FormationHistorie

Sommer Dvorets Elizavety Petrovny: beskrivelse, egenskaber og historie

Et stort antal palads bygninger, den rigdom og luksus efterbehandling omdanne den arkitektoniske udseende af St. Petersborg i mange år. Efter alt, denne by er berømt for sine unikke paladser af højtstående embedsmænd, adelige og andre fornemme personer. Værdig af stor opmærksomhed Sommerpaladset af kejserinde Elisabeth. For flere detaljer om det, vil du lære ved at læse denne artikel.

Det kulturelle liv i hovedstaden under regeringstid af Elizabeth

Med tronbestigelse af den nye kejserinde i staten begyndte den næste fase i udviklingen af kulturelle sfærer. Denne storhedstid havde en indvirkning på hovedstaden. By betydeligt transformeret. I en tid med kulturel udvikling af præference St. Petersburg til opførelse af monumenter. Det fortjener særlig opmærksomhed Sommerpaladset. Slots af St. Petersburg til denne dag forbløffe lokale og turister.

I de dage af regeringstid Elizabeth (1741 - 1761) opførelsen af paladser havde en særlig betydning. Så Ophøjelse af disse mesterværker engageret Francesco Bartolomeo Rastrelli, en af de bedste arkitekter i historien om staten. Blandt hans værker omfatter Sommerpaladset og Elizabeth. Det skal bemærkes, som det bedste arbejde af arkitekten.

Generelle egenskaber af bygninger

Sommer Dvorets Elizavety Petrovny i St. Petersborg blev bygget af BF Rastrelli i perioden fra 1741 til 1744. Ifølge arkitekten, bygningen omfatter omkring 160 lejligheder, blandt hvilke var kirken og gallerier. Paladset blev dekoreret med mange skulpturer, springvand og haver. Over tid, jeg følte residens for en række ændringer i forbindelse med utilfredshed af arkitekten med hans arbejde. I flere år, der fortsatte byggeaktiviteter.

Sommer Dvorets Elizavety Petrovny: Historie af byggeri

Det område, hvor Mikhailovsky Slot, i den første halvdel af XVIII århundrede tilhørte Summer Garden - den kongsgård af Peter I. På dette stadium kejserinde Annoy Ioannovnoy blev beordret til at starte opførelsen af slottet. Byggeri bestilt arkitekten Rastrelli jun. Men arkitekten havde ikke tid til at begynde at arbejde i den tid, kejserinden.

I 1740, magt gik til Anna Leopoldovna, som har besluttet at gennemføre projektet baserede sin forgænger. Men efter et stykke tid er der et kup, hvor kejserlige magt overføres til den yngste datter af Peter I, Elizabeth. Kronprinsessen giver F. B. Rastrelli beordrede opførelsen af Sommerpaladset. Kejserinde var så tilfreds med resultatet af arkitektens arbejde, løftede hun sin løn til det halve.

Den nøjagtige dato bogmærke struktur stadig kontroversiel. Ifølge nogle historikere, denne begivenhed den 24. juli 1741. Og begynder bogmærker fandt sted i tilstedeværelse af kejserinde Anna, hendes mand, samt nogle af de rets- og vagt medlemmer.

Funktioner arkitektoniske stil

Sommer Dvorets Elizavety Petrovny tilhører den russiske barokstil. Det var navnet på et sæt af arkitektoniske tendenser, der er dukket op på det område af det russiske imperium og den russiske stat i XII - XIII århundreder. Faciliteter af denne periode blev karakteriseret ved:

  • pomp og intrikate arkitektoniske former;
  • luksus finish;
  • anvendelsen af modellering;
  • ved hjælp af maling og forgyldning.

Blandt de stilarter i den æra tildele Petrine barok, som er opstået på grund af bygningerne ikke kun landsmænd, men også arkitekter i Vesteuropa. De blev inviteret af Peter I, at forædle den nye hovedstad, St. Petersburg.

De mest karakteristiske træk var Petrovsky barok:

  • opgivelse af den byzantinske måde;
  • enkelhed og funktionalitet;
  • facader i nuancer af rød og hvid;
  • tilstedeværelse af symmetri former;
  • mansardtag;
  • buegange af vinduer.

