Mad og drikkevarerDrikkevarer

Vodka "Baikal": anmeldelser og testresultater

Vodka er fortsat det mest populære alkoholiske drikke i Rusland. År efter år, er virksomheder, der tilbyder kunderne et nyt mærke af dette produkt. I denne artikel vil vi forklare, hvad vodka "Baikal", hvad er dens funktioner, og hvorfor det er populært blandt dem, der paradoksalt nok lyde, bekymrer sig om deres helbred.

producent information

Så er denne drik produceres i Rusland nu, "Jupiter Produktion". Navnet - "Baikal". Vodka er aftappet i glasflasker 0,7 liter, og drikken selv er placeret som en præmie drink. Hvad er ikke så overraskende, fordi dens pris er omkring 400 rubler per flaske. Vodka "Baikal" har en mild smag, anbefales det at drikke afkølet. det er også egnet til blanding i cocktails. Det er gennemsigtigt, ren og lugt - en let, men stadig karakteristisk "Vodka". Fortress Classic - 40 grader. Den beskriver dit produkt fabrikant "Jupiter Produktion". Men det vigtigste er, at vodka "Baikal" - det er det første produkt, der har bestået en særlig certificering og mærkes som "økologisk" (Organic). Det vil sige, at købe det, kan du være sikker på, at alkohol er miljøvenlig.

Økologisk Vodka - hvad sundhed fordele?

Det lyder meget mærkeligt, fordi et stærkt helbred alkohol er skadeligt - et faktum. Alligevel køberne har mulighed for at minimere de skader, der er anvendt på kroppen, når forbrugende alkoholholdige drikkevarer. Hvordan? Meget enkelt - til at købe økologiske produkter. For eksempel er vodka "Baikal" fra start til slut fremsættes efter miljøvenlige råvarer. Alt er strengt kontrolleret af hvede dyrket i jorden uden brug af kunstgødning, er vand taget fra Bajkalsøen og tilsætningsstoffer - honning, tinktur af pinjekerner og pine knopper - også gennemgå konstant kvalitetskontrol. I produktionen af ikke bruger konserveringsmidler, smagsforstærkere, farvestoffer og lignende. Processen med at skabe drikken er strengt kontrolleret, hvilket er grunden til dette vodka og var den første sådan certificering i Rusland.

Vodka "Baikal Ice"

Denne drink er også produceret af "Jupiter Produktion". Dens særkende er, at før produktionen af vand, som er taget til tilberedning af en drik i Lake Baikal, afkølet til is (deraf navnet: "is" på engelsk - "is"), og derefter smelte det igen. Og denne nyttige smeltet vand blandet med en høj alkohol "Alpha", hvilket er grunden til "Baikal Ice" - vodka præmie, efter det ingen tømmermænd og hovedpine om morgenen, det er blødt på ganen og har en delikat vodka aroma. Af den måde, at prisen på drikken er lidt højere end den sædvanlige vodka "Baikal", og er omkring 400-450 rubler per flaske kapacitet på 0,5 liter. alkohol Fortress "Baikal Ice" Classic - 40 grader. Selvfølgelig kan producenterne fortælle en masse om din drink, men for virkelig at forstå denne vodka er god eller ej, er det muligt først efter overvejelse af kundernes feedback på produktet. Nedenfor præsenterer vi et udvalg af udtalelser fra dem, der allerede har prøvet og vodka "Baikal" og dens elite sorten "Baikal Ice".

Hvad gør forbrugerne af denne drik?

Analyse af svarene, der giver vodka "Baikal" forbrugere, kan identificeres som følger:

  • det er meget let at drikke i ren form, købere karakterisere det som bløde, uden særlig lugt af alkoholer;
  • tømmermænd den næste dag, bekymrede de få (forudsat at du har drukket den foregående aften drink i rimelige mængder);
  • procentdel af omsætningen til at fradrage i bevarelsen af søen "Baikal" fond - selvfølgelig, det er ikke den største fordel ved drikken, men mange bevidste købere bemærket dette faktum som en ekstra fordel;
  • Mange kalder det et godt eksempel på relationen "pris-kvalitet".

Selv om det er værd at overveje vodka "Baikal", anmeldelser, som er anført ovenfor, er det ikke meget billigt, men det er ganske konkurrencedygtige i sit segment, og er stigende popularitet blandt dem, der foretrækker høj kvalitet alkoholiske drikkevarer.

Kundernes anmeldelser af vodka "Baikal Ice"

Kendetegnene for denne drik afviger ikke meget fra dem, der allerede behandlet ovenfor "Baikal" vodka, men brugere rapporterer:

  • Meget blød på ganen og let at drikke.
  • Det forårsager ikke en tømmermænd med moderat forbrug.
  • Dens smag lidt sød, så det kan endda rent drikkevand kvinder, der normalt nægter vodka pæn, foretrækker det at røre i cocktails.
  • Nogle note og økologiske råvarer, hvorfra drikken er lavet. Selvom mærket "ren" eller "økologisk" på grund af den russiske vodka for første gang, at mange ikke rigtig noget. Vigtigst af alt skal drikken har en mild smag og er let at pitsya.
  • Producenten ofte arrangerer alle former for handling, der gør det muligt for køberen at købe vodka billigere end den gennemsnitlige pris.

Det er de særlige kendetegn ved den modtagne vodka "Baikal Ice", af det for det meste positive, selv om naturligvis påpege negative aspekter af forbrug. Så nogen klager over prisen, nogle af det uforholdsmæssigt store reklame for produktet. Nogle stadig hænge der - selv om dette punkt er meget kontroversiel, da selv den dyreste drink, drukket i store doser, den næste morgen blive til en hovedpine og tør mund.

Hvor kan man købe vodka "Baikal"?

Denne drik er solgt i Liquor butikker og særlige afdelinger i supermarkeder. Udgivet, såvel som enhver anden alkohol, personer over 18 år. Prisen per flaske varierer afhængigt af den region, hvor drikken er solgt. Således, 0,5 liter vodka "Baikal" koster et gennemsnit på 300 rubler en flaske 0,7 liter - omkring 400 rubler. Selvfølgelig, fødestedet for drikken (det er aftappet i Irkutsk), at prisen på vodka nedenfor. Og i butikkerne - lidt højere. Alkoholisk drik "Baikal Ice" omkostninger om de samme - 400 rubler per 0,5 liters flaske. Andre produkter i virksomheden - bitter "Baikal" på cedertræ nødder - koster fra 250-300 rubler for en halv liter. Faktisk, det er den gennemsnitlige pris for premium alkohol, så valget er dit. Men hvad der virkelig tilfreds med - det faktum, at den procentdel af salget går til Bajkalsøen konservering fundament. Og det er - en værdifuld kilde til drikkevand, samt en rigtig "juvel", og den stolthed Rusland

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.