Nyheder og SamfundNatur

Ili Pika: beskrivelse, fotos, livet i et naturligt miljø

Det findes på Jorden væsen om, hvilke få mennesker kender. Dette dyr er meget sjælden og er opført blandt de truede arter. It ili Pika, et foto, der præsenteres i artiklen. Det er undertiden også kaldet "Magic Rabbit" eller senostavkoy.

Ili Pika - slags dyr pattedyr pischuhovyh familie, hvor han var den eneste og består af 31 arter. Denne smukke usædvanlige dyr ikke er set i mere end 20 år.

Ili Pika: beskrivelse

Afsætte 31 arter af Pikas. Den største er ikke nok plads i håndfladen af en voksen, men de mindste kan føle sig godt tilpas, selv på håndfladen af en lille baby. Udseende "magiske kanin" er meget lig hamstere.

Disse tæt ved association med harer dyr har en kropslængde på 18-20 cm med en vægt på 75-290 g, afhængigt af arten. Halen af Pikas helt diskrete, med en længde på ikke mere end to centimeter. Ører, de har afrundede, kortere. Pikas fod i længden er næsten den samme, bortset fra at den bageste lidt længere end den forreste. De udfører den funktion at flytte tættere, undertiden lodrette riller placeret i klipperne, samt behovet for at grave jordhuler.

Puder af fingrene er nøgne, nogle gange dækket med hår. Sommeren pels er monokromatisk farve: grå, brun, rød, sand. Vinterfrakke lidt lysere grå toner dominerer.

levested

Den bedste blandt de pika levested er de steder, hvor det kolde klima hersker. Der er arter, som er egnet til livet i Rocky Mountain-området, hvor skråningerne har en flerhed af slots. Der er nogle Ili pika jordhuler, for andre arter er det perfekte tilflugtssted fra rovdyr. I krupnokamenistyh talus ofte nøjes bolsheuhie og rød Pikas, Altai sommetider kolonisere rødder af træer og bunker af væltede træer.

Flere arter senostavok hans bopæl valgte steppe. Steppe beboere er følgende Pikas: Mongolsk, Dahurian, chernogubaya, steppe. Ili Pika - koloniale skabninger lever hele befolkninger, hvor nogle gange er der fra flere snese til tusindvis af vidunderlige dyr.

levesteder

Denne søde udseende "bamse" lavet sig gældende kun i 1983, da han blev opdaget af en af eksperterne på bevarelse af naturressourcer. Der er snesevis af arter af Pikas, som er hjemsted for forskellige hjørner af vores planet. De fleste af dem findes i Asien, kun to typer - i Nordamerika, kun én slags gik til de europæiske lande. I bjergene i Tien Shan, den nordøstlige del af Kina, hjem til omkring tusind af disse små dyr i en højde af 2800-4100 meter.

Den næste opgave, når den Ili pika var fast kamera har været en succes kun i sommeren 2014. Det skete på det område af Ili i Kina. Konstateringen blev sendt til forskellige medier, hvor miljøforkæmpere opfordret befolkningen til at stige for at beskytte unikke fauna. Grunden til at reducere populationen af individer bliver klima anomalier, samt den overdrevne brug af mennesker skov jord til landbrugsformål.

Ili Pika: livsstil

Jeg spekulerer på, hvorfor Ili pika har en anden betegnelse senostavka? Dette blev hjulpet på vej af en særegen form for funktion oplysninger om enkeltpersoner - gøre høhøst om vinteren. Hele processen med emnet passerer meget glat og intelligent. Først slyngplante klippe græs, så er det spredt sig til yderligere tørring, sol vælge steder. Hvis der er regn, bliver græsset stilke skjule. Klar hø blev placeret i sprækkerne mellem stenene, undertiden foldet i Haystacks. I overvintrende dyr ikke falder.

Hvor meget ved vi om disse små dyr? Hvad de har til fælles med de harer? Det kan bemærkes de væsentligste ligheder: for én og anden vigtigste føde er træagtig, urteagtige stængler, grene af buske og bark. Ofte hare og Pika Ili til fødevarebrug lav, mos. For dem, sådan kost er lige så egnede.

Et af kendetegnene besiddes af Ili pika er dens skinger knirke, som advarer om farerne ved andre prøver. Pika har fået sit navn på grund af de langt-lydsignaler. Dens forventede levetid er høj, sammenlignet med livet i andre steppe arter af små dyr.

Ili Pika fører en aktiv livsstil både i dagtimerne og om natten. Kvindelige mate starter i begyndelsen af maj og begyndelsen af juni producerer allerede det første kuld. Kuld vokser meget langsomt, grunden til dette er den fødevareforsyning. Der er nogle kvinder, der ikke er genstand for parring, nogle giver kun ét kuld af sæsonen.

Miljøfolk gav navnet "Magic Rabbit" pika på grund af det faktum, at det sjældent kommer ind i synsfeltet. Dette er den søde dyr i hele verden i øjeblikket er på randen af udryddelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.