Hjem og familieKæledyr

Schæfer i karakteren af hele vært

Intet under, de siger, at hunde ligner deres ejere. Og nogle gange er det ligheder set i de mindste detaljer. Efter alt, ejeren stort set former karakteren af dit kæledyr og hunden bringer i ikke kun en kærlighed til mennesker, men også mange andre kvaliteter. Schæfer, arten af som er meget fleksibel - ideel til dem, der længe drømt om en stor hund.

Schæfer karakter, som bare forelske fra det første minut, en meget godmodig og loyal, men kræver pleje og opmærksomhed. Ifølge de hundeførere, denne hunderace er ambitiøs og sind. Intet under, at veluddannede schæfer - loyale assistent politiet.

Hengivenhed til sin herre og hans familie, er uden tvivl en af de bedste kvaliteter af disse hunde. Men hvis en andens falder ind under dens anvendelsesområde, er det meget mistænkeligt, og nysgerrigt udforske ubuden gæst. Men der er i karakteren af den tyske Shepherd og hårdhed, og kampene instinkt, selv om dette ikke forhindrer hende til at være venlige med børn og loyal ven for folk med nedsat syn.

Det vigtigste skridt i at hæve en tysk hyrde hvalpe bør være etablering af dig som ejer. Efter alt, ejeren ophører vigtigste person i livet af kæledyr. Og hans holdning, uddannelse og varme ord fra det bedste, positivt kan påvirke karakteren er dannet.

Udviklingen af en tysk Shepherd hvalp er meget kompliceret og møjsommelige arbejde. Men hvis korrekt sætte mål og gradvist arbejde hen imod deres gennemførelse, som et resultat du får en perfekt manierede hund, der vil være en sand ven. Ifølge nogle undersøgelser er dannet af karakteren af hvalpen selv i en alder af seks uger, men efteruddannelse er vigtig.

Det vigtigste element i forvaltningen af hundetræning er. Selv gør simple kommandoer - "sidde", "ned", "pote" - en form for træning, fordi det er nødvendigt at begynde med, hvad der er.

Lægmand vil være vanskeligt at håndtere alene med hundene i uddannelse, så i den henseende er det bedst at rådføre sig med eksperter. Bed om hjælp i særlige skoler for hund uddannelse, og du vil se, at det korrekte velopdragen hund - det er en gave.

Schæfer karakter, som allerede er blevet dannet i et mindre omfang, men også at træne og ikke blive forstyrret, hvis dit kæledyr i flere år, og han vidste ikke hvordan. Giv hunden en smule opmærksomhed, træne med hende, og hun vil takke dig nødvendigvis.

Fodring den tyske Shepherd er også en vigtig del af sin samlede udvikling. Efter alt, hunden udviklet ordentligt, den har brug for en afbalanceret kost. Den enkleste løsning ville være tørfoder, men selv vælger det, bør du være opmærksom på kvaliteten. Hvis du beslutter at fodre din hund selv-madlavning, er det nødvendigt at overveje nogle punkter.

For det første skal vi ikke tro, at dit kæledyr altædende. Han vil også nødt til at overholde visse regler for udbud. Hvis du beslutter at lave mad grød, er det ikke nødvendigt at fordøje det, fordi det ikke kun er ikke nyttigt, eller kan forårsage skade, er det bedre ikke Dowar.

For det andet, fodre din hund kun friske produkter, der indeholder vitaminer og næringsstoffer. Det anbefales ikke at give slik, fiskeben, kød, kartofler. Sørg for, at hunden ikke drikker fra vandpytter, og ikke spiser for varm eller kold mad. Den konsoliderede adgang til hunden bør altid være rent vand.

Den korrekte fremgangsmåde og kærlighed - den bedste uddannelse for hunden. Schæferhund karakter, som er meget følsom, kan ikke reagere på den konstante aggression fra din side, så prøv at udøve hunden kun venlighed. Shepherd efterår god hund og ikke misbruger hendes venlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.