Det lignede Sommerpaladset

Mange af de prints og tegninger bevaret fra den tid, næsten præcis afspejler udseendet af slottet. Grundlaget for stueetagen sten blev valgt til den anden - et træ. Bygningen blev malet i lyse pink nuancer, især barokstil. Stueplan lavet af granit i grå-grøn farve. Summer Palace of kejserinde Elisabeth havde to facader: den vigtigste facade vender mod Moika, mod Sommerhaven, og den anden - på Nevsky Prospect.

Anbragt rundt om omkredsen af udhuse, der efterlignede den slags isolation.

Langs Fontanka blev bygget en bred vej, som blev ledsaget af drivhuse og frugttræer. En del af det område var besat af Elephant gård, indbyggerne af som, hvis det ønskes, badet i Fontanka.

Indgangen til slottet var beskyttet bred port, som strålede gyldne dobbelt-ledes ørne. Porten blev dekoreret med gennembrudt gitter. Over hegnet var der en stor forhave.

Udsigt over de vigtigste facade skjules af stor blomst haver og træer, hvorfra der opnås en slags park.

Central bygning indtager en stor aula. Hans boheme dekoreret spejle, marmor skulpturer og malerier malet af berømte kunstnere. På den vestlige side af lokalet stod den kongelige trone. Stuer, dekoreret med udskæringer af forgyldning, var lige i forhallen. Ydersiden af værelset kom de krøllede trappen.

Mod Moika pyntet med blomster parterres. Det huser også tre pools Springvand, have kompleks form.

Yderligere omdannelse af slottet

I løbet af året blev det afsluttet overdækket galleri, hvorigennem det er muligt at tage en tur i Sommerhaven. På væggene i dette galleri blev hængt med malerier af berømte malere. Det er også blevet designet terrasse med hængende have, som kører på mezzanin niveau, hvor Hermitage og springvand. Contour terrasser var beskyttet forgyldte søjler. Senere i dette afsnit blev tilføjet slotskirken.

Nogen tid senere, i nærheden af slottet blev plantet ornamental park. Gennem det passerede en enorm labyrint Bosquets og pavilloner. I midten af parken blev placeret gynger og karruseller.

På det område der støder op til slottet blev bygget vandtårne, da de tidligere springvand ikke havde det nødvendige tryk. Sådanne vandtårne blev adlet af et palads vægmalerier.

Rastrelli var ikke tilfreds med hans arbejde. Af denne grund, et årti senere, ville han bringe et træ sommer Dvorets Elizavety Petrovny til dette mesterværk. Rastrelli jævnligt omarbejdet nogle dele af bygningen. Så blev efter væggene transformeret med krøllede vinduesrammer og Atlanta. Som deres udsmykning også tjent som løve masker og mascarones.

skæbne

Sommer bopæl - den første private hus Elizabeth. Til kejserinde i denne bygning ingen boede. Tsesarevna indtager den østlige fløj af boligen. Vestfløjen var forbeholdt til retten.

Kejserinde Elisabeth beundrede den luksus Sommerpaladset. Hvert år i april, kejserinden var væk fra Vinterpaladset til at nøjes med en gang i løbet af sommeren. Med hende blev genbosat og hele værftet. Denne begivenhed er blevet en rigtig ceremoni, ledsaget af orkester og artilleri fyring. I september, Elizabeth flyttede tilbage.

Den videre skæbne sommerresidens

I 1754, Sommerpaladset i St. Petersborg Elizabeth blev fødestedet for Paul I, vil snart komme til magten.

I 1762 blev der gennemført i anledning af festen for fredsaftalen med Preussen.

Så snart den nye kejser Paul I kom til magten, han straks beordrede nedrivning af bygningen. I stedet blev bygget slottet, i dag kendt som St. Michaels. Det er i denne bolig endte livet i Paul I.

Ifølge en legende, blev Mihajlovskij Slot bygget ikke tilfældigt, at på det sted, hvor Sommerpaladset. Kejseren ønskede at tilbringe resten af sit liv i det sted, hvor han blev født. Den anden legende siger, at vagten var ærkeenglen Michael og beordret til at bygge et tempel i det område, hvor der var en sommer Dvorets Elizavety Petrovny. Efter denne hændelse, kejseren beordret til at begynde opførelsen af et nyt palads og en kirke i navnet på Arhistratiga Mihaila. Således Mihajlovskij Slot fik sit navn i analogi med Mihaila Arhangela kirke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.