Intellektuelle udviklingKristendommen

Sådan hjælper Peter og Fevronia bøn?

På trods at her i mange årtier i træk den kendsgerning, vi ihærdigt indførte vestlige værdier, der begynder sexliv er muligt, og i skolen, og borgerlig vielse gør dette princip fra den sædvanlige intet ægteskab er anderledes, begrebet værdien af familien i vores nation lagt på det genetiske niveau. Ikke for ingenting, fordi under krigen, da Hitler fik at vide, at alle pigerne, fanget i en af landsbyerne var "intakt", indså han, at bare fordi vores folk ikke vil give op ...

Hvis en meningsmåling, og begynde at spørge folk om, hvad lykke er, sandsynligvis, vil de fleste af dem siger, at det er en familie. Og hvad en familie er? ..

Ak, er børnene for de fleste nygifte ofte betragtes som en plage, uden overflødige ord skal siges, at begrebet den familie, de har forkrøblede. Efter alt, ord for ord familien - er "Syv I", det vil sige, der kom til os fra den gamle koncept, der i denne familie skal have mindst fem børn. Det menes, at bede Peter og Fevronia hjælper ikke kun til at forbinde med din elskede, men også for at bygge ham en rigtig fuldgyldigt familie.

Hvor lykken bor?

For ikke så længe siden, da landene i det tidligere Sovjetunionen nu herskede en ny religion kaldet "socialisme", selvfølgelig, bøn Peter og Fevronia var, for at sige det mildt, ikke særlig relevant ...

Men nu, hvor troen på Gud var ikke kun muligt, men også på mode, mange unge mænd og kvinder forsøger at finde deres soulmate, søge hjælp hos disse helgener, hvis kærlighedshistorie gør hjertet stå stille.

Faktisk er "aktivitet" af de hellige Peter og Fevronia er ganske omfattende. De hjælper ikke kun i kærlighed og ensomme hjerter, men også til dem, hvis familie relationer er mindre end ideel. Så, Peter og Fevronia bøn hjælper med at holde en familie. Og det er ikke bare ord - der er masser af eksempler på, at alle af en pludselig amok mand eller kone søgte om skilsmisse, hun vendte tilbage til dem, der har lavet et løfte om at være i nærheden af "i sorg og glæde."

Mirakler af de hellige

I den ortodokse miljø, der er en en masse legender om de mirakler udretter hellig. En af de mest berømte er nok det faktum, at de var i en drøm ægtefælle, som, længe har været den "familie" på siden, skulle jeg indgive skilsmisse. Manden hævdede, at netop bleven seende, og efter at han undskyldte til parret, har de helbredt så meget gladere end før. Bøn hjælper Peter og Fevronia, selv da det hjælper ... bare for at sige det skal være fra hjertet med rene tanker.

"Ifølge jeres tro være det for jer ..."

"Stol på Gud, men dem, der hjælper sig selv" - siger ordsproget. Mange mennesker er krænket af Gud efter skilsmissen. "Hjalp ikke bønner helgener Peter og Fevronia ..." - de suk, og gå til clairvoyante og "bedstemor" - forhekse favorit. Hvad kan jeg sige? ... Du kan ikke tjene Gud og Mammon. Du kan ikke behandle bøn som en magi. Og du kan ikke søge i uanset var at finde status for en gift eller gift. Som praksis viser, er det sidstnævnte bliver en årsag til skilsmisse. I så fald beder Peter og Fevronia Murom hjælp allerede kan gøre noget ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.