Kunst og underholdningFilm

Vsevolod Abdulov - Arvelig skuespiller

Vsevolod Abdulov blev født ind i en kunstnerisk familie godt. Hans far var meget populær i sin tid skuespiller Osip Naumovich Abdulov (1900-1953). Mor Elizabeth Moiseevna Metelskaya hører også til den kunstneriske miljø. En masse tid og kreative kræfter gav radioen familien.

forældre

Fader, kollega og ven af de verdensberømte teater stjerner som Zawadzki, Plyatt, Marecki, Ranevskayas (alle arbejdet sammen i Yuriya Zavadskogo studie skole), siden 1924 i radioen arbejdede som skuespiller, og senere blev en direktør kendt i mange populære produktioner. Han var arrangør af kunst radioudsendelse for børn. Mor var forfatter til forestillinger, herunder den berømte "Green Van" med Vladimir Vysotsky som Pretty Boy. Marina Vlady i sine erindringer beskrevet kvinden som en hyggelig gammel dame, perfekt eje en klassisk fransk.

Hans far døde yngre mand, men i betragtning af, at hans nære ven var Solomon Mikhoels, "uheld" ramt af en bil i 1948, overraskede og glade for, at Osip Abdulov, kendt for den ældre generation på den rolle Dzhona Silvera fra den første filmatisering af "Skatteøen "jeg levede op til 1953. han handlede det i de mest populære film af den tid, som" Gris og hyrde "" den Lysende sti "og mange andre.

Et velkendt voice-over skuespiller

Vsevolod Abdulov var 11-årig dreng, da hans far døde, hans søn formået at formidle sin kærlighed til at handle. I denne vidunderlige familie havde han tre børn, to sønner, men døde før krigen. Født i 1942, Showa var en gave af skæbne, og holdt ham som hans øjesten. Hans mor bragte ham op selv, ikke at stole sygeplejerskerne, og venner af hans far begyndte at invitere smuk dreng vises på børnenes roller. Desuden blev Showa (så tæt på navnet på hans alderdom) til 11 år til job overspilning. Og alt for hende handler livet Vsevolod Abdulov udtryk karakterer af udenlandske film - 139 animerede film - 40, computerspil - 6. Den første film i eftersynkronisering hvoraf deltog i en lille Seva var sensationelle i Unionen af ungarske film "øl krus", blev udgivet i teatre i 1955. Den sidste film, hvor skuespilleren stemme lød, var en "mødested. 20 år senere "(2001). Posthumt i 2005 kom filmen "Hvordan idoler venstre". Der Også hans stemme lød.

livslang ven

Den første store filmrolle skete i 1960. Filmen hed "Vent på bogstaverne." Smuk, intelligent, dybt ærlig dreng med et modermærke på kinden huskes af mange. I samme år, Vsevolod Abdulov forelægger dokumenter til flere kendte universiteter i Moskva teater. Det foregår på et konkurrencemæssigt grundlag i den berømte "Pike" og GITIS, og eftertragtede Moskva Kunst Teater Skole - nej. Og så er der Vladimir Vysotsky, der hjalp ham med at få alle de samme i den eftertragtede Institut for i sit liv. Ifølge andre, V. Abdulov tidligere gennemskåret med Vladimir Vysotsky, der lærte ham behovet for optagelse på en indlært færdighed.

