SundhedPræparater

"Vinpocetine Forte": brugsanvisning, beskrivelse af stoffet, tilbagemelding

Krænkelser af cerebral kredsløb, hvorfra kun gamle mennesker led tidligere, er nu mere og mere almindelige hos unge og endog hos børn. De kan forårsage alvorlig sygdom og abnormaliteter i sundheden. Derfor bliver stoffer, der hjælper med problemer med cerebral fartøjer, i stigende grad efterspurgt. En af de mest populære var stoffet Vinpocetin Forte. Instruktion til brug beskriver det som meget effektivt i forskellige sygdomme og en temmelig sikker medicin. Det hjælper med eventuelle krænkelser af cerebral kredsløb og er ordineret selv for børn. Og flere og flere mennesker spekulerer på, hvad "Vinpocetin Forte" er. Brugsanvisning beskriver detaljeret, hvilket stof der har effekt, hvornår og hvordan det skal tages.

Generelle egenskaber ved præparatet

"Vinpocetine", hvis pris er lav - omkring 100 rubler, tilhører gruppen af psykostimulerende og nootropiske lægemidler. Det vigtigste aktive stof forbedrer effektivt cerebral blodgennemstrømning, dilaterer blodkarrene og reducerer blodviskositeten. Dette skyldes sammensætningen af lægemidlet Vinpocetin Forte. Instruktioner til brug ofte dekrypterer det ikke, og kalder hovedindholdet stoffet vinpocetin. Det er en syntetisk analog af en alkaloid fra bladene af den lille vinca. Dette stof har en positiv effekt på hjernevæv, der sjældent forårsager bivirkninger. Lægemidlet fremstilles i tabletter eller i opløsning til injektion. Den mest almindelige dosering af "Vinpocetine" er 5 mg. Men i sidste ende er 10 mg tabletter mere efterspurgte, der bruges til mere alvorlig hjerneskade. Det er denne form for frigivelse af lægemidlet, der fik navnet "Vinpocetin Forte". Ud over dosering er disse tabletter ikke forskellige fra de mere almindelige.

Hvad er virkningen af "Vinpocetin Forte"

Instruktion til brug kalder hovedindikationen for brugen af lægemidlet er en sygdom i cerebral kredsløb. Men "Vinpocetine" har en kompleks virkning på kroppen:

- forbedrer blodcirkulationen og fremskynder blodcirkulationen i hjernevævene

- udvider blodkarrene og slapper af deres glatte muskler

- forbedrer transport og assimilering af glukose af væv

- øger nervecellernes stabilitet i mangel på ilt

- forbedrer metabolisme og metabolisme i hjernen

- har en antioxidant virkning

- stimulerer produktionen af norepinephrin og serotonin

- Reducerer blodets viskositet, positivt påvirker blodplader og erytrocytter

Hjælper med til berigelse af hjernevæv med ilt og forbedrer dets assimilering

- reducerer blodtrykket lidt.

Når et lægemiddel er foreskrevet

Disse egenskaber forklarer den høje popularitet af stoffet "Vinpocetine". Indikationer for brugen er beskrevet i vejledningen:

- Forskellige sygdomme forbundet med nedsat cerebral kredsløb: iskæmisk slagtilfælde, encefalopati, aterosklerose, vaskulær demens ;

Spasmer af cerebral fartøjer

- mentale og neurologiske lidelser: hukommelsesforstyrrelse, svimmelhed, hovedpine, støj og ringe i ørerne

- Sygdomme i øjnene: Øjne glaukom, vaskulær trombose, ændringer i det gule sted

- senile lidelser i hukommelse, høreapparat og vestibulært apparatur i forbindelse med kredsløbssufficiens i cephalonhjernen

- Ménière's sygdom

- climacteric syndrom;

- tilstanden af opsving efter hjernens traume.

Ofte ordinerer lægerne "Vinpocetine" for at forbedre hukommelsen og reducere mentale evner hos børn. Denne egenskab af stoffet er undertiden brugt af studerende, tager det under sessioner. Men sådan brug af stoffet uden at ordinere en læge kan være farlig.

Hvornår kan jeg ikke tage det?

