ForretningIndustri

"Dragon" - et våben af minerydning

Minefelt - den mest effektive måde at beskytte deres position fra fjendtlige angreb. Selvfølgelig er dette ikke en absolut afskrækkende, men i mange tilfælde er det hensigtsmæssigt og effektivt. Men for at komme rundt disse felter, skal du først afvæbne dem, og hjælpe i denne særligt system, såsom "Dragon" (våben). Hvad er det - et pålideligt redskab, hvor koster at investere eller unødvendig enhed?

Lidt historie

Bemærk, at de første moderne minerydning systemer fastsættes af de britiske i 1912. Og oprindeligt dette våben kæmpede ikke med miner og pigtråd. For deres eksplosion brugte rør længde 5 m, som blev fyldt 27 kg af pyroxylin. Ammunition er prakket under hegnet og undermineret. På grund af den lange form af ammunition blev opkaldt torpedo.

I USSR betyder først clearance optrådte under krig, og det var aflange ladning Y3: Det er en rørlængde på 2 m og en diameter på 7 cm, som kan placeres lidt mere end 5 kg TNT. Essensen af hans handlinger var, at tanken med et trawl trukket gebyrer for minerydning, hvorefter de underminerede. På trods af effektiviteten af et sådant system, der var mange fejl. Først og fremmest, minerydning er hurtig, og det tog en masse forberedelsestid.

UR-67

"Dragon" - et våben, som er baseret på UR-67. Denne minerydning system er blevet anvendt til at beskæftige sig med anti-tank miner. Det er rigtigt, at den første version ikke var den mest perfekte, og SD-67 blev erstattet af UR-77 "meteorit", som stadig betragtes som den vigtigste maskine af denne art i den russiske hær. Samtidig med at de grundlæggende træk ved systemet og dets virkemåde, er det blevet udstyret med den nye ammunition. Grundlaget for den aflange ladning 77 detonerende kabler er længere end 10 m, som er forbundet til en enkelt ledning hættemøtrikker.

Hvorfor "The Dragon"?

Våben, som taler af hans fotos groznosti, fik dette navn er ikke tilfældigt. Dette skyldes, at den kraftfulde og skræmmende syn: først den øredøvende brøl af en raketmotor, og derefter himlen vzmetaetsya korte raket, og efter den når noget hvidt. Efter frakobling raket flyver fremad, og falder til jorden en lang "pølse", så jorden ryster en alvorlig eksplosion.

Hvordan har designet ...

Det er bemærkelsesværdigt, men når du opretter en model designere tilbudt at opgive bunden af en bæltekøretøj. Denne type af minerydning systemet modtog betegnelsen UR-83p, det transporteres med lastbil, og derefter gå direkte på slagmarken, i en tank skyttegrav.

Tank installation var en letvægts ramme, men systemet er ikke udbredt på grund af effektiviteten var meget svagere. I krigstid, den "Dragon" (våben, som stadig betragtes som en af de sikreste i verden) var en stor hjælp til at overvinde minefelter. Mindst havde det mulighed for at redde livet for sappers og minearbejdere.

Hvad kendetegner?

"Dragon" - et våben, der er i konstant bedring. Således er chassiset model baseret på design af traktorens MT-LB. De særlige træk ved den nye model omfatter:

 1. En særlig hætte beskytter tårn launcher raketter vejlede udstødning kasser og snor. Dette er en vigtig nyskabelse, fordi de pansrede ammunition kasserne bestå af mere end 1.500 tons sprængstoffer. Før start, pansrede dæksler stiger til den ønskede vinkel, så udløste kun tre knapper: solid-drivstof motor lanceringer, underminerer afgift dumpet bremse reb.
 2. Genopladning installationen tager cirka 40 minutter.
 3. Eksplosiv ledning kan lægges med kran eller manuelt.
 4. "Dragon" - et våben, der kan køres selv med en vandmasse.

For første gang denne plante blev brugt i kamp i 1973 - dengang våben, der eksporteres til Egypten. Senere modeller har deltaget i næsten alle kampene Sovjetunionen og Rusland.

Hvordan virker det?

UR-77 - en selvkørende enhed lys RESERVATION clearance som er i stand til at gøre passage bredde på 6 m på minefelter at "proppet" protivogusenichnymi antitank miner og mine-detektor med en hanende. Eksperter har bemærket, at systemet let og pålideligt klare de højeksplosive nedrivning landminer (svarende til US M14) i båndbredden op til 14 m.

En af de mest pålidelige middel til minerydning i dag - systemet med "Dragon" (våben). Hvordan man bruger det? Miner eksplodere på grund af det faktum, der udløste deres egne sikringer under påvirkning af chok bølge. Hun, til gengæld er dannet af den eksplosion af en langstrakt minerydning afgift. Selve anlægget består af to elementer - en maskine basis modificeret chassis og tårn bestående af to affyringsramper til missiler vejledninger og to rum i den afdeling i tændsnoren.

