SundhedPræparater

'Validol'. Instruktioner til brug

"Validol" er en medicin, der er kendt for alle, sandsynligvis. Jo ældre en person bliver, jo oftere er Validol ved siden af ham. Hvad er der galt med denne uhåndterlige flaske, hvis design ikke har ændret sig i flere årtier? Hvorfor flyttede han fra det sidste århundrede til den nye med ekstraordinær lethed?

Det er sandsynligvis fordi han engang var den første medicin til hjertesorg. Han bragte halvdelen af USSR 's kvindelige befolkning i sin pung og under spænding i panik spurgte de, hvem "Validol" har med ham. Han blev betragtet som en øjeblikkelig hjælp med hjertesygdomme og blev anvendt som beroligende middel . Hvorfor er det så populært?

Virkningen af Validol i følgende: det kan

- at fjerne mildt hjertesmerter, der opstod som følge af alvorlig stress, oftere neurose,

- fjern forskellige manifestationer af hovedpine.

Han har endnu en meget vigtig ansøgning. Det er et glimrende middel mod kvalme forårsaget af havet, og også luft sygdom.

Faktisk er validols virkning profylaktisk, godt beroligende. Læger siger det med næsten fraværende kontraindikationer, det bør ikke være fuld af meget lavt blodtryk og patienter diagnosticeret med diabetes mellitus. Når diabetes passer til kapsler eller væske validol, og tabletter indeholder uønsket sukker og i store mængder.

Her sådan han, "Validol". Dens sammensætning er enkel: det er mentol og isovalerinsyre. Når det ses visuelt, er dette en farveløs olieagtig væske med en rig mentol smag eller store runde hvide tabletter. For at forvirre denne lugt med andre er umulig, kan selv børn sige, at dette er "Validol". Dens sammensætning og form for frigivelse har været konstant i mange år. På trods af at dette er et ret simpelt værktøj, nægter den moderne medicin ikke det og forsøger ikke at tilbyde et alternativ. Det har trods alt ikke kun en positiv effekt på hjertet, men beroliger også det menneskelige nervesystem og har næsten ingen bivirkninger.

Som det fremgår af kardiologer, har Validol en lille vasodilatorvirkning, så den er uegnet til alvorlig hjertesmerte. I disse tilfælde anbefales behandling af den underliggende patologi strengt i overensstemmelse med lægens recept.

Hvordan skal jeg tage denne medicin? Det er ingen hemmelighed, at mange patienter foreskriver det selv, fordi det er tilgængeligt og solgt på apoteker uden recept. Ikke desto mindre ved ikke alle, hvordan man korrekt tager et lægemiddel kaldet "Validol". Instruktion til brug siger, at for 1 modtagelse skal du bruge 5 dråber med lidt hjerte smerte, neurose, og også med angreb af kvalme. Normalt anvendes der et stykke sukker, hvorpå dråber dryppes og holdes i munden i lang tid, indtil sukkeret opløses fuldstændigt. På dette tidspunkt bør en person være afslappet.

Hvis du går på vej, er det ikke praktisk at bruge dråberne, så tag tabletterne eller kapslerne Validol med dig. Instruktion for brug informerer om, at 1 tablet af denne medicin indeholder den samme dosis som 3 dråber flydende form. I øjeblikket er tabletter den mest anvendte form for denne uundværlige medicin. Kapsler "Validol" er også bekvemme. Instruktioner for brug tyder på, at denne form for medicin skal holdes under tungen, indtil skallen og stoffet i det er helt opløst. Voksne tager 1 til 2 kapsler ad gangen.

Hvis svagheden ikke passerer, øges det daglige indtag af stoffet "Validol". Instruktioner til brug vil bede dig om yderligere handlinger. I tilfælde af alvorlig smerte i hjertet eller med den allerede diagnosticerede "angina", er der brug for medicinsk konsultation og en helt anden tilgang. Forkert brug af "Validol" kan føre til myokardieinfarkt, da smerten vil aftage, mens sygdommen vil udvikle sig.

Denne medicin er ikke beregnet til at lindre smerter forårsaget af vasospasmer. I dette tilfælde foreskrive andre, mere kraftfulde stoffer. Derfor skal du ikke udsætte turen med lægen med stærke hjertesmerter, og "Validol" gemmer for lettere tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.