Nyheder og SamfundMiljø

Menneskeskabte indvirkning og dens konsekvenser

Mennesket er direkte relateret til karakteren af hendes evner og behov. Mængder og former for kommunikation stiger med udviklingen af industrisamfundet og omfanget af hans interesse i ressourcerne i biosfæren.

Det er den menneskelige påvirkning af elementerne i miljøet, såvel som de faktorer, der er resultatet af menneskelig økonomisk aktivitet, har navnet på menneskets påvirkning. At det kun påvirker en destruktiv karakter. Det faktum, at den menneskeskabte påvirkning fører til udtømning af ressourcer, forringelsen af den økologiske situation og dannelsen af et kunstigt landskab. Det faktum, at denne situation fører til en homogenisering af biosfæren. Resultatet af menneskelig aktivitet er dannelsen af monotone landbrugssystemer, som er opstået fra elementær miljøet. En alvorlig fejl er, at den masseødelæggelse af flora og fauna forårsager økologisk ubalance.

Menneskets påvirkning af naturen forårsager fejl i det naturlige forløb af evolutionære processer. På grund af det faktum, at det er opdelt i flere typer af indflydelse, kan denne form for menneskelig indgriben være forskellige tidsrammer og arten af skaden.

Således kan effekten være tilsigtet og utilsigtet. Blandt de former af den første type kaldes brugen af jorden under flerårige beplantninger, etablering af reservoirer og kanaler, konstruktion og skabelsen af byer, dræning af sumpe og boring. Og utilsigtede virkninger på menneskeskabt - er en kvalitativ ændring i gassen sammensætningen af det atmosfæriske lag, forurening, acceleration af metalkorrosion, syreregn og klimaændringer i situation kontinent.

Det er den anden form for indflydelse anses for at være hovedsagelig fordi det er dårligt underlagt kontrol og kan medføre vanskeligt at forudsige konsekvenserne. Fordi kontrol af problemet længe har været et stort miljøproblem.

Det faktum, at den menneskeskabte indflydelse i de seneste par årtier har overgået ved magten alle naturens kræfter og udvikling af selve biosfæren. Alle fysiske love bliver overtrådt, og balancen i naturen er i fuldstændig ubalance.

Der er to primære synspunkter, der forsøger at forklare situationen i fremtiden, når folk vil være i stand til at overvinde de negative virkninger og teknologiske fremskridt.

Ifølge den første kan den negative Antropogen bremse den samme videnskabelige og tekniske fremskridt. Tilhængere af den anden, den naturlige teori, menes det, at den negative effekt kunstigt må reduceres til et minimum, hvor naturen kan vende tilbage til sin oprindelige, fredelig tilstand og forblive i det. Samtidig regulere evne biosfæren vil være nok til at opretholde denne stabilitet. Imidlertid ville en sådan situation kræver en grundlæggende ændring i skikkelse af hans måde at leve på i alle livets acceptabel.

Det faktum, at begrænse den negative Antropogen er kun muligt, når samfundet vil have en vis grad af kultur og moral. Den proces, hvorved det vil være muligt at danne en harmonisk udviklet personlighed, er det meget vanskeligt at skabe. Men det skal bare globalt. Moderne levevilkår blot kræver os til en harmonisk tilværelse med naturen. Menneskeheden vil komme ind i æra af noosfæren kun, når der vil være en co-evolution af mennesker og biosfæren. Til dette bør videreføres, fordi, ellers vil der være en række irreversible virkninger, hvor meget natur oprør mod os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.