SundhedPræparater

Tabletter af syfilis: en liste over produkter, instruktioner til primeneniiyu

Sygdomme, der overføres ved seksuel kontakt, kan skabe problemer ikke kun medierne, men også andre mennesker. Nogle af seksuelt overførte infektioner er ikke blot ledsaget af ulemper, men de er dødbringende. Denne kategori refererer patologier syfilis. Sygdommen siden oldtiden rive tusindvis af liv. I dagens verden, patologi er ikke så farligt, og i de fleste tilfælde behandles. Tabletter af syfilis - antibiotika, kan ikke kun slippe af med de symptomer på sygdommen, men også helt tilbage til sundhed. Desværre, dette gælder kun for den indledende fase af processen. Derfor er det vigtigt at se en læge i gang sammen med en partner.

Syfilis: en moderne tilgang til problemet

Denne patologi er kendt over hele verden siden oldtiden. Den første omtale af syfilis er blevet beskrevet så tidligt som i XIV århundrede. Tidligere patologi havde andre navne. Blandt dem er tysk eller fransk sygdom, såvel som "syfilis." Sygdommen har en bakteriel ætiologi. Det forårsagende organisme af syfilis er bleg treponema, med henvisning til spirochaetes. Tidligere patologi blev betragtet som en uhelbredelig sygdom, og er altid dødelig. I øjeblikket er det ikke sådan en forfærdelig sygdom. Men på trods af at fremme sikker sex, og mange antibakterielle præparater, der er mere avancerede tilfælde af syfilis. Dette skyldes forsinket behandling til lægen, og dårlig bevidsthed i befolkningen om symptomer på sygdommen.

Syfilis: Er det muligt at helbrede?

For at besvare spørgsmålet: "Er der en kur mod syfilis," det er svært. Faktisk, det afhænger af den fase af processen og karakteristika for hver enkelt organisme. Ikke desto mindre, i de fleste tilfælde, primær syfilis kan behandles. Med passende medicinsk behandling for at slippe af med sygdommen kan være i flere måneder. Desværre gælder dette ikke for de senere stadier af sygdommen. For at forstå hvordan man skelner mellem primær syfilis fra sekundære og tertiære grader, skal du være opmærksom på symptomerne på sygdommen. Efter infektion af Treponema pallidum kommer inkubationstid, som varer omkring 3-4 uger.

Efter passage af tid, der er symptomer på primær syfilis. De er karakteriseret ved forekomsten af mavesår - solid chancre på huden eller slimhinderne i kønsorganer, svælg og rektum. Hertil kommer, at denne periode manifesteret regional lymfadenitis. På dette stadium er det meget vigtigt at søge lægehjælp. Primær syfilis er fuldt behandles og har ingen komplikationer. Hvis medicinsk behandling ikke er startet, sygdommen "fryser" i et stykke tid. I denne periode udbredelse af Treponema organisme. Så udvikler sekundær syfilis. Det sker i 2-3 måneder efter infektion. Det manifesterer udbredt udslæt, og derefter bliver kronisk. På dette stadium, behandling er ikke altid effektive, kan der være komplikationer såsom organskade. Sidste fase er en tertiær syfilis. Det udvikler flere år efter infektion og er kendetegnet ved sammenbruddet af de organer og væv. Behandling på dette tidspunkt, vil ikke give resultater.

Hvad er den test for syfilis?

I øjeblikket mikroorganismer hurtigt tilpasse sig omgivelserne, ændre deres egenskaber. Et eksempel er følsomheden af bakterier over for antibiotika. Det samme gælder for symptomerne på sygdommen. På grund af udbredelsen af forskellige stoffer, syfilis forårsager ofte mislykkede formular. Det betyder, at det kliniske billede af sygdommen bliver udslettet. Derfor mistænkt sygdom er ikke altid muligt. For eksempel i øjeblikket symptom såsom chancre kun forekommer i en lille del af patienterne. I andre tilfælde er patienterne berørt kun ubehag under samleje, en brændende fornemmelse eller kløe. Disse symptomer kan forveksles med nogen anden infektion, hvilket ikke er livstruende. Af denne grund, at næsten hver gang se en læge patienten får den retning, at tage testen for syfilis. Dette gælder især for kvinder, som i tilfældet med graviditet, sygdommen medfører infektion af fosteret og misdannelser.

Hvem skal kontaktes i tilfælde af mistanke om syfilis?

