ForretningIndustri

Hvordan er bruttonationalindkomsten?

For at bestemme den økonomiske stabilitet i staten bruger anderledes koncept. De er alle med til at bestemme de ændringer og vækst i økonomien, samt at foreslå fremtidige udviklingsmuligheder. Det bliver en slags karakteristisk for landet på den internationale scene, med til at opbygge relationer med andre lande.

Så hvad der udgør "bruttonationalindkomst"? Dette er intet mere end summen af det samlede primære indkomst, som modtages borgerne i et bestemt land i en vis periode. Desuden denne beregning gælder for både beboere i landet og dem, der er i udlandet, men er en borger. I sidstnævnte tilfælde er det ikke for kun den del af indkomsten, der gik til udlandet.

Hvorfor der er behov for en sådan beregning?

statens provenu afhænger ikke kun af mængden af produktion i landet, fra de produkter og tjenester, der tilbydes, etc. Det er nødvendigt at tage hensyn til det samlede beløb, opnået af indbyggerne i det land. Og i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til mængden af midler modtaget fra udlandet, samt at en del af de midler, som igen blev overført til andre stater.

Bruttonationalindkomst afhænger af BNP (bruttonationalproduktet). Men der er forskelle mellem dem. De udtrykkes primært i det faktum, at bruttonationalproduktet (BNP), hvilket afspejler primært kun mængden af produktionen, dens udvikling, og dette omfatter en lang række tjenester, som produceres eller foretaget af beboere (beboere) af landet.

Mens bruttonationalindkomsten at bestemme den totale mængde af indkomst mennesker i landet, og dermed hele staten som helhed. Dette er en generel cash flow, der er bosiddende i landet. Bruttonationalindkomsten (BNI) beregnes på følgende måde: til bruttonationalproduktet (BNP) tilføjes forskellen mellem indtægter fra udlandet og betalt af andre lande.

Hvad er forskellen mellem BNP og BNI?

  Denne situation er ikke altid klart, hvad er forskellen mellem disse to begreber, og vigtigst forstår ikke, hvorfor de blev skilt, fordi de er meget lig hinanden.

Men forskellen er, bruttonationalproduktet - det er, hvad definerer de varer og tjenesteydelser, der produceres i et land, dvs. Det kommer til udtryk i den samlede værdi af alle disse varer og tjenesteydelser. Mens bruttoindkomst viser det samlede beløb, som har tjent borgerne i dette land. Samtidig kan de arbejde ikke kun i deres eget land. , Bruttonationalindkomsten omfatter således indkomsten for beboerne til at deltage i BNP andre lande.

I praksis betyder det, at mange virksomheder kan levere deres tjenester i udlandet. Der er også en vis produktion kunne etableres. Overskuddet vil blive delt mellem landene, men en del vil gå til det land, som tilhører selskabet mv

Af den måde, er det ofte omtalt som BNI bruttonationalindkomst (BNI). Det er det samme, indtil 1993 kaldet BNI produkt og beregnet på samme måde. Der er foretaget ændringer i forbindelse med den kendsgerning, at BNP afspejler kun udførelsen af produktionen, mens bruttonationalindkomsten afspejler den samlede nationale indkomst for alle sektorer af økonomien.

Med hensyn til de forskellige lande i verden BNI og BNP kan relateres på forskellige måder. Som regel i de udviklede lande nationale indkomst er større end bruttonationalproduktet, da de kan give midler til udviklingslandene, og derefter modtage interessen for levering af ressourcer og er en del af produktionen.

I Rusland, BNP er stadig under IRR. Hertil kommer, at hvis du trække fra BNI brug af kapital og afskrivninger, der kan få nettonationalindkomst (NNI), som også er anvendt i beskrivelsen af økonomien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.