LovStat og lov

Har jeg brug for et visum til Goa? Visum til Goa: hvor meget det koster, dokumenter og frister

Den indiske delstat Goa - en meget speciel, og ikke som i resten af landet. Årsagen til denne forskel - lange kolonisering af disse steder Portugal. Ud over kristendommen, som er her nu bekender en stor procentdel af den lokale befolkning, har storbyen efterladt en smuk bygning i stil med Mudejar og høje standarder for service. Ganske betydelig plak europæiskhed mærkes i vores tid. Som Goa resort skabt hippier. I de 70-erne af det sidste århundrede, "blomst børn" af USA og Vesteuropa kom her for at komme væk fra civilisationen og perniciøs forbrugersamfund. Som et resultat, de var i et tropisk paradis for evigt. Noget senere kom betegnelsen for sådanne holdninger - "downshifting". Det indebærer afvisning af en lukrativ karriere og skyfri tilværelse for færre penge, men uden stress af kontoret. Indiske myndigheder blev konfronteret med et dilemma: at udvikle en udvej eller forhindre ulovlig indvandring. Udgang var et dokument, der officielt kaldes Temporary Landing Facility / Permit. Det udstedes af de turister, der ankommer direkte til staten. Har jeg brug for en visum til Goa? Som det blev udstedt, og hvor meget koster det? Alt læse i denne artikel.

Hvordan kommer man dertil?

Den såkaldte "visum ved ankomsten" udstedes kun til de turister, der kommer fra udlandet til Dabolim Lufthavn. Midlertidig Landing Facility dokument kan ikke åbnes på terrestriske eller akvatiske statslige afspærringer. Du kan komme om bord i Dabolim og Indien med et gyldigt visum. Hvordan fik i denne tilstand? Kun fra Moskva til at sende deres fly flere flyselskaber. "Aeroflot" og "Transaero" - tre gange om ugen, "Orenair" - to gange, "VIM-Avia" - en gang i syv dage. rejsetid på alle fly om de samme - omkring seks og en halv time. Som du kan se, er valget af flybilletter er ganske bredt, men stadig, i sæsonen (og det varer næsten hele året rundt undtagen Juni-Juli) til reserve plads om bord behovet for at gå videre. Visum til russere i Goa kan åbnes gennem mægling af rejseselskaber, om end i Dabolim charterfly.

Hvad er Midlertidig Landing Permit?

Takket være turister fra SNG, der hvilede på Majorda Beach, Cavelossim, Dona Paula og den sydlige del af staten, eller i Morjim, Mandrem og Aguada i nord, er der en myte, at du kan flyve til Goa uden at henvise til det i Embassy of India. Sig, der - som i Tyrkiet eller Egypten: du ankommer, du kommer til vinduet vagter, får du et stempel i dit pas eller brand, og alting. Lad os ikke holde en ophedet debat om, hvorvidt et visum er nødvendig til Goa for russerne, da det er det første, staten, og ikke landet. Derfor er den maksimale, der kan tillades for turister fra SNG-lande her - det er en midlertidig tilladelse til at komme ind, end i virkeligheden, er de midlertidige Landing Permit. Desværre, i den russiske del af listen over otte lande, hvis borgere åbner et visum ved ankomsten i Indien. Derfor er en sådan en indrejsetilladelse ikke give en fuldstændig handlefrihed. Derfor er det nødvendigt at overveje alle fordele og ulemper.

Hvilke muligheder gør midlertidig opholdstilladelse?

Hvis du indtaster det område af staten som en del af en stor gruppe, der har købt en billet hos rejsebureauet, spørgsmålet "Har jeg brug for et visum til Goa," for du er ikke det værd. Alle de juridiske formaliteter vil udføre mellemmand firma. Men du skal vide på forhånd, at du ikke har nogen ret til at forlade staten. Således ture i mausoleum Taj Mahal og den hellige by Varanasi, kan du glemme. Kun strande, sol, hav - det i sig selv er ikke så lidt. Endvidere skal tilladelse til at opholde begrænses i op til 14 dage, uden ret til at fortsætte det. Turist gruppe - som anført af loven, mindst fire mennesker - få brug for at køre på én dag og i fuld kraft på samme tid til at forlade landet. I dette tilfælde skal den øverste angive den nøjagtige rute turisterne følge. Dette faktum bør overvejes for dem, der ønsker at gøre en tur til Goa alene.

