BilerBiler

Hvordan man vælger en bil diagnostik scanner for at få råd og anmeldelser

Hver moderne bil er udstyret med en elektronisk styreenhed, hvis funktion - at holde styr på status for hver node i bilen i realtid. Denne enhed udfører også andre vigtige funktioner. Takket være computeren, kan du modtage rettidige oplysninger om vigtige afvigelser fra enhver knude fra de normale parametre.

Men hvis elektronikken modtager oplysninger fra computeren kun forstår hendes format, at afkode informationen en person har brug for at omdanne det til klart udsyn. Til dette formål bilindustrien diagnostisk scanner.

Typer af bil fejl scannere

Den bedste mulighed - er brugen af særlige enheder, som er anbefalet af fabrikanten. Afgørelsen indeholder også bestemmelser om anvendelse af passende software.

Men problemet er, at sådanne systemer er ret dyrt, foruden, er de sjældent findes i kommercielt tilgængelige. Denne bil diagnostisk scanner til at købe kun officielle forhandler centre eller certificeret servicestation. Almindelige bilister blevet enklere anordning, som kan have forskellige funktioner og opererer på forskellige principper.

Komplekse diagnostik

særlige faciliteter, der er egnede til professionel reparation og vedligeholdelse. Denne enhed er en computer med en lille skærm. Denne enhed allerede har alle de nødvendige software til drift og diagnose af hele komplekset. Specialisten kan læse fejl at bestemme vitale tegn og driftsparametre, justere egenskaberne. Ofte har sådan en bil scanner inkluderet flere typer af kabler, der er kompatible med en lang række bilfabrikanter.

Fordele og ulemper ved professionelle løsninger

Lignende komplekser har mange fordele. Det er frihed fra computerne på arbejdspladsen. En anden fordel - en enkel og intuitiv brugerflade, hvilket ikke er tilfældet for sådanne programmer til PC. Også i softwaren allerede har alt, hvad du kan få brug for en fuld diagnose. En anden plus én - for softwaren ikke behøver at betale.

Professionel auto scanner er en robust og pålidelig boliger, som er stærkt beskadiget. Blandt andet er det en universel løsning på grund af det store antal af kabler og adaptere.

Mulighederne er meget bred, men der er disse beslutninger en kæmpe ulempe - en meget høj pris, som ofte er dyrt for en almindelig bilejer. Køb disse enheder bør kun være, når du planlægger at bruge det til sit formål - til reparation virksomhed.

Enkle og billige adaptere

Hvis opgaven er at foretage regelmæssige diagnostik af køretøjet, er den komplekse enhed ikke påkrævet. Den mest optimale løsning - en simpel adapter, som let kan forbindes med den diagnostiske socket i køretøjet. Enheden vil sende data til en pc, hvor oplysningerne vil identificere den relevante software.

Men for at vælge og købe en sådan adapter at gøre bilen scanneren til at diagnosticere, der skal sørges. Nogle gange er de ikke egnede til visse modeller. Desuden er det indenlandske marked oversvømmet med forfalskninger, der ikke har de fleste af de nødvendige funktioner. Alt, hvad der kan gøres ved hjælp af en falsk - at overveje de fejlkoder, nulstille dem samt få de mest basale oplysninger om bilen.

Automotive Scanner OBD2-adapter og PC: Fordele og ulemper

På den positive side, kan du vælge en overkommelig pris, lille størrelse, evne til at arbejde med den mest bekvemme software. Blandt de mangler (og der er nogle) skiller sig ud behovet for at købe speciel software. Ofte billige applikationer. Men bliver nødt til at betale ikke for hele komplekset, og under brug.

trådløse enhed

En særlig form - er en trådløs automotive scanner. Disse enheder er ekstremt nemt at bruge, og deres pris er kun en smule højere end for kablede enheder. Apparatet kan betjenes enten via Bluetooth eller Wi-Fi. Det afhænger af de personlige præferencer bilisten. Populær i dag bluetooth-enhed. De bruges, og enkle bilejere og professionelle teknikere til at reparere.

Rating for køretøjer diagnostiske indretninger

diverse udstyr omfattet af listen. Denne enkle adapter, og moderne komplekser. Hver af dem er meget godt udføre alle de opgaver, og det bestemmer de fejl og deres virkning, samt giver oplysninger om udførelsen af nogen parametre og karakteristika af bilen.