Underliggende - Howitzer "Carnation"

"Dragon" - Demining våben, der stadig populær er ikke det første dusin år, takket være dens unikke egenskaber. Som udstyr, der anvendes selvkørende haubits 2C1 "Carnation", som er den klassiske opbygning af et tårn konstruktion. Dens tilfælde er baseret på stålpladerne, det adskiller integritet og evne til at krydse vand forhindringer. I tilfælde tre grene: magt, kontrol og bekæmpe.

På taget er svejset tårn cockpittet som er udstyret med en roterende kurv. Tårnet er udstyret med et instrument og et sted for besætningen. På styrbord side er der et sæde af læsseren, æglæggende under ærmerne og på den venstre på tavlen - skytten sæde og seværdigheder. Det vigtigste våben - den haubits, som opererer på basis af 122 mm ammunition. Haubitser arbejdet udføres på grundlag af højeksplosivt skaller af forskellige typer, som ofte suppleres med kontakt detonatorer. Maksimal rækkevidde - 15,2 km.

Ammunition "Dragon" -system

Våben virkemåde er som følger: det antages brugen af visse former for ammunition. Det omfatter to aflange ladning af minerydning, som er faste trækkende køretøj. En opladning designet til en enkelt passage, dvs. ved at indstille en af ammunition kan gøres, når det to passage 93 m lang og 6 m bred. Under selve installationen fighting kan placeres i låget, og det åbne areal. Afgifter starter med et kort stop. Afgifter kan køres med vand, når du har brug for at rydde miner fra minefelter langs kysten.

De vigtigste ting - indstilling

Kraftfuld og moderne "Drage" våben. Princippet om driften af hele minerydning systemet på følgende måde:

 1. UR-77 gør passagen og strækker sig over et minefelt, mens det kan stå i en afstand af 200-500 m.
 2. Afstand fra minefelt grænser bestemmes kommandør, hvilket rejser tårn installation på en bestemt højde vinkel, og derefter udsteder en kommando til at starte opladning.
 3. Rocket kommer med en guide og flyve på en bestemt bane, trække på samme tid for et fleksibelt kabel tilsluttet sprængstoffer.
 4. Rocket med en ladning bevæger sig væk i en længde, der er bestemt af længden af bremsen reb - det er knyttet til næsen af bilen.
 5. Afgiften falder i et minefelt, og raket drivmiddel motor er afskåret.
 6. Maskinen føres tilbage chauffør-mekaniker til at justere ladning i en lige linje.
 7. Brande bakke bremse kabel.
 8. Gør en fuld cyklus af passage rummer højst 5 minutter
 9. Når den første cyklus er færdig, bliver den anden ladning i gang.
 10. Genopladning bilen tager cirka 40 minutter.

For at udføre denne procedure, bør bilen være i et forudbestemt sted. Genoplad tidspunktet for beregning af kræfter medgift minerydning afdeling 30-40 minutter.

Hvad er udsigterne?

"Dragon" (våben af SD-77), som også er henvist til "meteorit" krig, i 2014 er det igen blev overført til oprustning i Den Russiske Føderation, om end i en ny form. Den opdaterede installationen blev udviklet af Research Institute of Balashikha og designere Rubtsovsk Machine-Building Plant. Som for chassiset af denne model er blevet anvendt basis kampvogn BMP-3. Den løfteraket er udstyret med en ekstra aflange afgifter clearance.

"Dragon" - våben i Rusland, som er populær for sin sofistikerede design og tekniske egenskaber. De kan anvendes til fremstilling af passager i minefelt bredde på nogle få snese meter på alle afstande. Opdateret afgifter kan ødelægge alle former for miner. Ladningen af installationen - en raket, der er knyttet til et langt kabel: sprængstoffet placeret på det. Når rebet falde til jorden, sprængstofferne detonere og underminerer minerne i en radius af flere meter. Således er der er en sikker passage, hvorigennem kan passere infanteriet at køre militære køretøjer.

Ifølge eksperter, der udførte testen af systemet, minerydning af de afgifter detonere miner. En indretning, som er beskyttet af en sprængning udstødes uden for blokerede passage. Under alle omstændigheder, under bekæmpe betingelser, vil denne plante være mere effektiv.

Funktioner af den opdaterede systemet

Det er planen, at modellen UR-07m, der skal erstatte installationen af "Dragon" vil være let at håndtere mine kyststrækning. Med det vil blive prodelyvat passager af tilstrækkelig bredde i de kystnære linje til en dybde på fem meter. Passager gør gradvist - grupper startende ammunition med en bærer, som bevæger sig langs bredden, så vil de blive udhulet i tilpasningen passage. Det bemærkes, at pitching af skibet ikke vil påvirke nøjagtigheden af levering af ammunition, fordi det vil blive opvejet af en automatisk brandslukning baserede computere. Designere fokuserer på det faktum, at "Dragon" som en minerydning våben kræver stadig peresmorta og design, og de tekniske specifikationer for at opfylde de moderne krav. Derfor blev det besluttet at forbedre det gamle system, hvilket bringer det moderne teknologi.

Ud over at systemet er en trailer enhed "strømpebånd" BDS-01, som giver dig mulighed for at gøre passagerne i antitank minefelter. Afgifter starte fra både anhængertræk uden at kræve en besætning ud af maskinen, og offline - på jorden eller ud af renden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.