trombose, øget intrakranielt tryk, krampeanfald. De har været syg person kan forblive neurologiske og intellektuel svækkelse.

enterovirus meningitis

Denne form for sygdom er diagnosticeret oftest, virus trænger ind i kroppen via mave-tarmkanalen. Symptomerne begynder typisk på andendagen af sygdommen. En hovedpine, men det er ikke så intens som for eksempel med purulent meningitis.

behandling

Der skal træffes foranstaltninger hurtigst muligt. Emergency læge, der ankom på et opkald, skal personen straks injicere et antibiotikum fra gruppen af penicilliner, makrolider og cephalosporiner, og derefter levere det til hospitalet, i den smitsomme afdelingen. På hospitalet til en normalisering af patientens tilstand bliver hver fjerde time at injicere antibiotika. Efter stabilisering af hastigheden af introduktion af medicin fortsætter i overensstemmelse med lægens anvisninger.

Forebyggelse af meningitis hos voksne

Reducere sandsynligheden for at udvikle denne sygdom er vaccination. Drik ikke ukogt vand fra hanen, hærde, spise vitaminer, gå mere på den udendørs sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.