Fremkomsten af symptomer, og kan ikke mistænkes syfilis Tutor behandling. Efter behandling af denne sygdom kræver konstant overvågning. Hertil kommer, at tabletten af syfilis, som er egnet til nogle mennesker, ikke altid fører til resultaterne i andre patienter. Hvis du har nogen symptomer på uorgenitalsystemet eller udslæt, bør du se en læge. For det første kan dreje til lægen, urolog eller gynækolog. Disse eksperter vil lede patienten for passagen af mikro-reaktion (RW analyse), hvilket vil bidrage til at genkende: der er en person, der mistænkes syfilis eller ej. Hvis et positivt resultat kræver en mere grundig diagnose. Nogle mennesker foretrækker at screening for denne sygdom var fortrolige. Ofte er årsagen fører til forsinkede behandling og vanrøgt sager. Derfor, hvis patienten ikke ønsker at søge hjælp i klinikken, kan det passere tests i dermatovenereological centrum. En undersøgelse af denne institution kan overføres anonymt.

Fremgangsmåder til behandling af en sygdom

I betragtning af, at patologien er kendt for at folk i flere århundreder, i løbet af denne tid, det ændret flere tilgange til behandling af syfilis. Omkring 5 århundreder siden, den eneste behandling mod "syfilis" var kviksølv. Dette kemikalie virkelig have en ødelæggende effekt på det forårsagende middel. Ikke desto mindre er folk stadig dør af syfilis, på trods af behandling. Dette skyldtes, at kviksølv ikke helt kan befri kroppen af Treponema pallidum, og det har høj toksicitet. Senere, i det XIX århundrede, en kur mod syfilis blev en natriumiodid, som ikke er skadeligt for kroppen, men har også en effekt. Også en af metoderne recovery betragtes kirurgi - excision af hård chancre. Men denne metode ikke giver resultater, fordi mikroorganismerne ind i blodbanen og forblive der, til trods for afskaffelsen af arne. I dagens verden, den eneste behandling er medicinsk terapi.

Antibiotisk behandling for syfilis

For at besvare spørgsmålet: "Hvad medicin er mest effektive mod syfilis" absolut ikke. Det afhænger af følsomheden af organismen til antibiotika, samt følsomheden af patogenet. Med det formål at behandlingen anvendte lægemidler: "Penicillin", "Ceftriaxon", "Doxycyclin" og "tetracyklin". Alle disse lægemidler er effektive. Dog vælge det ønskede medikament er mulig efter analyse for at bestemme følsomheden af en mikroorganisme til forskellige antibiotika. I nogle tilfælde kan patienter påvises en allergisk reaktion på noget medicin, er det derefter erstattet med et andet lægemiddel. De foretrukne lægemidler er antibiotika, penicilliner, cephalosporiner, tetracykliner og makrolider. Alle disse grupper af stoffer er effektive mod Treponema pallidum.

Antibiotika penicillin serie i syfilis

Tabletter af syfilis, som er foreskrevet i første omgang har været i mange år, er et stof "penicillin". På trods af den lange praksis med at bruge dette stof, har agenten ikke tabt følsomhed over for det til denne dag. Indførelse af lægemidlet i kroppen 400 er produceret ved intramuskulær injektion på 3 millioner enheder hver time. Varigheden af behandlingen afhænger af det stadium af sygdommen. Lægemiddel "penicillin" på de primære former for syfilis indgives i 14 dage. Sådan et behandlingsregime indikeret for seronegative udførelsesform strømme. Hvis patogenet detekteres eller aktiv syfilis har passeret ind En sekundær form, behandlingen varer i 16 dage. Efter behandlingen skal du indtaste stoffet "Bitsillin-5" i en enkelt dosis - 3 millioner enheder.

Medikament "Tetracyklin" (tabletter): hvad hjælper?

På trods af den positive effekt af "Penicillin" stof, i nogle tilfælde kan det ikke bruges. Desværre, som reaktion på indførelsen af lægemidlet hos nogle patienter oplever alvorlig allergisk reaktion. I dette tilfælde præparatet kan erstattes af et lægemiddel "Tetracycline" (tabletter). Fra hvad hjælper denne medicin? Dette spørgsmål interesser patienter med allergiske sygdomme forårsaget af indtagelse af "penicillin" opløsning. Dette stof er også effektivt mod Treponema pallidum. Dens fordel er, at doseringsformen, samt ikke behov for natten brug. Repræsentant for denne gruppe af antibiotika er et stof "Doxycyclin". Syfilis tager 300 mg per dag (3 tabletter). Det bør erindres, at tetracyklin antibiotika ikke kan anvendes under graviditet og barndom.

Syfilis Behandling med "Ceftriaxon"

Forberedelse "ceftriaxon" syfilis har også en høj effektivitet. Det er let at bruge (1 injektion per dag), og lov til at bruge for gravide kvinder. Endvidere aktive lægemiddel forårsager sjældent en allergisk reaktion.

Ud over disse medikamenter og andre anvendte tabletter for syfilis. Disse omfatter sådanne medikamenter, "Azithromycin" "Sumamed", "Eritsiklin," osv ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.