ForretningIndustri

Wien værksted: madlavning som kunst

Wien værksted "bolsjevikiske" fabrik producerer en bred vifte af søde produkter. Sortimentet stiger med hvert år, der går, er fortsat høj kvalitet. Nogle gange kagerne ligne en kulinarisk mesterværk. Det ser ud til, at de mønstre lavet af guiden er ved at komme til live. Hvad er hemmeligheden bag succesen, taler i artiklen.

Hvordan det hele begyndte?

Måske få mennesker ved, at Wien værksted begyndte sin historie tilbage i 1855. På Tverskaya Street almindelig familie åbnede en lille konfekture. I kælderen er der et fuldt udstyret værksted til produktion af søde sager.

Godbidder så imponeret Moskovitter, fabrikken tjente hurtigt et godt navn. I 1881 blev den handelshus registreret. Produktionen begyndte at blive leveret i Kiev, Warszawa, Skt. Anliggender i selskabet gjorde godt. Og det blev besluttet i 1884 at bygge en ny fabrik i værkstederne, der blev afholdt elektrisk belysning.

I dag har fabrikken fastholdt sin egen unikke opskrifter. Wien butik fungerer uden pauser og fridage. Tusindvis af mennesker køber produkter på daglig basis. Det er stadig lækker, frisk og attraktiv.

Vi studerer området

Mange mennesker spørger: "Hvor er den wiener værksted?". Adresse er uændret: byen Moskva, Leningrad . Prospect, 15. Der er også en butik og brand. Produkterne er så forskellige, at nogle gange svært at træffe et valg. Så hvad godbidder frigiver Wien butik?

 • Kager. De kan blive præsenteret i de følgende variationer af udførelse: Baby, ferie, bryllup. Separat ønsker at dvæle ved højtiderne "Premium". Disse kager udføres udelukkende ved håndkraft. Hvert måltid - et sandt mesterværk, som fremmaner ikke én Kok-kok. kage koster fra 2200 rubler per 1 kilogram.

 • Kager. Som regel i en pakke 9 produkter. Valget er enorm, lige fra klassiske dessert "kartoffel", slutter med en udsøgt kage "Vienna". Priser fra 200 til 400 rubler per pakke.

 • Europæiske desserter. Det viste sig relativt nylig. Gourmet kokke kan tilbyde at prøve italiensk makron, panna cotta, tiramisu, cheesecake, tærte, millefeuille og mere.

Visiting kædebutikker, skal du være forberedt på, hvad der bliver nødt til at købe mere end én type produkt, men flere.

Et par ord om virksomheden credo

Wien butik er meget populære. Deres produkter er altid friske og velsmagende. Mange mennesker ønsker at vide, hvad virksomhedens succes?

 • Produkterne fremstillet i overensstemmelse med gamle opskrifter, som holdes hemmelig.

 • Ikke anvendt forbudte tilsætningsstoffer GMO-fødevarer, kunstige farvestoffer, smagsforstærkere.

 • Alle produkter er fremstillet i overensstemmelse med GOST.

 • Kager, kager, desserter er aldrig udsættes for frost.

 • Dejen tilsættes naturligt smør, ikke margarine.

 • Personalet er professionelle med en stor oplevelse.

Alle disse komponenter og ført virksomheden til succes.

Du ved ikke, hvordan man vælger den kage, købe en smagning kit

Det sker ofte, at have kommet til butikken for at bestille en skræddersyet kage, en person kan ikke træffe beslutning om fyldet. For disse tilfælde, Wien butik tilbyder en særlig smagning kits. De er rimeligt prissat, 299 rubler. Boksen er pakket 6 sorter af produkter. Den samlede vægt - 200 gram. I øjeblikket er der flere smagende produkter. Det er bedre at foretage reservationer for at få en bestemt behandling.

Det er meget belejligt, for eksempel for nygifte, der har købt kager er stor vægt. Smagt forskellige fyldstoffer, en kombination af kager, kan vi præcist afgøre valget.

Hvordan bestiller man?

Mange mennesker spekulerer på, hvor at bestille kulinariske produkter? Du kan gøre det i butikkerne eller på den officielle hjemmeside. I denne alder af computerteknologi er det særligt bekvemt og praktisk.

Et par klik - og har allerede bestilt en kage. Derefter vil du kontakte lederen, der endnu en gang præcisere og blive enige om detaljerne. Med hensyn til levering af produkter, er der flere muligheder:

 1. Saml det færdige produkt i virksomheden butikken.

 2. Bestil levering til dit hjem eller kontor. Hvis summen af produktet af mere end 6000 rubler, vil leveringen være fri. Det er meget belejligt.

Betaling kan ske med alle praktiske måder: kontant, med kreditkort.

anmeldelser Søde

Hvis du har en sød tand spørge, hvad de kan lide mest, vil svaret følge umiddelbart - konfekture. Wien butik er klar til at tilbyde lækre godbidder. Sortimentet er så varieret, at man nogle gange ønsker at købe alt på en gang. Kager, eclairs, kager, cupcakes - alle disse godbidder kan findes på hylderne i mærkevarer butikker. Produkt vurderinger er meget positive. Aldrig forgiftningstilfælde er blevet registreret. Dette er ikke overraskende. Færdige produkter aldrig frosset. Og hvorfor gøre det, fordi det delikatesse er en enorm efterspørgsel.

Købere har gentagne gange bemærket, at det færdige produkt kommer til butikken direkte fra butikken. Du kan fortælle det samme ud af ovnen. Bestikkelse er altid pænt udseende sælgere. Af den måde, strøget en proprietær formular, pæne hvide stivede hætter til ansigt meget søde piger.

Alle produkter er omhyggeligt pakket i kasser. På grund af de kager ikke krølle, er cremen smurt.

Factory "bolsjevik" producerer et fremragende produkt, der er i stor efterspørgsel blandt køberne. På trods af høje priser, behandler aldrig ligge rundt på butiksvinduer. Men for den kvalitet, du skal betale. Selskabet anvender ikke for fremstillingen af kunstige farvestoffer, smagsforstærkere og andre forbudte produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.