FormationSprog

Ensartet af sætningen - grundlaget for smukke og korrekt skrivning

Ensartet af sætningen - er nogen struktur medlemmer, som har følgende funktioner:

1) med forbehold af et ord i sætningen;

2) svare på de samme spørgsmål;

3) til opnåelse væk opremsende intonation;

4) kommunikerer med hinanden via en koordineret forbindelse ;

5) i samme sætning er fremhævet, som et og samme medlem.

Ensartet af sætningen er knyttet til hinanden fagforeninger (koordinerende , adskillelse, adversative) og bruge intonation notering. Hvis der ikke er fagforeninger, eller blot gentaget, de binder kun intonation.

Vi må ikke glemme, at de homogene vilkår ikke altid kan være de ord, der er udtrykt af en ordklasse, så længe de er efterstillet et enkelt udtryk i forslaget og besvare de samme spørgsmål.

Ensartet af sætningen anvendes uden fagforeninger (kommunikation sker gennem opregning af intonation og bindevæv pause), og en enkelt Union (kommunikation foregår ved hjælp af intonation og fagforeninger), og med gentagne konjunktioner (kommunikerer med hinanden ved hjælp af intonation og fagforeninger), og dobbelt fagforeninger (tilslutning intonation og allierede).

Afhængigt af hvad der binder dem sammen, tegnsætning er med homogene medlemmer indrettet som følger.

1) Der er behov Et komma:

  • Ingen EU. I skoven, modne jordbær, hindbær, blåbær.
  • Mellem ord er adversative konjunktioner: og, men, ja [= men] på den anden side, dog. Pludselig jeg stødte sky med små men hyppige regn.
  • Brug dobbelt fagforeninger. Han kunne ikke bare synge men også danse.
  • Der er en union "og" som defineret i tilføjelsen. Dasha elskede at tegne, og male også.

2) Comma er uacceptabelt:

  • Forbundet disjunktiv "enten," "eller," samt de forbindende fagforeninger "og", "ja [= u]". Leroy og Mary vil synge, Kohl eller Stas - dans.
  • Der er vendinger. Hun blev fornærmet på mig uden synlig grund.

Hvorfor homogen dele af sætningen? Dette spørgsmål opstår ofte, måske næsten enhver, der nogensinde har kæmpet med lignende medlemmer og havde en slags problem med deres afgrænsning på brevet. Først og fremmest, de behøver ikke kun at sprede vores tale, men for at gøre det, og vores e-mail er meget rigere og mere smuk. Det er umuligt at forestille sig en moderne-kyndige person uden brug af det homogene medlemmer. Anvendelse dem, tale og skrive viser en høj grad af viden om modersmål og den mest nøjagtige og korrekt fastlægger sine ønsker og tanker.

For at du altid korrekt forstået og betragtes som en intelligent og uddannet person ved hvordan man bruger det sted i homogene hvad angår den mundtlige og skriftlige sprog, bruge den viden og færdigheder af tegnsætning markerer produktioner mellem dem i skriftlige dokumenter. Først da vil tale om dig som en kompetent person og en interessant samtalepartner, der kan på ethvert tidspunkt at finde den eneste korrekte svar på dette spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.