ModeShopping

Amazing japansk mode

Til dato, Tokyo, samt London og New York, er lovgiveren af modeverdenen. Japansk mode uden regler og grænser hurtige og nådesløse. Hvert år «Kenzo» og «Yamamoto» gaver til mode kritikere dens avantgarde kollektion. I dette land, de gør så berømte modedesignere som Mihara Yasuhiro, Junya Watanabe og Yohji Yamamoto. Inspireret af deres billeder, skabt af den japanske ungdom der anvender et af de tilgængelige metoder til at skille sig ud fra mængden. Og street fashion er endnu mere oprørende end samlinger af modehuse. Dette er typisk for byerne.

Japanske street fashion udtrykkes til at sætte på et maksimum på ting eller kostume anime karakter, ændre farve til mørk brun eller europæisere hans ansigt med makeup. Ved hvert skridt, det opfylder blanding af europæiske og japanske stilarter - "Betuel" "yofuu" og Det betyder ikke noget oprindelsen af kjolen: dyrt mærkevaretøj købte i brugt eller sy selv. Den vigtigste ting, udstyre var lyse, iørefaldende og mindeværdigt ophold.

Frugt adskiller japansk mode stil, men på en anden måde - "frugten feber" på grund af de mange forskellige farver og billeder. Og de selv kaldes Harajuku fashionistas eller Harajuku. Den mode i Japan har en lang række områder, blandt hvilke er Lo, Gotloli (gotisk Lo), Kogan, Gyaru, Vamono, Otaku, mode second hand, og Gangur Cyber mode. Den mest berømte stil er Lolita. Den er baseret på lay rokoko mode med sine mange detaljer og for meget fordringsfuldhed. Piger slid Lolita kurvet kjole eller nederdel til knæet og hvide strømpebukser eller strømper. Japanske ungdom mode og har en gotisk udgave af Lolita, hvor stilen er den samme, men er domineret af sort.

Outfit stil Gyaru Barbie ligner en europæisk med blond hår og en lyserød garderobe. Så japanske kvinder stræber efter at blive ligesom de vestlige pop sangere. Billedet i Visual kei stil involverer en kombination af punk, glam rock og metal. Den fremherskende sort læder kjole med et stort antal metalelementer. En make-up skal være lyse.

Unge foretrækker den stil Otaku, klædt som deres foretrukne anime og manga tegn. Oftest denne stil er valgt ældre studerende og yngre studerende. En populær destination blandt disse unge mennesker er den Japanske Harajuku distriktet, hvor de mødes på søndag for at vise deres nye tøj, shoppe, eller for at diskutere de seneste nyheder.

Japansk mode er ikke begrænset af alder eller køn. Derfor er det muligt at møde en dame af respektable alder med lyse make-up og i de samme lyse tøj uden mulighed for at bestemme køn eller skolepige kostume. For japanske gader og byer udseende - normen.

Kendetegnet ved japansk mode og populær hovedparten af tingene store. Japanerne er glade for at sætte på jakker, frakker og trøjer denim. Det er også en favorit af moderigtigt tøj er en kimono. Fashionistas foretrækker silke kimono, malede blomster. Han suppleres dette tøj normalt taske med Sakura. Hårfarve - pink eller lysegrønt - også en favorit trick mods.

Selvfølgelig kan vi ikke sige, at alle i Japan udelukkende følger modetrends, er iørefaldende og chokerende udseende. Japan - den verdensberømte business center, som indtager den første position i den tekniske, videnskabelige og medicinske teknologi. Og i centrum af Tokyo er altid muligt at møde unge mænd og kvinder klædt beskedent og smagfuldt indrettede i de vestlige tøjmærker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.