BilerBiler

Toyota Vellfire: Oversigt & specifikationer

Toyota Vellfire - en enorm og rummelig japansk bil, som er tilgængelig siden 2008. Det japanske selskab gennem hele livet af hovedlinjerne kan spores tilbage til store minibusser. I denne artikel vil du lære med denne model bedre, lære dens tekniske egenskaber og omkostninger.

model historie

Bilen blev første gang introduceret i 2008. En forløber for minivan i samme klasse er "Toyota Alfard", som er tilgængelig fra 2002 til i dag. Fra den tredje generation er designet af Toyota VellFire. Minibus blev etableret som en luksus udgave af forgængeren, så udseendet og tekniske egenskaber er det ikke meget anderledes end vores kolleger.

I 2012 har bilen været igennem en restyling og er tilgængelig i en opdateret form, i dag.

udseende

Alphard model af køretøjet kun adskiller sig i gitteret og en modificeret form af de forreste og bageste optik. I resten modellen fuldstændigt gentager tidligere krop MPV. Den opdaterede bil også futuristisk design. Japanerne har prøvet deres bedste og fik en krop, der vil være relevant i formen 5-6 år. Efter at have set denne bil på vejen, vil ingen fodgængere ikke være ligeglade og vil være opmærksom på det.

Ahead prydet stort gitter med krom elementer. Forlygter er opdelt i to dele. Rektangulære strips Optik fusioneret med gitter. Bumper ser alt for sporty, hvilket ikke er typisk for denne klasse af køretøjer. På grund af denne regnskabsafslutning biler "Toyota Vellfayr" tillader ikke at betjene det overalt, men glat asfalt fortovet. Af den måde, at modellen ikke er officielt tilgængelig i Rusland er dels af denne grund.

På begge sider er der store skydedøre bagdøre. Alle bagruder tonet fra fabrikken, hvilket øger passagerernes komfort. Udadtil "Velfayr" ligner mere en vogn end familiens minivan.

sedan biler

Maskinen er en af de mest rummelige i klassen. Udseende er ikke bedrager: inde i minivan så stor som udenfor. Bilen kan mageligt rumme syv passagerer i tre rækker af sæder. Interiør i varme toner med imiteret træelementer. Stole har flere højdejustering og indstillinger. Du kan udvide den tredje sæderække og tage på landevejen med tre andre passagerer. Trods det faktum, at i dette tilfælde du donere kuffert, steder for folk på bagsædet nøjagtig den samme som for fører og forsædepassager. Tilføjelse den anden og tredje række, er det muligt at bære store belastninger.

Specifikationer Toyota Vellfire

Bilen fås i tre versioner: 3,5Z G Edition, Hybrid, Welcab. Model fås med følgende motorer: 2,4-liters benzinmotor med en produktion på 170 hestekræfter; 3,5 liter og 280 heste under kølerhjelmen. Hver af motorerne kan være udstyret med både automatisk og manuel 6-trins gearkasse. Om Toyota Vellfire anmeldelser sige, at bilen bruger omkring 13 liter brændstof pr 100 km med en motor på 3,5 og 2,4 med maskinen - omkring 11 liter. En mere kraftfuld udgave også prale ganske godt for bulk-minivan overclocking tal fra 8 til 10 sekunder til 100 km / t. Køb biler kan være så lav som 1 million 600 tusind rubler for den mindste konfiguration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.