FormationSprog

Engelsk lyde og bogstaver. Hvordan man lærer engelske bogstaver og lyde?

I dag, er det umuligt at forestille sig en verden uden engelsk. Alle interkulturelle kommunikation foregår i dag på dette sprog, den romersk-germansk gruppe, så en moderne uddannet person bør nødvendigvis ejer dem. Men hvor vil du begynde at lære? Svaret er indlysende - med en introduktion til bogstaver og lyde i det engelske alfabet.

Generel information om det engelske alfabet

Først og fremmest er det nødvendigt at definere begrebet "alfabet". Alfabet - et stabilt system af grafiske tegn, som kan bruges til at overføre lyd og menneskelig tale. Et sådant system af tegn, er en måde at kodning oplysninger i form af skriftsprog. I hjertet af alfabetet af engelsk er nu "døde" latinske sprog, moderen til alle tunger Romansk-germansk familie. På engelsk, 26 bogstaver. De er den samme del af det latinske sprog, blot kaldes forskelligt og betyder lidt forskellige lyde. Af dem, henholdsvis 6 vokaler (a, e, i, o, u, y) og 20 konsonanter (b, c, d, f, g, h, j, k, l, m, n, p, q , r, s, t, v, w, x, z).

Engelske bogstaver og lyde

Så før du lære de grammatiske og syntaktiske træk en af de mest populære sprog i verden, skal du lære engelske bogstaver og lyde. Tabel med detaljer bør altid være ved hånden.

Det er vigtigt at bemærke, at bogstaverne i tabellerne er arrangeret i den rigtige rækkefølge, og den eneste sande, på hvilket grundlag udarbejdes ordbøger, indekser, og så videre. D. Det er nødvendigt at huske den engelske lyde og bogstaver i denne rækkefølge. Interessant faktum: Ifølge forskerne oftest støder på er ordet Ee. Antipode af den karakter, som er meget sjælden brev er Qq. Et velkendt symbol og er ikke en del af den moderne engelske alfabet, men det var ikke altid. Når tegnet var fuld brev.

vokaler

Engelske vokal bogstaver og lyde udgør kun en fjerdedel af alfabetet. Alle vokaler 6. Den mest almindelige af disse er E. O og U, på den anden side, er ikke brugt for ofte.

En meget effektiv måde at lære og huske vokalerne i den første fase af at lære engelsk er at forberede kortene. De har brug for at skrive enkle ord, der begynder med disse bogstaver, og vælge den relevante billede. For eksempel bogstavet A begynder ordet æble (æble), i E - æg (æg) for I - ikon (ikon) for O - opera (opera) til U - uniform (uniform) for Y - yard (yard ). Denne metode til at studere vokaler vil ikke kun huske de tegn selv og deres antal i et fremmed alfabet, men også for at se, hvordan de bruges i ord.

konsonanter

Engelske konsonanter og lyde - det er i virkeligheden, grundlaget for sproget og dets alfabet. Konsonanter 20. De mest almindelige bogstaver i det engelske sprog - Cc, Hh, Tt. Deres modsætninger er Vv, Xx, Zz.

Hvordan man lærer engelske bogstaver og konsonantlyde? Card igen for at hjælpe i denne sag. Så bare et ord med bogstavet B - bog (bog), på C - kylling (kylling), D - hund (hund), F - ræv (ræv), G - golf (golf), H - hat (hat), J - marmelade (marmelade), K - kniv (kniv), L - citron (lemon), M - masken (maske), N - møtrik (møtrik), P - pen (pen), Q - kø (kø), R - regn (regn), S - sød (slik), T - tabel (tabel), V - vase (vase), W - orm (worm), X - xerox (Hi), Z - zebra (zebra).

Især udtalen af vokaler

Udtale af vokaler afhænger af mange faktorer. For det første er det påvirket af sted bogstaverne i ordet. For det andet, der støder op vokal og konsonant bogstaver. For det tredje, i den åbne eller lukkede stavelse er en vokal. Der er en universel måde at udtale engelske bogstaver og lyde korrekt. Transskription - dette er hvad du har brug for at anvende, når der er tvivl om, hvordan man kan læse eller recitere dette eller hint ord.

Så i en åben stavelse vokaler skal udtales som de kaldes i alfabetet ([ei], [i:], [ai], [ou], [u:], [wai]). For eksempel den åbne del af stavelser ord som: at bage (ovn), en sten (sten), et rør (rør), type (type), gen (gen), osv ...

I nogle ord i en række kan gå to identiske vokaler. De er læst på en særlig måde. For eksempel kombinationen almindeligt oo læser [u:] (bog, zoo, ser, måne, etc ...). Denne regel har en undtagelse: Det er to ord - blod (blod) og oversvømmelse (oversvømmelser) - i disse navneord kombination oo udtales som [a:]; med ordene fra gulv (gulv) og døren (døren) er en kombination af bogstaver læses [ↄ:].

Det er værd at bemærke, at brevet e i slutningen af ord ikke kan læses. I midten af et ord i denne bogstavkombination ee udtales som [e:] (øl, møde, at synes, at se).

Især udtalen af konsonanter

Ifølge de engelske lyde og bogstaver i de fleste tilfælde er de udtales på samme måde, som de lyder i alfabetet. Men der er kombinationer af bogstaver, der skal sagde virkelig. Så en af de mest almindelige kombinationer af bogstaver - th. Det giver en lyd [Ɵ] og findes i de ord som ting (objekt), ed (løfte), til at tænke (tænkning), gennem (via) og t. D. Nødvendigt at placere spidsen af tungen mellem fortænderne til kompetente udtaler af lyd og prøv at sige lyden "s".

