Kunst og underholdningFilm

Michael Polak (skuespiller): biografi og personlige liv

En kandidat fra Moskva Art Teaterskole, skuespiller teater "Lenkom", men i de sidste år af sit liv på at arbejde i teatret "Shalom" talentfuld skuespiller - Polyak Mihail Naumovich. I dag er det kun dem, med hvem han personligt var bekendt husker, og snesevis af mennesker, der er glødende fans og beundrere af den sovjetiske biograf. Mihail Polyak - en skuespiller med et stort bogstav, som forblev i vores hukommelse lyse, intelligent, morsom og talentfuld skuespiller. Men desværre, at dømme hans talent, kan vi kun i et lille videonaslediyu, bevarede.

Mihail Polyak. Biografi talentfuld sovjetiske skuespiller

Far - Naum Moiseevich Pole (1921-1985) var direktør for mange film. Naum Moiseevich var en veteran fra Anden Verdenskrig og vendte tilbage fra fronten deaktiveret. Desværre, hans kroppens muskler gradvist dø, og snart han helt mistet sin evne til at bevæge sig. Kørestole-bundet 50-årig entusiastisk accepteret for hver af de foreslåede Mosfilm film. Men han snart forlod studiet Mosfilm og kastet ud i en verden af almindelige sovjetiske borger. Han læste en masse bøger, lytte til musik, især Vysotsky skrev digte. Det havde sin egen samling af vin og vodka, som han fyldte op, og til sidst nåede 500 stykker. Under starten af hårde tider besluttet Naum Moiseevich at give liv til sidste spil af "Pour la Moore." Han skabte en fremragende film gruppe, der ikke har arbejdet for pengene, og i navnet på venskab, venlighed og solidaritet. Dens 60 års jubilæum Naum Moiseevich fejret i en hel uge. Jeg gik hele gruppen og dens nære venner: Mark Shadura Sasha Kelshteyn, Yuri Deryabin, og tysk Eremeev. Tillykke mand og far ankom første kone Lydia Granova og søn Michael med sin anden kone Lenoy Shaninoy.

Om mor til Michael Pole - Lidiya Granova (1925-1998) - det er kun kendt, at hun var en litteraturkritiker og hans første kone Naum Moiseevich Pole.

filmografi

Mihail Polyak - en kunstner, der var i stand til at slå sin tid. Han besad den unikke organisk materiale, som er de aktører i dagens film verden. Hans mest berømte rolle, som vandt hjerterne hos mange fans af genren af musikalske film - rolle ph.d.-studerende Mark i den sensationelle og, i dagens termer, kontanter musicalen "Når tre bachelor." Sammen med Michael i filmen blev skudt mindst talentfulde sovjetiske skuespiller Vsevolod Abdulov og Vladimir Nosik. Denne lattervækkende musikalsk film fortæller historien om tre venner, der er indskrevet i graduate skole, og svor en til en anden 6 måneder for at være tro mod sit bachelor liv. Men de havde ikke forventet, at det snart vil forlade dem ...

Mihail Polyak - skuespilleren, der blev født i en kunstnerisk familie. Da hans far arbejdede på "Mosfilm", den første rolle, han spillede i 15 år, i filmen "lytte-ah!" fjernet i 1963. Filmens historie fortæller om starten på aktiviteterne i F. E. Dzerzhinskogo under revolutionen.

I 1975, screener ud filmen "Denne alarmerende vinter", hvor Michael spiller rollen som lægen. Hver time i børns hospitaler er en kamp for livet af børn, og ofte unge patienter ikke tror på hans mirakuløse helbredelse. Hans inderlige og følelsesmæssige spil Pole overbevisende demonstreret alle de kvaliteter, der er nødvendige for at have en læge, der behandler børn.

9 film med hans deltagelse

Det var umuligt ikke at forelske sig i sit lys og munter karakter Troubadour i "Il Trovatore og hans venner." Mihail Polyak - skuespiller, der ikke medvirkede kun i biografen, men også glimrende spillet i forestillingerne. Det er en skam, at udførelsen af "The Star og død Joaquin Murieta" ikke taget på film. Karismatisk Michael Polak skabte en uforglemmelig atmosfære og ånd af teatret, "Lenk". Premieren på stykket "Juno og Avos", hvor Mihail Naumovich spillet en oversætter officer, der blev afholdt i 1981, og mere end 30 år, er han ikke forlader scenen.

