SundhedMedicin

Chlamydia hos mænd

Chlamydia hos mænd er også almindelig, som hos kvinder. Forresten ligger denne sygdom næst blandt seksuelle infektioner efter gonoré. Kausionsmiddelet er en parasitiserende organisme - chlamydia. Det er værd at bemærke, at chlamydia på en eller anden måde er unik, da de repræsenterer en slags mellemstadie af evolutionær udvikling mellem vira og bakterier.

Chlamydia hos mænd: symptomer og måder at inficere på

Det er værd at bemærke, at chlamydia er en seksuel infektion, der overføres med ubeskyttet samleje, og overgangen af infektion fra en sund person til en patient kan forekomme ikke første gang. I de fleste tilfælde er mænd alder fra 17 til 37 år.

Varigheden af inkubationsperioden kan variere fra fem dage til en måned. I denne periode er den inficerede person bærer af infektionen. Chlamydia hos mænd, som regel, forårsager ikke for stærke og indlysende symptomer, selv om der er undtagelser.

Det starter med en inflammatorisk proces i urinrøret, som gradvist udvikler sig inden for få måneder. Under urinering kan der opstå kløe, brændende eller ømhed i urinrøret. Efterhånden som sygdommen udvikler sig, begynder usædvanlige udledninger at forekomme, nogle gange med urenheder af purulente masser og endda blod, er rødmen af urethralventiler karakteristisk.

Da infektionen spredes, er der også nye tegn - feber, rygsmerter, ubehag i testiklerne og pungen, udseende af purulente filamenter i urinen og sæden.

Chlamydia hos mænd: mulige komplikationer

I de fleste tilfælde forekommer chlamydia ret let. Det er i denne fare - mænd anser det simpelthen ikke for nødvendigt at søge lægehjælp.

Men det er værd at bemærke, at chlamydia hos mænd kan give mange ganske farlige komplikationer, fordi sygdommen udvikler sig (selvom den er latent), spredes infektionen i hele kroppen. Som et resultat kan der opstå faryngitis, orchitis, vaskulitis og hudsygdomme. I nogle tilfælde påvirker sygdommen leddene - arthritis og polyarthritis forekommer.

I chlamydia er testikler, prostata og andre organer i det genitourinære system også påvirket. Den mest almindelige komplikation af sygdommen er prostatitis. Desuden kan resultatet af manglende behandling være betændelse og blære dysfunktion, forskellige inflammatoriske processer i nyrerne. I alvorlige tilfælde fører klamydia til infertilitet.

Derfor er du ved de første tegn på denne sygdom simpelthen nødt til at søge hjælp fra en specialist, da man med tiden kan behandle alle de ovennævnte problemer.

Chlamydia: behandling hos mænd

Efter den første undersøgelse skal lægen sende patienten til laboratoriet til test. Faktum er, at symptomerne på chlamydia ligner meget tegn på gonoré, og behandlingen her er lidt anderledes.

Da dette er en smitsom sygdom med bakteriel oprindelse, kan den ikke behandles uden at tage antibiotika. Lægemidlet bør kun udpege en læge. Han vil tale om hvor ofte og med hvilke pause du har brug for at drikke piller.

Derudover anbefales mænd og lokal brug af specielle cremer. Normalt skal du anvende cremen tre gange om dagen, mens du omhyggeligt behandler penisens hoved, urinhullets hul og forhuden. Behandlingsforløbet er omkring en måned.

Varigheden af den samlede behandling afhænger af patientens tilstand. Situationen kan forværre forskellige komplikationer, som kræver separat behandling. Endnu engang er det værd at huske på, at det er umuligt at ignorere symptomerne på seksuelle infektioner - dette er fyldt med alvorlige konsekvenser, det er bedre at blive genforsikret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.