Den populære enhed

Blandt bilejere en særlig fordeling var den nemmeste og mest overkommelige bil scanner ELM327. Enheden arbejder med en computer alle indenlandske biler. Listen indeholder også erhvervskøretøjer GAZ og endda nye modeller fra "AvtoVAZ". SUV'er støtte UAZ "Patriot" En anden angivet.

Der er oplysninger om, at udstyret kan tilpasses til mange udenlandske biler, som Toyota, Honda, Daewoo og andre. For at gøre dette, får du en passende adapter. Prisen på dette produkt - fra 500 til 1000 rubler. Prisen afhænger af design features og tilgængeligheden af bundtede adaptere.

Funktioner ELM327 design

USB-enheder først begyndte at dukke op på markedet. I deres grundlag - en simpel konverter COM-USB. Den største ulempe - mulighed for at arbejde med en række programmer til din pc. Kun en lille del af programmet for Android mobil system understøtter denne bil scanner. Desuden muligheden begrænse længden af kablet og den store størrelse af selve enheden.

Bluetooth-scannere - den mest populære. De er i de mindre og større bygninger med evnen til at arbejde både på smartphones og tabletter samt pc'er, navigatører, og selv radio. Disse enheder adskiller sig utrolig lethed. Det skal bemærkes sådanne trådløse løsninger med on-off kontakt. I de fleste avtopitanie til diagnostiske stik er permanent - enheden kan langsomt lander batteriet. Det eneste negative - det er umuligt at sådanne scannere arbejder med Apple-teknologi.

Wi-Fi-scannere er designet netop til på IOS enheder. Men de kan også arbejde med andre platforme. De kommer i mange forskellige størrelser, og stadig have mere rækkevidde. Ulempen - behovet for speciel software.

Inkluderet - CD med drivere til pc'en. Men ethvert program til diagnosticering af fraværende. Søg efter og installere på din computer eller smartphone vil have deres egen. Den mest funktionelle program i dag - det er ScanMaster til PC og Torque Pro smartphone.

Ulempen er anset for umuligt at arbejde med mærker som Mazda, Nissan, BMW. Også, det ikke passer denne enhed og banebrydende modeller, da der - ikke-understøttede kommunikationsprotokoller.

Endelig har dette produkt nylig forringet omdømme. I dag, den kinesiske AliExpress i et bredt sortiment af disse bil scannere. Feedback fra dem, der allerede har købt dem ud - negativ. En masse forfalskninger.

Lancering X-431

Det er en universel diagnostisk enhed, der understøtter de fleste bilmærker, herunder europæiske, asiatiske og amerikanske modeller. Systemet er bygget på en åben platform, der er bygget ind i maskinen printer, og en bred vifte af adaptere og software gør det muligt denne enhed til at være alsidig.

Bil Scanner Launch X-431 er i stand til at læse og rene fejlkoder, viser de aktuelle indstillinger og udførelsen af bilen, tjekker alle aktuatorer, koder styreenheden. Også ved hjælp af det er muligt at nulstille serviceintervaller og output resultaterne til printeren.

For mange mærker af bil, kan denne adapter udføre opgaver forhandler kodning blokke, tilpasning, synkronisering, og en startspærre ECU til at kalibrere luftaffjedring og mere. Bil Launch scanneren er udstyret med brugervenlig touch-skærm, og antallet af kontroller - er minimal. Hjælp funktion er tilgængelig.

Budget løsning for professionelle

Hvis du ønsker at købe ikke bare en scanner, en alsidig enhed, men budgettet er lille, er det muligt at stoppe valg på Auto røntgen 5000 EZ 0BD. I udseende, indretningen ligner et multimeter.

Komplet sæt kabler og et stort antal stik. Dette er en universel bil scanner, der kan arbejde med massen af bilmærker og modeller. Enheden er kompatibel med mere end 80 terminaler, herunder OBD I.

For enheden er der ikke behov for en ekstern strømforsyning, og fejl base er enorm. Med denne enhed, er ejeren ikke forpligtet til at søge information andre steder. Enheden er kompatibel med CAN-busser i de fleste moderne biler. Pris beslutning - 10-15 tusind rubler, afhængigt af konfigurationen ..

Bedste bil scanner

Meget af det, der præsenteres på markedet i dag er ikke egnet til professionel diagnose, hvilket ikke er tilladt for service. "Cykel" vil genopfinde Hertil kommer, for ikke-standardstik nødvendige. Fagfolk foretrækker Launch X431. Dette er den bedste enhed til at løse eventuelle problemer i forbindelse med reparation og diagnostik af alle biler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.