ComputereComputerspil

Red Faction: Guerrilla - Snyd

Der er næppe en mand, der ikke ville vide om de gode gamle shooter "Red Fekshn", som på det tidspunkt lykkedes at lave en masse larm. Det faktum, at det var den første skytte, der tilbydes spillerne en utrolig realistisk og omfattende system af ødelæggelse. I dette projekt var det muligt at ødelægge en masse - næsten alle vægge kan blive ødelagt ved hjælp af raketter eller dynamit, hvilket giver dig en mulighed for at finde løsninger på forskellige problemer.

Naturligvis har dette projekt modtaget og opfølgning, og derefter nogle nye skytter, der indtil i dag betragtes som en af de bedste. Heldigvis har de holdt en meget speciel forkærlighed for ødelæggelse, så nu kan du få utrolig glæde af virkningerne af eksplosioner af alt, hvad der er rundt. Men ulempen er den næsten fuldstændige mangel på plot, som den første del af spillet var også meget stærk.

Mange spillere er interesseret i noget bestemt om spillet Red Faction: Guerrilla - koder. Om dem meget lidt er kendt, og med god grund.

Anvendelse af koder

Så du først nødt til at lære, hvordan du indtaster i Red Faction: Guerrilla koder - dette vil i høj grad lette dit liv og gør det muligt at bruge avancerede funktioner. Først skal du gå til spillet menuen, hvor du ønsker at åbne menuen "Indstillinger". Der vil du finde den vare ansvarlig for yderligere materialer - han og du har brug for det. Der vil være en knap "Indtast kode", som du skal trykke og - foran dig straks åbner et vindue, hvor du og være i stand til at indtaste den ønskede snyde. Du bør dog huske på, at brugen af koder kan føre til ubehagelige konsekvenser. Det faktum, at koden aktivering fører til det faktum, at du ikke længere kan gemme spillet, indtil den genstartes igen. Så du kan bruge snydekoder til underholdning - til at hjælpe dig i forbifarten, de ikke vil. Hvad er i Red Faction: Guerrilla Snyd? I virkeligheden er der meget få, men dem, der er til rådighed, kan du bruge med omtanke.

koder

Det er tid til at finde ud af, hvad der er i Red Faction: Guerrilla koder. Alle dem der er kun to, så du omhyggeligt kan undersøge hver af dem og huske præcis, hvordan de administreres, for at undgå fejl. Den første snyde - det HARDHITTER, med det du får en unik våben, en gylden hammer, som kan både angribe fjender og ødelægge de objekter omkring dig - det ser ud i begge tilfælde ganske spektakulært.

Anden snyde - MAPMAYHEM, hvis du indtaster den, vil den åbne adgang til to hemmelige kort, som du ikke kan starte normalt. Bare husk, at du ikke kan reddes, så har det sjovt på disse kort har på én gang - eller at starte og derefter alt fra begyndelsen. Som du kan se, spillet Red Faction: Guerrilla cheat er ikke anderledes sort, men kan bringe en masse fordele.

undervisere

Nu har du set, at alle koder i spillet, der er få, og aktiveringskoden Red Faction: Guerrilla kan næppe tilskrives bedrager. Men virkelig intet du kan gøre? Som det er tilfældet med næsten alle de spil, hvor der ikke snyder, gamere komme med sin egen udgang. Denne gang har de skabt et stort sæt af undervisere, som hver især åbner op for nye muligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.