Intellektuelle udviklingKristendommen

For hvad de korsfæstede Jesus? Kristendommens historie

For hvad de korsfæstede Jesus? Dette problem kan opstå i en person, der enten tilhører denne begivenhed kun som en historisk kendsgerning, enten at gøre de første skridt mod tro på Frelseren. I det første tilfælde, den rigtige beslutning - at forsøge ikke at tilfredsstille deres tomgang interesse, men at vente, vil der ikke i sidste ende oprigtigt ønske hjerte og sind til at forstå det. I det andet tilfælde, begynde at søge efter svaret på dette spørgsmål må naturligvis at læse Bibelen.

I læseprocessen vil uundgåeligt være en række af deres egne tanker om dette emne. Her en slags adskillelse starter. Nogle mener, at alle har ret til deres egen læsning af Skriften, og er stadig ikke overbevist, selv om det adskiller sig radikalt fra andres meninger. Dette er stillingen af protestanter. Ortodoksi, som stadig er i Rusland er en stor kristen benævnelse, baseret på læsning af Bibelen, de hellige fædre. Dette gælder også for spørgsmålet: hvorfor Jesus Kristus blev korsfæstet? Derfor er den næste rigtige skridt i forsøget på at forstå dette tema - en appel til værker af de hellige fædre.

Kig ikke efter svaret på internettet

Hvorfor ortodokse kirke anbefaler denne fremgangsmåde? Faktum er, at enhver, der forsøger at leve et åndeligt liv, nødvendigvis reflekterer over betydningen af de begivenheder, der er forbundet med Kristi jordiske liv, betydningen af hans prædikener og brevene. Hvis en person bevæger sig i den rigtige retning, han efterhånden primoværdi understrøm af Skriften. Men forsøg på at kombinere til en viden om og forståelse opnås ved alle åndelige og forsøger dem til at være mennesker, da det normalt resultat: Hvor mange mennesker - så mange meninger. For hver, selv de mest mindre problemer opdaget mange indsigter og vurderinger, som uundgåeligt, der er behov for at analysere og sammenfatte alle de oplysninger. Resultatet var sådan et billede: nogle få mennesker nødvendigvis omfattet samme emne helt, næsten ord for ord, det samme. På sporet af mønstret, det var let at bemærke, at de udtalelser netop faldt sammen har en vis slags mennesker. Typisk disse var de helgener, teologer, der valgte en munk eller blot var især strenge liv, tættere end andre mennesker behandlet deres tanker og handlinger. Renhed af tanker og følelser gjorde dem åben for dialog med Helligånden. Det er alt, de har modtaget oplysninger fra en enkelt kilde.

Uoverensstemmelser også fremgik af det faktum, at der stadig ingen er perfekt. Ingen kan undslippe den onde indflydelse, der er sikker på at være et lokkemiddel, så prøv at indtaste en person på afveje. Derfor, i ortodoksi anses for at være sande mening, retfærdiggjort af de fleste af de fædre. Individuelle skøn, som ikke falder sammen med visionen om flertallet, kan sikkert tilskrives personlige spekulationer og vrangforestillinger.

Alt, hvad der er forbundet med religion, er det bedre at spørge præsten

For en mand, der blev interesseret i sådanne spørgsmål, ville den bedste løsning være at appellere om hjælp til præsten. Han vil være i stand til at rådgive litteraturen, det er egnet til begyndere. Du kan søge om en sådan bistand på det nærmeste tempel eller i det åndelige og uddannelsescenter. I sådanne steder præsterne har mulighed for at afsætte tilstrækkelig tid og opmærksomhed på problemet. Korrekt at søge svar på spørgsmålet "For hvad de korsfæstede Jesus Kristus?" på denne måde. Den entydigt svar på det simpelthen ikke eksisterer, og uafhængige forsøg på at finde forklaringer Fædre er farlige, da de skrev primært for munke.

Kristus er ikke korsfæstet

Under alle omstændigheder evangeliet har to betydninger: den eksplicitte og skjult (åndelig). Når den ses fra perspektivet om Frelseren og de kristne, at svaret kunne være: Kristus er ikke korsfæstet, han tillod villigt sig selv til at blive korsfæstet for synder hele menneskeheden - fortid, nutid og fremtid. Eksplicit samme Grunden er enkel: Jesus spørgsmålstegn alle de sædvanlige seværdigheder på jødisk fromhed, underminerede præstedømmets myndighed.

