BilerBiler

Selskabets historie. Akkumulatorer Exide: anmeldelser som et grundlæggende marketingværktøj

"Exide Technologies" er den største tværnationale bekymring, der producerer batterier til en bred vifte af menneskelige aktiviteter. Virksomhedens anlæg er placeret i Europa, USA, Indien og Australien. I modsætning til den almindelige opfattelse er fjernbatterier - Exide et meget alvorligt problem, der producerer batterier til bygge- og landbrugsmaskiner, jernbaneudstyr, kontor og industrielle uafbrydelige strømforsyninger, samt til telekommunikations- og automationssystemer. Det er takket være interesse for forskellige markeder, at virksomheden har formået at blive den største producent på sit område.

Selskabets historie: begyndelsen af vejen

"Exide Technologies" har sin historie siden 1888, da V. V. Gibbs, der har erhvervet patenter fra den franske opfinder Clement Payen, grundlag det Electric Storage Battery Company. Mr. Gibbs indså straks, at markedet blev vundet af Exide batterier, tilbagemeldingen om dem skal altid være positiv. Virksomheden begyndte at gøre verdensomspændende berømmelse om to år, da den første seriøse kontrakt blev indgået - ESBC-batterierne gik til Philadelphia. Derefter fik den unge og dristige producent ret til at opbygge nymodede selvdrevne sporvogne med batterier. Generelt har fremragende kvalitet gjort Exide produkter genkendelige. Selv den amerikanske regering ønskede at købe batterier til at udstyre deres første ubåde med dem. I 1912 begyndte producenten at installere Exide-batterier på Cadillacs - dette var et reelt teknologisk gennembrud af sin tid. Sagen er, at det var meget svært at starte en bilmotor før opfindelsen af et startbatteri. Selve processen var meget farlig og led ofte til skader på hænderne. For at forenkle og sikre denne proces besluttede Cadillac-firmaet at installere starterbatterierne Exide i motorerne. Tilbagemelding om den nye effektive metode forherede virksomheden rundt om i verden.

Hvad i et navn til dig min?

Som du allerede har bemærket, modtog virksomheden "Exide" ikke straks sit sønneriske navn. I starten blev det kaldt Electric Storage Battery Company. Så hvor kom den sonorøse "Exide" fra? Få mennesker ved, at elbiler fremkom tidligere end forbrændingsmotorer. Nogle af disse "hurtige heste" kunne nå op til 40 km / t. I slutningen af XIX århundrede blev dette mirakel-yudo meget populært, men problemet var, at batterierne var ret svage. Så vores firma besluttede at skabe et særligt kraftigt batteri, som senere blev kaldt Excellent Oxide, som forkortes som Exide.

Selskabets historie: nye horisonter

I 1954 besluttede forvaltningen af bekymringen at opdele produktionen af batterier. Så der var to uafhængige divisioner: bil og industri. Denne beslutning blev dikteret af behovet for at forbedre servicen på disse så forskellige markeder. Fabrikanten har altid forsøgt at opnå den ideelle kvalitet ved at frigive Exide batterier. - Kundeanmeldelser har altid tjent som det vigtigste marketingværktøj til virksomheden. Men der er endnu en faktor, der holder firmaet Exide på toppen - producenten akkumulerede altid batterier med den nyeste teknologi. Denne tilgang til produktion muliggjorde, at produkterne fra dette firma deltog i næsten alle de mest bemærkelsesværdige tekniske gennembrud i det tyvende århundrede. I 1969 brugt den landlige luftfartsselskabs lunar lander energi fra et drev udviklet af Exide Technologies. Produkterne er så velprøvede, at regeringen har givet tilladelse til brugen af nikkel-zinkbatterier "Exide" i alle efterfølgende lunar-missioner "Apollo".

I 1987 blev General Battery Corporation erhvervet, så selskabets produktlinje blev så bred, at den kunne bruges uden overdrivelse i hver amerikansk bil.

NASCAR

Exide Technologies sponsorerer mange løbskonkurrencer. Selskabet er BMW Motorsports officielle partner i DTM serien. Desuden er Exide batterier den officielle NASBAR race bil, så selskabet har enekompetence til at bruge akronym NASCAR i navnene på sine produkter.

Historien om virksomheden: vores dage

I 1993 begyndte virksomheden "Exide" sin udvidelse til Europa. Oprettelsen af enheder i Europa begyndte med køb af lokale industrigiganter - Jimala, Big Bateriz osv. Den europæiske forbruger værdsatte meget Exide batterierne, hvor prisen altid var meget demokratisk og kvaliteten var perfekt. I 2001 indgik selskabet en aftale med NASA om at levere batterier til det nye projekt X-38. Enheden til tilbagesendelse af X-38's besætning blev udviklet som erstatning for det moralske forældede Shuttle-projekt. Den blotte kendsgerning, at selskabet blev optaget i et så seriøst projekt, inspirerer respekt, for kun hvem sikkerheden i ISS-besætningen ikke vil have tillid til! Desværre blev projektet X-38 i 2002 lukket, fordi den særlige kommission fandt det for dyrt. Således er de eneste batterier, der er testet med plads, Exide batterier, som du kan købe hos nærmeste butik.

resultater

Fabrikanten, hvis historie tæller mere end hundrede år, tillader ufrivilligt respekt. Så længe markedet kun kan holde et stabilt firma med en klar strategi og en udtalt personlighed ... Exide Technologies er i øjeblikket en af de tre største producenter af starterbatterier i USA og den næststørste producent af batterier i Europa. Anerkendelse af dette firma bringer kvalitet, som er blevet demonstreret i 100 år af Exide batterier. Kundens referencer er den mest pålidelige anbefaling: Vælg dem, og du vil ikke tabe!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.