Dedikation til venskab og dyb ærlighed

Så alligevel, men venskabet sted mellem Vladimir Vysotsky og Vsevolod Abdulov, stærk og sand, bandt dem i en menneskealder. Det skal bemærkes, at temaet for venskab med idolet Vsevolod Osipovich aldrig udnyttet - ingen erindringer, interviews og erindringer, hvilket tyder på en dyb anstændighed Vsevolod Osipovich, hans intelligens og god avl. Men efter død Vladimir Vysotsky der er bare ikke delt minder og indskrevet sig selv i sine venner. En Abdulov var tavs, fordi jeg føler virkelig smerten af tab, som er at smide ud til offentligheden kunne ikke og ville ikke. En snak var der. Ikke alene Marina Vlady og Vladimir Vysotsky lang Abdulov boede i lejligheden, men også andre kendte søstre Polyakova elskede at komme og få en snak med sin mor Seva fransk.

teatralske karriere

Skuespiller Vsevolod Abdulov medvirkede i 40 film, men en eller anden grund oftest angivet med sit arbejde i S. Govorukhin film "kan Mødestedet ikke ændres." Som det Petyuni Soloveva skuespiller er meget god, men også i andre roller han er vidunderlig. Generelt ofte Abdulov medvirkede i S. Govorukhin. Efter sin eksamen fra high school studie skuespiller tjente han i den berømte teater om Taganka, så Moskva Kunst Teater.

Deltagelse i den legendariske ydeevne

Vsevolod Osipovich forældre tror "den sidste mohikaner" Silver Age. Dreng som en svamp absorberet den snak om kultur og kunst er featured i dette gæstfrie hus. Deres berømte og unikke bibliotek af rygter. Sam V. Abdulov, belæst og lærd mand, der vidste russisk litteratur og stor læse digte Pasternak, Akhmatova og Tsvetaeva. Hvorfor det er så organisk passe ind i play-legende "Solo til mange timers kamp." Det var en gave fra den kunstneriske leder Olegom Efremovym store "gamle mænd" af Art Theatre - Mihailu Yanshinu og Alekseyu Gribovu, Olga Androvskaya, Mark Prudkin og Victor Stanitsyn. Det var en performance-bombe. Og Vsevolod Abdulov er ikke tabt på baggrund af de store aktører.

bilulykke

Efter sammenbruddet af teatret i 1987 dukkede Vsevolod Abdulov i truppen Doronin, men på grund af den tunge atmosfære ikke kunne arbejde der, og helligede sig helt til radioen. Og han var syg på det tidspunkt. I 1977 var Vsevolod Abdulov en tragedie. Bilen blev kørt af en aktør, som et resultat af eksploderende forhjul 6 gange vendes og faldt i en grøft. Dette skete i efteråret nær Baku. 21 dage han var i koma, og selv når bevidstheden vendte tilbage, lægerne betragtede ham "lovende". Han restaurerede V. Abdulov lang tid, og kun i foråret skuespiller gik i bedring. Men konsekvenserne af ulykken var en forfærdelig hukommelsessvækkelse, med det resultat, at efter skuespilleren nægtede de foreslåede roller ikke at lade kolleger.

Moskvas "Don Giovanni"

Vsevolod Abdulov (foto vedhæftet) var en meget interessant mand, vittig og charmerende. Han kunne godt lide kvinder, han selv, ifølge venner, var en forfærdelig damernes mand. Han giftede sig med en første-års studerende på universitetet. Bauman. I dette ægteskab blev han født sit eneste barn - en datter Julia. Ægteskab brød op to år senere. Vsevolod Osipovich altid forelske lidenskabeligt, lidt og lidt, så han brænder ud. Kvinderne var i alle aldre og samfundslag. I de seneste år, han var alene. Men næste var datter af Julia.

Død af

Skuespiller døde af en sjælden sygdom - myokardie gastrisk aorta. Men vi fandt ud af det efter åbning. Vsevolod Abdulov, hvis biografi blev afsluttet i 2002, ikke fremmes, samt hans nærmeste ven, Vladimir Vysotsky, og heller ikke til nogen titler. De var ikke engang hædret kunstnere i republikken. Han begravede en talentfuld kunstner og en djævleblændt mester i dubbing med sin far, Folkets kunstner af RSFSR og vinderen af Stalin-prisen Osipom Abdulovym om Vvedensky kirkegård. Han efterlader en datter, barnebarn og oldebarn. Rhode fortsatte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.