ComputereSoftware

Hvordan er et program til at skabe præsentationer? Beskrivelse af programmer for at skabe præsentationer

Når rejser spørgsmålet om, hvordan er et program til at skabe præsentationer, de fleste mennesker, ingen tvivl om, at der er en forening med en kendt PowerPoint program på hos Microsoft. Det er beregnet til skabelse af materialer i forskellige former, som kan repræsenteres af målgruppen ved hjælp af en projektor.

Nøglefunktioner

Programmet for at skabe PowerPoint præsentationer kan oprette rapporten som en informations support og kommercielle områder. De præsentationer ved hjælp af en række skabeloner, farvet tekst, tegninger, illustrationer, tabeller, grafer, diagrammer, videoer, kan bruges links til websider og forskellige spektakulære overgange mellem dias. Ud over dette er der også mulighed for at skabe animerede etiketter og tilføje et lydspor. Og dette er ikke en komplet liste over funktioner, der har dette program til at skabe præsentationer.

Windows er det primære operativsystem, der er designet til brug af produktet, men til dato, kan PowerPoint også bruges på andre operativsystemer.

grundlæggende funktioner

Med hensyn til navnet på det program til at skabe præsentationer i de fleste tilfælde, vi taler om en PowerPoint, hvilket ikke er overraskende, fordi programmet allerede vundet anerkendelse rundt om i verden i mange år af sin eksistens. Sidst men ikke mindst dette skyldes brugervenlighed og intuitiv brugerflade, som kan forstå ikke engang en meget erfaren bruger.

Programmet giver dig mulighed for at skabe fuldautomatiske præsentationer ved hjælp af forskellige medieelementer, uden at have nogen kendskab til programmering.

karakteristiske træk

Niveau demonstration af oplysninger afhænger af, hvilket program der skal skabe præsentationer blev anvendt. PowerPoint i denne plan har en række karakteristiske træk:

 • Alle dias er nummereret i det program, der gør det nemt at redigere din præsentation.
 • Hvis det er nødvendigt, at programmet indeholder funktioner, der tillader præsentationen af print på papir, mail eller nemt oprette forbindelse til en standard projektor.
 • Hver side har ekstra funktioner til redigering: baggrund, skriftfarve, struktur, etc ...

Sådan køres et program?

Selv uden at kende navnet på det program til at lave præsentationer, kan det nemt findes på stort set alle pc, da de fleste kontorpakke fra Microsoft kommer med en pc. For at gøre dette, bare nødt til at finde et program eller med etiketter, der er på skrivebordet eller via "Start" menuen. Hvis brugeren allerede har brugt Ordet, PowerPoint er nok et eller andet sted i nærheden, fordi begge programmer er leveret af Microsoft.

Et program til at skabe præsentationer efter lanceringen beder dig om at vælge den ønskede tilstand, som vil afhænge af det formål, som det er ved at forberede en præsentation formål.

virkemåde

Efter start af programmet vil lancere en dialogboks, som vil blive præsenteret for følgende tilstande:

 • Brugen af standard skabeloner. Det giver dig mulighed for at vælge at arbejde allerede færdige høst, som omfatter en særlig udformning af dias, dens struktur, samt skriftstørrelse og farve.
 • Autoindhold guiden. Denne indstilling giver mulighed for at vælge en præsentation ved hjælp af en standard struktur. Med denne metode kan du nemt forberede et udkast til den præsentation, som derefter kan tilføjes til alle de nødvendige elementer.
 • Tom præsentation. I denne tilstand er der ingen præforme og det endelige resultat vil afhænge kun af dygtighed og fantasi af forfatteren.

program tilstande

For brugervenlighed, PowerPoint har en grænseflade, som består af de mest grundlæggende elementer, der skal have et program til at lave præsentationer. "Microsoft" tilbyder to driftstilstande:

 • "Slideshow" mode, hvor den vigtigste del af vinduet holder et dias, som brugeren arbejder, og i venstre hjørne af skærmen thumbnail-versioner af alle de andre.
 • "Struktur" mode. I denne udførelsesform kan brugeren arbejde med den hierarkiske struktur af præsentationen, som vil være synlige headere glider tekster og andre lignende elementer.

uddannelsesstruktur

PowerPoint har følgende struktur:

 • Arbejdsområdet hvor det dias, hvorover kører i øjeblikket en bruger.
 • FIELD noter. Er placeret under arbejdsområdet, det registrerer kun synlig for brugeren, og vises ikke på en generel præsentation.
 • Felt af slæden struktur. Her er en lille kopi af præsentationsdias.
 • Menu. Det giver dig mulighed for at arbejde med alle de vigtige instruktioner i programmet.
 • Toolbar. Som navnet antyder, er denne post indeholder alle de kommandoer, der kan udføres med præsentationen.
 • Afspilning knap. Det giver dig mulighed for at køre et diasshow i den form, hvori det vil blive præsenteret for et publikum.

Alternative programmer til at skabe præsentationer

Ud over tilbud fra Microsoft Office-pakken, der er andre muligheder for at skabe præsentationer:

- Google Dokumenter. Den app virker hurtigt og meget nemt at lære. For at komme i gang, behøver du kun at registrere i Gmail, skal du logge ind på din konto, og vælg menuen "disk", som, foruden en tekst editor, og tilbyder en fremragende program til at skabe præsentationer. I modsætning til mange andre værktøjer, Google Docs arbejder med forskellige formater af præsentationer, herunder fra PPT og PPTX, som støtter og Microsoft. Det giver dig mulighed for at redigere præsentationer oprettet i andre programmer uden problemer. Præsentationen, skabt af brugeren er lagret på en dedikeret server Google Corporation. Således kan adgangen til det være stort set enhver computer, der er sluttet til World Wide Web.

- SlideRocket. Dette program er betalt, men tilbyder også en gratis version med mindre volumen pr præsentation. I modsætning til den tidligere tjeneste, det har mange flere ekstra funktioner og forskellige effekter. Det giver dig mulighed for at bruge i præsentationen af forskellige typer af medier og kombinere dem på interessante måder

- Prezi. En af de mest usædvanlige og originale programmer til at skabe præsentationer. I modsætning til tidligere programmer, der bruger de dias, i denne udformning, alle de oplysninger, som det er placeret på en stor plade. På grund af den effekt zoom, forskellige bevægelser og revolutioner, virtuel præsentation vindue springer fra et element til et andet ved hjælp af fantastiske overgange. Til dato er denne service brugt af omkring 50 millioner mennesker. I Europa er dette uden tvivl den mest populære software til at skabe præsentationer. Det anvendes i offentlige institutioner, store virksomheder og uddannelsesinstitutioner af forskellige typer.

Så snart der er et spørgsmål om, hvordan er et program til at skabe præsentationer, mange kommer til at tænke på den velkendte selskab ansøgning "Microsoft" PowerPoint. På trods af dette, er der andre ressourcer, der udfører denne funktion i dag. De tillader dig at hurtigt og nemt at oprette en præsentation ved hjælp af forskellige fotografiske stilarter, effekter og multimedier. Teksten kan bruges i præsentationer, tegninger, diagrammer, diagrammer, videoer og meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.