Proceduren for at opnå midlertidig opholdstilladelse

Hvilke dokumenter på "visum til Goa" har brug for at indsende og til hvem? Kontakt venligst den indiske rejsearrangør, så han har forelagt en liste over gruppens medlemmer (navne og numre af pas) til Udlændingeservice personale. Gør det bør ikke være senere end én dag før afrejse. Således ved ankomst til indvandring officer burde allerede være på din computer opløsning. Du skal bekræfte, at den "modtagende part" byder dig velkommen. Den indvandring officer tager dit pas og udstede en blanket midlertidig opholdstilladelse, som kommunikerer tilbage til dine dokumenter ved afrejse. Med kort TLF / TLP, har du ret til at opholde sig i staten, uden at forlade sine grænser, til 14 dage.

Hvor meget koster et visum i Goa?

Ved lov, vil midlertidig opholdstilladelse koster $ 40. Dette gebyr og den indiske indvandring kontor mellemmand. I praksis er det dog, at listen ikke virkede "tilfældig" fejl med stavningen af dit navn eller pasnummer, du skal betale den modtagende ende af omkring $ 100 per person. Hvis du ikke kan komme ind i indiske facilitator, giver det mening at søge bistand fra russiske rejsebureauer. De sendte også til Goa fiktive "grupper", endda to mennesker. Forholdet til indiske operatører vil være deres bekymring. Men så mængden af bidraget vil stige. Den sædvanlige gebyr for russiske rejsebureauer for indledning af TLF / TLP 125-180 dollars. Det rejser spørgsmålet om, hvorvidt "visum til Goa" er nødvendig, hvis det er muligt i den indiske ambassade eller konsulater åbne fuld tilladelse til at komme ind i landet?

Indien (Goa): Har jeg brug for et visum?

En mere demokratisk måde at komme til de solrige strande i staten - at flyve til Mumbai og derfra en super-komfortabel bus Goa resorts. Til denne tur vi har brug for en fuld indisk visum. Det kan fås på tre måder. Den første - en personlig appel til Indiens ambassade i Moskva eller på Generalkonsulatet i det land, St. Petersborg eller Vladivostok. Den anden måde - visumansøgningscentre. Det er akkrediteret mediatorer, der selv udfører interviews og indsamle dokumenterne for at åbne en indrejsetilladelse. Ud over den visumgebyr i 1600 rubler per person, de gebyrer, de opkræver for deres tjenester - 135 rubler (herunder for børnene i passet Den tredje måde - .. Køb en billet til det rejsebureau Visa er en del af en pakkeløsning Dato for åbning indrejsetilladelser. afhænger af den kategori af russere er nødt til at vente på et turistvisum til omkring 4 dage ukrainere og hviderussere - om ugen eller endda en smule mere gyldighed af et sådant dokument kan være anderledes: .. fra 30 dage til 6 måneder, med en engangs-eller flere indrejser ..

dokumenter

Ligesom mange af de "resten af landet," Indien ikke pine sine potentielle gæster overdrevent barske krav. For at åbne en almindelig turistvisum have et pas, der er gyldigt i yderligere 6 måneder. Du er nødt til at gå til ambassaden site, udfylde et spørgeskema på engelsk og printe det ud i to eksemplarer ved at sætte en underskrift. For pakke af dokumenter, der er nødvendige for at vedhæfte 2 billeder 3,5x4,5 cm, fotokopier af billetter til begge sider, og alle sider af interne pas. Du bør også bekræfte hotel booking. Jeg må sige, at presserende visum (op til to dage) kan kun åbnes via rejsebureauer. Er det værd omkring $ 120.

emissionskurs

Så hvis et visum er nødvendig i Goa? Som du kan se, er det lettere at åbne en normal, fuldgyldigt indrejsetilladelse til Indien, end at gå i gang med en tvivlsom eventyr med TLF / TLP design til de samme 130 eller endda 180 dollars gennem russiske rejsebureauer. Fighting nedgearing tog for alvorlige former i landet. Der ønsker at blive gammel på bredden af en tropisk paradis ikke brændte hans pas, at dokumentet skal du blot vælge, og derefter søge efter reglerne for fejlende skyldige migration. Opdagelsen af kvasi-visum i Goa er gavnligt kun for dem, der pre-kontakt med bevist indiske mellemled (f.eks hviler det i fortiden), det planlægger ikke at rejse uden for staten, og tænker at bo i Indien op til to uger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.