Intellektuelle udviklingKristendommen

Hellige frue Prinsesse Anna Kashinskaya

Hver helgen har en grad af kristen dyd, som hver i sig selv individuelt rejst. Anna Kashinskaya - hellige prinsesse, der blev indbegrebet af en af de vigtigste i livet for en person af kristne dyder - tålmodighed. Kun gennem det kan komme til ydmyghed og mildhed, som giver nøglerne til døren af frelse, hvilket indebærer begyndelsen på en åndelig bedrift.

Tålmodighed til sjæles frelse

Apostel og Evangelist Lukas ikke bevidst skrev disse kloge ord, som definerer begrebet hvad tålmodighed gemte sjæle. I Skriften er der stadig meget vigtige og profetiske tekster, der fastsætter, at en mangedobling af lovløshed i mange mennesker sparsom kærlighed, eller den, der holder ud til enden, skal frelses selv. Dette antyder, at det er den tålmodighed kan du finde løbetid på kristne karakter og hans vilje til at blive munk, prædiken og martyrium for deres tro. Dette var hellige Anna Kashinskaya. Hvad hjælper prinsessen? For at besvare dette spørgsmål er det nødvendigt at fordybe sig i historien om de gange, hvor hun boede.

Test af livets ukrænkelighed

Life of Anny Kashinskoy taler om, hvor meget hun måtte udholde trængsler, prøvelser under test i slutningen af sit liv, valgte hun en monastiske tjeneste for Gud.

Anna Kashinskaya var datter af prins Dimitry af Rostov Borisovich. Det var den store-barnebarn af St. Basil af Rostov, en forpinte fjender, fordi han ikke forråde deres ortodokse tro. På det tidspunkt var den hellige Rusland under åget af de hedenske Tatar-mongolske horder, og derfor kunne enhver troende på Jesus Kristus lide for bekendelse af deres tro martyrium af lidelse.

Selv i sin ungdom Anna Kashinskaya indså hurtigt forgængelighed og skrøbelighed af verdslige goder og den jordiske lykke. Blows regnede ikke det fra alle sider. Først hendes far døde (i 1294). To år senere, helt brændt deres grand tårn, så blev syg hendes mand prins Mihail Tverskoy, og nyfødte datter Theodora døde.

I 1318 gift med Anna Prince Michael for at nægte at tilbede afguder reed Horde tatarer tortureret til døde. Først de afskåret hans hoved, og derefter parteret.

I historien om den ortodokse kirke, er der eksempler på ægtefæller, martyrer, bliver de Andrian og Natalia, der beholdt deres enkestand efter asketiske gerning mand.

enkestand

Så kom en tid, hvor Anna Kashinskaya begyndte at miste deres kære én efter én. I 1325, hendes ældste søn, Dmitri Truende øjne oplevede Horde Yuri Moskva, der var involveret i drabet på sin egen far, og dræbte ham, og derefter af Demetrius henrettet Khan. I 1339 brutalt henrettet mongolske krigere og den anden søn af Anna og hendes barnebarn Alexander -Feodora. Så hævn en fjende horde af opstanden i Tver.

Som et resultat af alle disse tragiske begivenheder fører prinsesse Anne til det faktum, at hun besluttede at gå gennem den monastiske Tonsur og modtager navnet Euphrosyne.

Først boede hun i Tver St. Sophia Cathedral, men så den yngste søn havde bygget til hende en særlig kloster. Hovederhvervet i hendes liv var den inderlig bøn til Herren Jesus for utidig afdøde slægtninge og fredeligt liv i Rusland.

Oblivion og undere

I 1368 2. oktober blev hendes sjæl stedt til hvile. Før sin død, prinsesse Anne tog skemaet. Hun blev begravet i kirken i Dormition-klosteret i Kashino (Tver-regionen), hvor hun boede. Til hendes grav først behandlet uhensigtsmæssigt, og hendes navn til sidst blev simpelthen glemt i løbet af året fra oldtiden. Men i 1611 var der mirakler ved graven af hende. Under belejringen af byen Kashin litauisk voks det var en den fromme graveren, helbredt ham og sagde, at hun beder til Herren Jesus Kristus og den hellige Jomfru Maria, så de har gemt byen fra angriberne. Og så beboerne i byen vækket ærbødighed for sin himmelske beskytter, som derefter gentagne gange har reddet byen fra ødelæggelse.

