FormationSprog

Udledninger pronominer

Ifølge den grammatiske form og semantik er forskellige fra hinanden alle stedord. Og deres rækker, henholdsvis er opdelt i to store grupper: den grammatiske og semantiske. I sidstnævnte er der flere undergrupper. Semantiske niveau pronominer, afhængigt af den semantiske belastning de bærer, er følgende:

1) pronominer personligt. Alligevel de kaldes personlig-demonstrative, da det er et ord, hun, de, og de peger på nogle person.

Anvendes stedord dig med henblik på høflighed til en person, så den bruger den generiske form af adjektivet.

2) pronoun sig tilbage. Det har en grammatisk funktion: De mangler formular. tilfælde. Den påpeger, at formålet med handlingen og emnet - en og samme person. For eksempel: Først og fremmest håber for sig selv.

3) stedord besiddende. Disse omfatter: din, vores, jeres, din, min og deres, hende, ham. De er samlet i en sætning med ordene have en bestemt værdi, og direkte kalder objektet, og indikerer at der ansigt (første, anden eller tredje) hører til denne post.

4) pronominer demonstrativ: dette, slags, da der, der, her, at dette i sig selv, her, der, så her. Disse samme rang arv og du skal dette. De indikerer retningen af emnet tale. For eksempel: Hvad er hej, så er svaret.

5) pronominer attributive: sig selv, andre end det hele taget mest hver. De er heterogene i deres semantik. Derfor foreslog A. M. Peshkovsky at opdele dem i tre grupper: sekretoriske (de fleste, en anden selvstændig, andet), samlede (hele) og obobschitelnye (enhver, hver, hver).

6) spørgende stedord: hvad, hvem, hvad, hvor, hvor meget, hvornår, hvorfor, hvem, hvis, hvor, hvordan, hvorfor. De indeholder et spørgsmål tegn, tid, emne, årsag, placering og størrelse er ukendt for den person, der taler.

7) Discharge stedord negativ. De dannes ved at tilføje de spørgende negative Ni konsoller og ikke-. Disse pronominer viser forekomst af nogen indikation, emnet, omstændighederne. Næsten alle negative sætninger er konstrueret ved hjælp af disse ord.

8) Ikke nærmere stedord. Højttaleren bruger ordet til at betegne, at de omstændigheder, genstande eller funktioner er ikke velkendt for ham eller dem, der præsenteres. de er dannet ved tilsætning anbringer såsom -Så, en dag, koe, ikke -, - eller (nogen nogen nogen, etc.).

9) udleder stedord relativ. Deres sammensætning er identisk med spørgsmål. Men de funktioner af disse to modsatrettede bit forskellige. komplekse sætninger er bygget ved hjælp af relative pronominer. På den ene side, de forbliver tilhører de dele af talen til at danne anaforichnye relationer, og på den anden - er allerede tæt på fagforeningerne.

10) De semantiske niveau stedord omfatter fraseologiske udtrykket "med hinanden", som stammer fra stedord hinanden ved at forbinde dens korte former. Det har en værdi på "gensidigt".

Stedord er heterogene i deres grammatiske form. De kan vise tegn og andre dele af talen. Baseret på denne lighed er der følgende niveau stedord:

1) navneord, stedord. Deres rolle spilles af personlig og demonstrativ. Forslaget de tager grundlæggende holdning.

2) Pronomener-adjektiver. Det er dem, der er i stand til at tage stilling til en fælles definition.

3) Pronomener-tal. Disse er ordene "hvor meget" og "mange", såvel som alle stammer fra dem. Positionen af navneord, når de bliver stedord. Positionen af verbet taler dialekt og dermed miste den kategori af sagen.

4) De pronominer, adverbier - alle uforanderlige pronominer. De udfører i forslaget rolle omstændigheder. Også inkluderet er de ord, der er afledt af pronominer, men modellen afledning af adverbier: Jeg tror, efter vores mening, tror du, du tror.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.