SundhedMedicin

En forfærdelig sygdom i cerebral parese. Hvad er det?

Børns cerebral parese er funktionssvigt i motorsfæren. Patienten er ude af stand til at opretholde en pose og udføre vilkårlige bevægelser på grund af hjernens patologi, som blev dannet før barnets fødsel.

Børn med cerebral parese og deres forældre forårsager ægte medlidenhed og sympati. En forfærdelig diagnose for altid forbandt dem sammen. Efter alt, cerebral parese, hvad er det faktisk? Dette er næsten fuldstændig handicap, barnet kan ikke spise, drikke eller gå på toilettet alene. Efter en sådan diagnose vil et barn, der ikke har lært at gå før 8 år, aldrig gå alene. Moderen skal løfte et ret tungt afkom og bære det i armene.

Denne forfærdelige sygdom kan udtrykkes på forskellige måder: fra let slagtilfælde til fuldførelse af immobilitet. Og den første mulighed er en helt sund person, der kan arbejde, starte en familie. Den anden mulighed er en handicappet kørestol, der ikke er i stand til selvstændig eksistens.

Kendetegn ved sygdom

Det vigtigste symptom på cerebral parese er bevægelsesforstyrrelse. Til babyer med en sådan diagnose er deres egen krop simpelthen ikke underlagt, det adlyder ikke dem. Og alligevel ICP - hvad er det?

 1. I denne sygdom svækkes koordineringen af bevægelsen.
 2. Øger muskeltonen. Muskler baby er altid spændt og ved ikke, hvordan man slapper af.
 3. Muskler, som faktisk ikke bør deltage i bevægelsen, er patologisk inkluderet i arbejdet.
 4. Barnet kan ikke holde posen.
 5. Fejl i hørelse og tale.
 6. Mental retardation.
 7. Manifestationer af anfald, epilepsi.
 8. Forstyrrelse af følsomheden.
 9. Ændringer i det autonome nervesystem.
 10. Svær svedtendens.
 11. Forstyrret blodtryk.
 12. Forkert hjerterytme.
 13. Episod stigning i kropstemperatur mv.

Årsager til sygdommen

ICP - hvad er det? Faktisk er dette et ugunstigt resultat af hjerneskade i de første måneder af et barns liv - perinatal encefalopati. Det er muligt at notere følgende faktorer, der medfører hjerneskade:

 • Fødslen af en baby inden fristen.
 • Hemolytisk sygdom hos den nyfødte.
 • Patologisk fødsel, der fører til død af en del af hjernecellerne, traume ved fødslen, asfeksi af den nyfødte.
 • Langvarig eller hurtig levering, stimulering eller hæmning ved medicin.
 • Tvungen brug af pincet under fødslen.
 • Forsøger at presse ud frugt.
 • Fødslen af et barn med hjernefejl, såsom: forkert anatomi, fravær af dele af hjernen.

Hvorfor er der en defekt i hjernen

 1. Alle former for sygdomme overført på det genetiske niveau.
 2. Farlige skadelige virkninger på graviditeten.

Risikoen kan også skyldes tvillingens fødsel, provaccination med et ugunstigt resultat, afvigelser i nervesystemet. Selvfølgelig betyder alt ovenfor ikke, at barnet bliver født med cerebral parese, men vær opmærksom og vær opmærksom på sådanne tegn er simpelthen nødvendigt!

Er det muligt at tale om behandlingen af sådanne børn? Efter alt, cerebral parese, hvad er det? Dette er en fait accompli, og det er mere passende at sige her ikke om barnets behandling, men om hans rehabilitering. Det vigtigste er at lære patientens selvbetjening. Lær ham at klare sig uden hjælp fra slægtninge i elementære husstandsspørgsmål. Her kan lægerne ikke så hjælpe, den grundlæggende del af træningen ligger på forældres skuldre. Den tidligere rehabilitering begynder, jo flere chancer for at opnå maksimale resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.