Film Release Year

i biograferne

Filmens titel Den rolle, som Michael Polak
1963 Lytte-ah! Boris Voitekhovich
1973 Bach levede 3 Mark
1974 Odinozhdy én Volodya
1975 Denne alarmerende vinter Dmitry
1976 Stol 12 (serie 2) episode
1978 Alt er besluttet af et øjeblik episode
1978 En fyr fra vores by oversætter
1982 Grenada -
1983 Juno og Avos officer-oversætter

første ægteskab

Lyudmila Porgina. Wonderful skuespiller Mihail Polyak, personlige liv, ak, det virkede ikke. Han havde tre ægteskaber med en temmelig velkendt kvinder. Første gang han blev gift med Lyudmila Porginoj i 1965. Hun var kun 17 år gammel, men hendes kærlighed til Michael var så stærk, at hun straks giftede sig med ham. Som de fleste tidlige ægteskaber, blev de helt druknede i de huslige og familiemæssige problemer. Deres ægteskab varede kun 2 år, og familien brød op. Senere, i et af sine interviews Lyudmila Andreevnas fortælle hvor hårdt hun forlod Michael Pole til Nikolay Karachentsovu.

andet ægteskab

Elena Shanin. Snart Michael kom Naumovic store kærlighed. Det var den skuespiller, der spillede sammen med ham i teatret, "Lenk" - Elena Yurevna Shanina. Men desværre, det ægteskab endte i skilsmisse. Elena Shanina forelskede sig i en anden smuk - Aleksandra Zbrueva. I en af de teaterproduktioner og Zbrueva Shanina fik rollen som kærester, og de følelser, de har spillet på scenen, snart perenslis i det virkelige liv skuespillere. Alexander Zbruev og Mihail Polyak var intelligente mennesker og godt klar over, at opleve kærligheden til en kvinde, men det havde ingen indvirkning på deres kommunikation. Kærlighed trekant bestående af Shanin, Zbrueva og polakker spillede i "Bremen stadsmusikanter". I teatret, der er ingen personlige oplysninger, og hver skuespiller til at se, snart over det hele, "Lenk" rygter om situationen. Børn sammen polakker og Sanin havde ikke. Det rygtedes, at Mihail Polyak begyndte at misbruge alkohol, og dette var årsagen til skilsmissen. I et interview sagde hun: "Vi Misha var gode venner, og hvis han ikke begyndte at drikke, levede et langt gift liv. Han var en meget smart og intelligent mand, men desværre, for sådan en person, tynd af natur 70. -e blev forfærdelig tid. sådanne folk ofte gik i afvigere eller finde trøst i alkohol. jeg prøvede på alle måder at hjælpe ham. Men det er nytteløst, hvis den person, mod en sådan støtte. og Michael ikke ønskede det. jeg tror, at hjertesygdomme er afspejlet i den fuldskab. Men desværre, Michael er væk. "

tredje ægteskab

Marina Polyak. Tredje gang, Mihail Naumovich gift Marina Alexandrovna, der tog sin mands navn. Det har holdt sit navn, selv om det er nu, er kone Shvidkoy. Mihail Polyak - skuespilleren, der var ledsaget af en fejl i spørgsmål af hjertet ... Måske er det derfor ikke hans skæbne som skuespiller.

Mihail Naumovich Polyak: anmeldelser seerne

Bright talent teater "Lenkom". Ingen vil være i stand til at overstråle Pole - Michael erstatte ikke. Charmerende og talentfuld kunstner! I 80'erne var der alle i "Lenkom" kun af hensyn til det. Desværre, vi forlod og havde ikke en sådan popularitet som andre lenkomovtsy. men hans fans elsker og huske!

Det er, hvad de siger om ham publikum. Og jeg beklager, at så lidt er kendt om hans liv.

Talentfulde skuespiller Mihail Polyak, fotos af som kan findes med besvær, vil forblive i vores hukommelse er så charmerende og lyse mand.

død skuespiller

Michael Polak gav os en masse tegn, men publikum forelskede sig i rollen som en ung og sød kandidatstuderende fra filmen "Once tre bachelor." Han lovede sine fans, der i fremtiden vil blive en stor stjerne ... men det er kun et løfte tilbage. Hvad skete der, og hvorfor afsporet liv skuespiller vil for altid forblive et mysterium. Han døde ung, han kun 47 var ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.