En anden almindelig kombination af engelske konsonanter er gh. Hvis det er placeret for enden af ordet, der ofte giver lyden [f] (at grine - grine, lår - hofte, til at hoste - hoste, etc ...). En anden variant udtale af bogstavkombinationer - læser ikke det overhovedet. I sådanne ord som underviste (den anden form af verbet undervise - underviser), stram (tæt), lys (lys, lys), og andre.

Engelsk brev Cc har også nogle funktioner i udtalen. I dette tilfælde, det afhænger af de omkringliggende vokaler og konsonanter. Således, før en vokal, såsom e, i, y, Cc brev aflæses som [s] (proces - en proces, pris - omkostninger, cirkus - cirkus). I alle andre tilfælde, Cc brev er udtalt [k].

En anden almindelig kombination af bogstaver - ch. Det giver den russiske lyden [h] i alle de ord, bortset fra lånt. I dem, det lyder som en russisk [x].

Den første metode til undersøgelse af engelske bogstaver og lyde: lytning læsning

"Hvordan til at undervise engelske bogstaver og lyde?" - det er det spørgsmål, der oftest spurgt af begyndere til at lære dette sprog. Der er mange teknikker, både moderne, ved hjælp af tekniske innovationer og internettet, og afprøvede effektive metoder.

Således anser vi den første af dem. Denne højtlæsning enkle ord i den indledende fase af undersøgelsen, og yderligere mere komplekse leksikalske enheder og hele tekster. Oplæsning fremmer memorization af bogstaver og tilsvarende lyde, samt hjælpe med at indstille den ønskede tone. Glem ikke, i den indledende fase man udtaler de engelske bogstaver og lyde. Transskription - det er det, skal altid gælde. Transskription er i enhver ordbog, herunder det viser, hvordan man udtaler bogstaverne. Det vil sige, det er ikke kun ord, men også til de tegn i begyndelsen af ordbogen.

Den anden metode til undersøgelse af engelske bogstaver og lyde: deres skriftligt

Den bedste måde at huske de udenlandske bogstaver i alfabetet - at træne i deres skriftligt. For eksempel, hvis en engelsk lektion holdes i skole for unge eller i hjemmet for førskolebørn, kan læreren give deres elever en opgave, der vil hurtigt og interessant at studere engelske bogstaver og lyde.

Cards - der bør gøre barnet. Lad hvert kort vil være det bogstav i det engelske alfabet, og at skrive et enkelt ord, der begynder med det bogstav. Det anbefales at tegne et passende objekt for at visualisere ordet og dets stort bogstav. Denne teknik er særlig effektiv til børn i grundskolen og førskolealderen, fordi det første, vil de ikke blive kede sig i klassen, og for det andet, at foreningen med et billede gør det nemt at huske ikke kun de enkelte bogstaver, men også hele ordet som en helhed. Det er med de kort, du kan begynde at forberede en lektion "Lær engelske bogstaver og lyde."

En tredje metode til undersøgelse af engelske bogstaver og lyde: lytning

Lytte - ikke mindre effektiv måde at huske simple ord, deres kompatibilitet i forslaget, samt engelske bogstaver og lyde. Tabel med alfabetet og transskription bør altid være ved hånden. Lytte til optagelser på de udenlandske sprogstuderende kan hurtigt tilpasse sig det engelske sprog, til at tilpasse sig tempoet og tonen i talen af højttaleren, samt søge at forstå enkelte ord, og ikke bare betyder for ytring som helhed. Når du udfører opgaver på at lytte eller se en film, video eller lytte til den engelske spor er nødvendigt at være opmærksom på hver lyd individuelt, om de accenter, sætter i ord og sætninger. Standard opgave at lytte - lytte til teksten og til at udvælge de udsagn, der svarer til det. Læreren kan også bede deres elever til at opsummere indholdet hørte en monolog eller dialog og svar på spørgsmålene forudsat.

Den fjerde metode til undersøgelse af engelske bogstaver og lyde: at kommunikere med en indfødt

Engelske lyde og bogstaver, ord, sætning struktur og grammatik kan studeres både i teori og i praksis. Bedste måde til hurtigt at lære at tale et fremmedsprog og til at forstå at samtalepartneren - der styrte direkte i miljøet, det vil sige, kommunikation med englænderen, amerikanske eller enhver anden person, der taler dette sprog siden fødslen. Det vil udvikle evnen til spontan monolog tale (uden uddannelse), der er til at anvende korrekt grammatiske regler og strukturer i opbygningen af sætninger. Denne evne gør det muligt at kommunikere med udlændinge "på lige fod", at opbygge en konstruktiv dialog og til at være en interessant og uddannede conversationalist som kompetent kan konstruere sin tale og trygt udtrykke deres tanker.

Et lige så vigtigt aspekt af at lære et sprog taler med den korrekte intonation. Kommunikation med engelsk som modersmål er med til at afbøde russisk accent og sætte udtalen. Du er nødt til konstant at praktisere det, fordi russisk udtale er meget skurrende for udlændinge og forhindrer opbygge dialog.

Således er de nævnte metoder er base på at tage på fremmedsprog. Men vi skal ikke, for eksempel, read-only, kun at lytte til optagelsen eller undervise engelske lyde og bogstaver. For at opnå hurtige resultater, er det nødvendigt at kombinere en række øvelser og arbejde på programmet, som vil rådgive læreren. Kun i dette tilfælde vil lære engelsk perfekt, men du har brug for at øve hver dag i mindst en time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.