Så til ære for hellige Anna begyndte at navngive nyfødte, dens lukkede kiste begyndte at dekorere.

hellige relikvier

At høre om hendes mirakuløse relikvier nået, og Hans Hellighed Patriarch Nikon, og til Tsar Alexei Mikhailovich. Moskva katedral, der blev afholdt ved denne lejlighed, blev det besluttet at åbne kisten med hendes relikvier. Denne begivenhed fandt sted i 1649 den 21. juni.

ugodnitsy Lady Anna krop var næsten uforgængelige, der undersøges små spor af forrådnelse blev kun fødder og ansigt. Det blev også bemærket, at hendes højre hånd er på hans bryst, som om hun velsigner gammel dvoeperstnym perstoslozheniem.

Hellig Retfærdige Anna Kashinskaya (i klostervæsen Euphrosyne) i en række russiske helgener indtager en særlig plads, og det indebærer en masse begivenheder, der påvirkede opdelingen af den ortodokse kirke i Rusland, om det nu, og vi vil tale.

Fordelingen mellem de gamle troende og novoobryadtsev

Og så kommer det mest dramatiske afsløring. I 1677 frue bliver prinsesse Anna Kashinskaya et symbol på de skismatiske Ferment urimelige tilhængere af den ortodokse tro.

Tvister mellem de gamle troende og novoobryadtsev varede længe nok. På Moskva katedral 1656 gamle troende, som blev døbt med to fingre, bandte, kaldet tilhængere af Armenien og kættere.

Gamle troende, til gengæld begyndte at pege på den kendsgerning, at en åben og offentlig visning af relikvier af den Hellige Princess Anne, hvis fingre blev foldet dvoeperstno, ikke med tre fingre som zastalyali novoobryadtsev gøre det. Så folk gik til domkirkebyen Kashin, hvor der var strøm, og så hendes fingre. Dette var den alvorlige og overbevisende argument dvoeperstiya.

konge

I 1677 Kashin ære de hellige relikvier af Sankt Anna shimonahini ønskede at komme til Kongen Theodore Alekseevich, men i sidste øjeblik, han opgav turen, i lighed med sin far, Alexei Mikhailovich. I stedet blev afholdt mødet, dateret 12-21 februar i år, om rækkefølgen af Patriarch Joachim var en provision fra Metropolitan Joseph, ærkebiskop Simeon, abbed Varsonofy, domkirkepræsten Ioanna Lazareva, der, efter at have undersøgt relikvier af den helgen, afslørede hans "uenighed" og konkluderede at den højre hånd af prinsesse Anne er sammensat af to fingre.

Og så slog det igen velsignet hukommelse, kanonisering af den hellige navn er blevet annulleret. Det var kun en meget usædvanlig sag i Rusland i den ortodokse kirke.

Ikon: Anna Kashinskaya

Men folket forblev tro mod deres hellige, selvom det varede "Debunking" af St. Anne omkring 230 år. Til hendes kiste var alle stadig bede og søge trøst ortodokse mennesker. Hun hjalp dem i forskellige problemer og fristelser. Hun bad om velsignelse af et ægteskab, for en god sag, og selv med vedtagelsen af klostervæsen.

I 1908 har veneration for helgen blevet restaureret. Og i 1910 i St. Petersborg blev det først indviet tempel Anny Kashinskoy. Og den 12. juni vedtog sin hellige ærbødighed i den russiske ortodokse kirke.

I løbet af de krige og revolutioner i den hellige billede af prinsessen blev endnu tættere på borgerne. Det har gennemgået i landet og blev derfor hædret med priser fra Herren. Hun har tillid til at være en stor molitvennitsey tusindvis af lidelse og beder om forbøn for mennesket bruser.

Hellige Anna Kashinskaya og i dag er stadig trofaste hjælper forældreløse og enker. Og enhver kristen hjerte sørgende i deres appeller bør henvise specifikt til det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.