Men ikke alle kan bruges til at behandle "Vinpocetine." Indikationer for dets anvendelse, mange ligesom og føre til, at undertiden stoffet er beruset uden at ordinere en læge. Dette kan ikke gøres, da det er uønsket at blande sig i hjernen uden specielt behov. Desuden har stoffet også kontraindikationer for optagelse:

- det er umuligt at drikke det til mennesker med individuel intolerance, da stoffets vigtigste aktive stof kan forårsage en stærk allergisk reaktion;

Patienter med iskæmisk hjertesygdom og alvorlig arytmi vil ikke kunne udnytte de positive virkninger af lægemidlet;

- Forskriv ikke lægemidlet med øget intrakranielt tryk

- Du kan ikke drikke "Vinpocetine" i den første uge efter et hæmoragisk slagtilfælde;

- Det anbefales ikke at bruge stoffet til at behandle dem, der har arterielt blodtryk ustabil og vaskulær tone er lav;

- det aktive stof trænger let ind i placenta og i modermælk, så det må ikke ordineres under graviditet og amning

- stoffet anvendes ikke til behandling af børn under 18 år, da effekten i denne alder ikke er undersøgt.

Bivirkninger

Normalt tolereres "Vinpocetine" godt af patienterne. De mest almindelige allergiske reaktioner efter påføring af lægemidlet: Udslæt, kløende hud eller dyspeptiske lidelser. Men nogle gange kan der være andre bivirkninger:

- svimmelhed, døsighed og svaghed

Hovedpine

- søvnløshed

Sved og rødme i huden;

- et stærkt fald i trykket

Hjertebanken;

- Halsbrand, kvalme, mavesmerter og tør mund.

Hvordan man tager "Vinpocetine"

Brug kun denne medicin, hvis lægen har ordineret det. Dosering bestemmes også af en specialist baseret på sygdommens karakteristika og patientens sundhedstilstand. Hvis et lægemiddel er foreskrevet i form af "Forte", skal der ikke tages mere end 1 tablet 3 gange om dagen. De drikker dem efter at have spist. Varigheden af behandlingen er normalt op til to måneder. For forebyggende formål, for eksempel for at forbedre hukommelse, mental aktivitet eller med høretab, accepteres "Vinpocetin Forte" ikke. I disse tilfælde skal du tage 1 tablet 5 mg 3 gange om dagen. Ved akutte forstyrrelser i cerebral kredsløb på hospitaler til behandling anvendes lægemidlet i form af injektioner. Opløsningen indgives kun dråbevis intravenøst, 20 mg en gang dagligt. Med god tolerance, efter 2-3 dage, øges dosis gradvist, men ikke mere end 60 ml.

Funktioner af stoffet

Før behandling skal du omhyggeligt studere oplysninger om, hvordan du tager "Vinpocetine" korrekt. Dette kan fås hos din læge eller instruktionerne. Efter brug af dette lægemiddel er der nogle funktioner:

- sædvanligvis i form af tabletter foreskriver for sygdoms kroniske forløb lægemidlet "Vinpocetin", anvendes injektioner i tilfælde af akut cerebrovaskulær ulykke kun på hospitalet;

- Den pludselige tilbagetrækning af medicinen er meget farlig, så stop behandlingen du har brug for, gradvist reducere doseringen;

- med blødning i hjernen kan lægemidlet ikke bruges tidligere end en uge

- Brug ikke "Vinpocetine" sammen med "Warfarin" eller "Heparin", da blødning kan forekomme;

- det anbefales ikke at ordinere lægemidlet til patienter, der tager antihypertensive stoffer, "Loratadine" eller "Erythromycin";

- stoffet kan forårsage et fald i koncentrationen, så under behandlingen anbefales det ikke at køre bil og arbejde med farlige apparater.

Anmeldelser af "Vinpocetine"

Lægemidlet er ordineret af læger ganske ofte. Og på trods af at instruktionen ikke anbefaler at bruge det til børn, er der en oplevelse af en vellykket ansøgning i en tidlig alder med en forsinkelse i taleudvikling og andre neurologiske lidelser. Forældre som den effekt, som "Vinpocetine" har. Dens pris er lav - i apoteker koster det fra 80 til 200 rubler (afhængigt af antallet af tabletter og producentens firma). Og børn efter behandling føler sig bedre: de bliver roligere, sover bedre og begynder at tale. Forbedringer ses også af voksne patienter. Ofte er dette ophør af hovedpine, øget humør og ydeevne. Mange ligner også den lave pris på stoffet sammenlignet med dets modparter.

Endvidere er det muligt at erstatte et præparat

Der er lægemidler baseret på det samme aktive stof som Vinpocetin: Cavinton, Korsavin, Bravinton og Vincetin. Men på trods af dette bør spørgsmålet om valg af lægemiddel kun afgøres af en specialist. Derfor tænker der - "Cavinton", "Vinpocetine" eller en anden medicin - du skal konsultere en læge. I nogle tilfælde foreskrives analoger af præparatet indeholdende andre komponenter, men med samme virkning for at forbedre cerebral kredsløb. Det kan være sådanne midler som glycin, lucetsam, nootropilum, pantogam, pyracetam, fezam og andre. Men under alle omstændigheder kan sådanne stoffer kun drukne efter udnævnelsen af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.