HobbyHåndarbejde

Store blomster fremstillet af papir med sine egne hænder

Når store papir blomster til at dekorere et rum eller bygning facade, træ og buer, er det bedst at gøre deres egne hænder. sådanne smykker fremstilling masterclasses præsenteres her brugere.

Tre-dimensionelle store blomster fremstillet af papir med en hæftemaskine

Gør disse dekorationer kan være meget hurtig. tykt farvet papir der kræves til deres fremstilling. Du kan bruge tegnepapir, pre-malet farver eller farvet pap til børns kreativitet. Til store blomster fremstillet af papir var mere levende, anbefales det ikke at gøre håndværk monotone. Lad hvert kronblad er en direkte og rød og gul og blå, og orange.

 • Først skæres ud de lavere lapper, den største.
 • Så koge de tre andre, andre farver og mindre.
 • Detaljer stablet med faldende størrelse, skal den øverste være den mindste.
 • For at sådanne store blomster fremstillet af papir modtaget stemning på, hele bunden af bunker af kronblade foldet båd og fastgør hæftemaskine.
 • På samme måde opstiller fire flere detaljer. Tilbøjelige til at gøre en stor blomst fremstillet af papir, det tager fem sådanne voluminøse kronblade.
 • Hver detalje igen fastgøre bunden af hæfteinstrumentet, fanger den side af den tilstødende lap.

Disse store blomster lavet af papir ser pæn og lyse. De bruges til at dekorere væggene, skabe buer.

Blomster fra bølgepap uden at skære kronblade

Du kan gøre en stor blomst fra en metode til konventionelle små blomstrende knopper papirfremstilling. Dvs. skibsføreren lægger materialet omkring stilken bælge og klemmer linjen nederst, udjævning den øverste del af produktet.

Til disse store mængde papir blomster var mere levende, i fremstillingen af et håndværk skal bruge flere farver. Du kan endda kombinere den blå og den røde ting, lilla og pink, orange og bordeaux.

 • I midten af blomsten er anbragt opskåret luv tråd (chenille). På dens ender fast lyse perler. Midtpunktet af chenille stængel pakkes ind - en tyk tråd eller træspyd. Det vil støvdragere.
 • Nu nederdel omkring støvdragere sprede det første lag af papir. Det er muligt at fastgøre arbejdsemnet, Zamotaev bottom tråde eller blød tråd.
 • Et andet lag af papir er lagt på samme måde, kun den øverste kant af strimlen behov nogle strækning af bølgen. Dette vil skabe effekten af pragt.
 • Det samme sker med den tredje række.
 • Ved afslutningen af brugen af en række grønne papir. Kun bandet nødt til at tage meget smal - det vil bægerblade.

Aster, kornblomst, nellike

Den ovenfor beskrevne fremgangsmåde er et eksempel på fremstilling af fancy blomst. Men på samme lave asters, nelliker, kornblomster. Forskellen er, at før arbejdet strimmel af bølgepap bør være forberedt.

Det er nødvendigt at gøre en af dens bølgeskær, ved hjælp af specielle saks eller skære ud trekanter manuelt. Du kan gøre på striben tværgående til midten.

Flower bue

Det kan bruges til at dekorere en stiliseret efterligning af blomster. Sådan en stor blomst lavet af papir fremstillet af løkker, udføres fra farvestang.

Kronblad foldet enkelt. Længden af det brede bånd er bøjet i halve tværs, men behøver ikke at folde et sted at jern. Er det ikke sandt, kronblad ligner en halv bue af båndet?

Begge ender af bandet er samlet på ét sted. De er komprimeret og anbringes omkring stammen. Efter opsamling af krævede antal kronblade, master fikserer dem i bunden af gevindet eller wire.

Bægerblade blev fremstillet på samme måde som i den ovennævnte udførelsesform.