Tilbedelsen af Gud for jøderne, før indførelsen af Messias, var i perfekt viden og præcis udførelse af alle love og bestemmelser. At forkynde Frelseren fået mange mennesker til at tænke over falskheden i denne opfattelse af forholdet til Skaberen. Desuden blev jøderne forventer kongen lovet i Det Gamle Testamentes profetier. Han skulle befri dem fra romersk trældom og stå i spidsen for den nye jordiske rige. Ypperstepræsterne var bange for at åbne visse væbnede handlinger mennesker mod deres magt og myndighed den romerske kejser. Det blev derfor besluttet, at "det er bedre for dig, at eet Menneske dør for Folket, end at hele nationen omkomme ikke" (se. Johannes kapitel 11, vers 47-53). Det er, hvad Jesus Kristus blev korsfæstet.

langfredag

Hvilken dag af den korsfæstede Jesus Kristus? Alle fire evangelier hævder enstemmigt, at Jesus blev anholdt i nat fra torsdag til fredag ugen før påske. Hele natten tilbragte han i afhøringerne. Præster forrådte Jesus i hænderne på guvernør i en romersk kejser - den statholder Pontius Pilate. Ønsker at undgå ansvar, sendte han en fange til Herodes. Men han fandt ikke i skikkelse af Kristus er ikke noget for sig selv farlig, jeg ønskede at se nogle mirakel at se folk i profeten. Fordi Jesus nægtede at underholde Herodes og hans gæster, ryggen igen til Pilatus. På den samme dag, dvs fredag blev Jesus brutalt slået og, sætte det på skuldrene af et instrument for straf - Kors, blev taget udenfor byen og korsfæstet.

Langfredag, som er den uge, der går forud for påsken er en dag med dyb sorg, især for de kristne. For ikke at glemme, hvad dag i den korsfæstede Jesus Kristus, ortodokse hele året hver fredag fastende. Den medfølende Frelser tegn de begrænser sig selv i at spise, forsøger at meget nøje overvåge deres humør, ikke sværge, undgå underholdning.

Golgata

Hvor de korsfæstede Jesus? Igen med henvisning til evangeliet, kan vi se, at alle fire "biograf" frelser enstemmigt peger på det samme sted - Golgata eller Retterstedet. Det er en bakke uden for bymurene i Jerusalem.

Et andet vanskeligt spørgsmål: hvem korsfæstede Kristus? Er det sandt, vil sige dette: Høvedsmanden Longinus og hans kolleger - de romerske soldater. De hamrede neglene ind i Kristi hænder og fødder gennemboret med et spyd Longinus allerede køler Herrens krop. Men ordren blev givet af Pontius Pilate. Så han frelser korsfæstet? Men Pilatus forsøgte sit bedste for at overtale det jødiske folk til at frigive Jesus, fordi han blev straffet ved at blive slået, og der var i ham "ingen fejl" værdig til en frygtelig straf.

Procurator bestilt under smerten ved at miste ikke kun hans sæde, men måske selve livet. Efter alt, anklagerne påstod, at Kristus truede autoritet den romerske kejser. Det viser sig, at det jødiske folk korsfæstede frelser? Men jøderne blev bedraget af falske præster og deres vidner. Så jo, der korsfæstede Kristus? Fair vil være svaret på alle disse mennesker i stedet for udførelse af uskyldige menneske.

Helvede, hvor er din sejr?!

Det ser ud til, at ypperstepræsterne havde vundet. Kristus tog den skammelige straf, hylder engle ikke nedstammer fra himlen for at tage ham ned fra korset, disciplene flygtede. Kun moderen, bedste ven, og et par dedikerede kvinder forblev hos ham til det sidste. Men det var ikke enden. Imaginary sejr onde ødelagde Jesu opstandelse.

Selvom at se

Forsøger at slette alle mindet om Kristus, hedningerne fyldte jorden Golgata og Den Hellige Gravs. Men i begyndelsen af IV-tallet, Lig med apostlene Dronning Helena ankom i Jerusalem for at finde korset af Herren. Hun havde længe forsøgt uden held at finde ud af, hvor den korsfæstede Jesus Kristus. Hjulpet hendes gamle Jøde ved Navn Judas, sagde, at det sted, Golgata er nu tempel Venus.

Efter udgravningen af tre lignende kors er blevet fundet. For at finde ud af, hvilken af dem var den korsfæstede Kristus, krydserne skiftevis knyttet til kroppen af en afdød person. Den strejf af det hellige Kors denne mand i live. Et stort antal kristne ønskede at bøje sig for helligdommen, så vi var nødt til at løfte korset op (raise), så folk i det mindste kan se det på lang afstand. Denne begivenhed fandt sted i år 326. I hans hukommelse, ortodokse kristne fejrer september 27 ferie, som kaldes: Ophøjelse af korset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.