FormationHistorie

Hop fra stratosfæren: en legende født før vores øjne

Optagelser dokumenterer, hvordan man udfører den berømte spring fra stratosfæren Felix Baumgartner, gik rundt om i verden, og straks blev en sensation. Men kun få mennesker ved, at selv før den østrigske-extremals forsøg til at udføre utrolige spring fra en højde.

Tilbage i begyndelsen af november 1962 sovjetiske testere Andreev og P. Dolgov modtog opgaven fra ledelsen af Air Force op til en højde på mere end 25 km og tage et spring fra stratosfæren. Målet forfølges i dette tilfælde er ganske konkret: at opleve, hvordan man opfører sig, når afsløre faldskærme i forskellige højder. Hvis Andreeva erfaring som helhed var en succes, så P. Dolgov dette spring endte tragisk, når et spring fra gondolen blev beskadiget hjelm, og den officer elementære kvalt på grund af mangel på ilt. Andreeva indikatorer for den hastighed og højde af frit fald i lang tid været betragtet som en rekord og er blevet opført i Guinness Book of Records.

En anden bemærkelsesværdig spring fra stratosfæren blev lavet i midten af august 1960 amerikanske J. Kittinger. Indikatorer her var endnu mere imponerende: højden af stratosfæriske stigning har overskredet 31 tusind meter. Men denne hoppe registreres ikke som en rekord for den grund, at der under nedstigningen stabiliserende faldskærm brugt.

Således kan vi konkludere, at et faldskærmsudspring fra selve stratosfæren ikke i sig selv noget ud over det sædvanlige, menneskeheden har allerede i lang tid at mestre alle faser af dens gennemførelse. Men dette ændrer ikke den fortjener Feliksa Baumgartnera, der 14 oktober 2012 viste en fremragende resultat, blokering flere poster.

For det første, han springe fra stratosfæren blev lavet fra en højde på lidt mere end 39 km. Rekorden er rekord stratosfærisk stigning, som aldrig havde overskredet den "beskedne" 35 km. For det andet, for første gang under det frie fald, blev manden overvindes ved lydmuren, og den maksimale hastighed opnået 1342 kilometer i timen. Endelig for det tredje, F. Baumgartner lavet af denne begivenhed en rigtig show, og udsigten over denne historiske begivenhed på internettet har overskredet alle tænkelige og utænkelige tal.

Faktisk, fra stratosfæren hoppe, udført 14 okt 2012 var resultatet af lange og møjsommelige arbejde, som tog mere end syv år, og havde brugt mange millioner af dollars. Disse værktøjer tilbage på design og udførelse af specielle kapsler stratostat og for at skræddersy særlige trop. Derudover har F. Baumgartner udført hundredvis af hoppe fra en række forskellige positioner, kontrol, hvordan kroppen opfatter dens enorme overbelastning.

Mens springet fra stratosfæren blev ledsaget af en række problemer (f.eks sådan at den oprindelige dråbe var planlagt til en meget lavere højde, men stratosfæren opførte sig uforudsigeligt og stod ovenfor), i almindelighed, han har vist en fantastisk mulighed, der har menneskeheden for de mest dristige planer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.