Dahlia Papir

Fremstilling i overensstemmelse med algoritmen-bue blomst dahlia er muligt at bygge en simulering. For at gøre dette, på det tidspunkt, folde papirstrimler hen over bunden af egenkapital lavet indsnit. De bør være lig et eller andet sted tre fjerdedele længden af den foldede loop og ikke når cutoff at slæbe er ikke opløst. Resten af arbejdet udføres som beskrevet i det foregående afsnit diagram

Rose af bølgepap

Dronning blomsterhave altid anset smuk rose. Dette er en af de mest vanskelige i udførelsen hack. For at gøre papir blomster (store eller små - gør ikke noget), der ligner en rose, vil du nødt til at skære hver kronblad og arbejde på det.

 • Så forberede den rigtige mængde detaljer i form af et hjerte med en lidt fladtrykt top - ikke skærpe det, det er bedre at være en konkav bue.
 • Hvert kronblad bør være en lille strækning i midten, giver det en konveks form.
 • Den øvre fremspringende over den konkave bue af såret på en blyant - twist.
 • De indre bud roser sædvanligvis ikke har beskrevet. , Den første pitch er derfor bedre at spinde indeni. Foldet deres håndflader, kan du få en ikke offentliggjort intern opløbet. Ligeledes anbefales det at lægge et par flere kronblade.
 • Den næste serie er fremstillet af dele, snoet udad. Til en stor mængde papir blomst få mest ligner den nuværende, vi har brug for en masse blade. Jo flere af dem vil være mere den mere omfattende og mere attraktiv vilje rose.
 • Nederst blomst har bægerblade. Indpakket stilk grønne bånd. Hvis dette ikke rulle grøn crepe papir kan skæres over på tværs, så der opnås en tynd rulle på omkring en centimeter bred. Indsæt den på enden af stilken under blomsten selv håndværk taget i venstre hånd og er let twirled uret. Tommelfingeren af sin højre hånd og pressede forsigtigt trække stribe af grønt papir. Hver vinding lidt ned i en spiral. Således synes det indpakket hele stænglen.
 • Muligt under indpakning for at indsætte den grønne liste - det vil give en stor lighed mellem rosen til den levende blomst.

Rose "affald-fri"

Du kan forenkle arbejdet for produktion af blomsternes dronning. Denne fremgangsmåde eliminerer afskæringen af hvert kronblad individuelt. Simpelthen bredt bånd af bølgepap gøre en tværgående indsnit, lig med bredden af lap. Hvert hjørne af rektanglet af den direkte vind strimlen på en kendt måde på en blyant. De første fire kronblade twist inde, andre - ud.

Efterfulgt af en strækning i midten af banen - hver for sig. Alle lagt på den fremstillede strimmel omkring stammen, strøg og presse kronbladene stribede bund harmonika, giver produktet det påkrævede volumen.

Yderligere dekoration håndværk foretaget i overensstemmelse med algoritmen beskrevet ovenfor.

Poppy kronblade af plisseret

Denne blomst er let nok at gøre. For sin produktion nødt til at skære ud af farvet papir byggeri nok kronblade, formet som en dråbe. Det tog kun otte sådanne dele. Kronbladene er foldet langs en harmonika, så rettede.

På en lille grøn cirkel - bægerblad - limet blanks lidt prisobiraya nedre del, således at de steg over planet. Den første række består af fem dele, og den anden - af de tre. Endvidere bør det indre lag strækker sig over den ydre.

For midtvejs blomst bliver nødt til at skære to cirkler: gul skal være lidt større end den sorte. På omkredsen detalje gul gøre en masse nedskæringer for at få støvdragere centimeter bredde. De krølle saks (proglazhivaya med strømforsyning) eller blyant. Den midterste af en lim til gengæld: først den gule brik, og sort top.

De vigtigste funktioner

For at få smukke blomster og frodige, fra master får brug for nøjagtighed og begær. Lyse materialer gør også det trick. En offentliggjort her workshops hjælpe nytilkomne til at opfylde de præsenterede modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.