SkønhedHår

Sådan laver du en hurtig frisure til skole

For enhver mor morgen rutine i skolen sin datter - det er en begivenhed, til tider fuld af følelser. Faktum er, at siden barndommen piger ønsker at se smuk, så konstant efterspørgsel fra din mor om morgenen for at gøre dem pæne og hurtige frisurer til skole. Men repræsentationen af forældre og børn om de frisurer, der skal gøres i skole, helt anderledes.

At vælge den rigtige frisure

Selv ved førskolealderen baby kunne blive bedt om at gøre det, "Malvina" eller blot opløse hår og sat på en ring med en lys blomst, og min mor er helt sikkert et hår og gjort for at behage sine lunefulde fashionistas. Nu, da hun går i skole, bør du være opmærksom på de frisurer, der ikke vil forstyrre barnet til at vippe hovedet over en notesbog og skrive, fordi der på et tidspunkt, hvor en pige er bare lære at sidde ved skrivebordet og holde din kropsholdning, er det vigtigt, at intet forhindrede og ikke distrahere hende fra skole. Det er derfor, vi fortæller dig, hvordan du fletning frisurer hurtigt i skole, fordi du ser, at være i stand til at skabe på kort tid på sindet af en lille elev orden og pænt stuve låse - dette er meget vigtigt.

Tail + Spit

Først og fremmest notere en nem måde at sprede en konventionel hale. Dette kan gøres med konventionelle fletninger og farvet satinbånd. Samle den bageste hale, binde det med tape, og derefter tilsættes en lille fletning. Gør det nemt nok og hverdagskost daglig frisure vil spille på en ny måde.

Frisure til mellemstore hår

Neat frisure kan foretages fra håret af medium længde. For at gøre dette, er du nødt til at adskille den side af håret og sno dem langsomt, som hvis du væver et reb, mens gradvist at tilføje låse af hår. Når du har flettet alle hår på bunden af hovedet, kan knyttes til en enkelt hår elastik, og ender forlader bare falde eller, hvis der er tid til at vikle om curling. Hvis du gør dette frisure på langt hår, er det muligt at fuldføre vævning snoede tråde i "bolle".

Populære spytte

Nu meget populære frisurer med fletninger og vævning kan være meget varieret. Selvfølgelig, hvis du er ny til at skabe fletninger, du vil næppe være i stand til at foretage hurtige frisurer til skole med alle mulige tangles, men det er værd at lidt øvelse, og inden for en meget kort tid til at skabe sådanne frisurer du vil forlade blot et par minutter. Antallet af fordele frem for andre mesterværker af håret, er det faktum, at frisurer med fletninger på hendes hoved holdt meget længere end de andre, er det især vigtigt for studerende på junior klasser.

Spyt med bånd

I sig selv Xhosa, flettede ikke kun direkte, men i form af en slange, buet farve, vil se helt pæn og original. Denne frisure kan fortyndes i enhver farve bånd vævet ind i håret. For eksempel kan du købe to (afhængig af længden krøller piger) meter satin bånd i forskellige farver og bruge dem afhængigt af farven på tøj eller humør.

asymmetrisk frisure

Du kan lave en original asymmetrisk frisure, igen fra fletning. For at gøre dette, skal du adskille håret på toppen af hovedet og fletning fletning lidt til venstre (eller højre - afhængig af dit ønske) fra centrum. Så samler de resterende hår med en flok foruddefineret den traditionelle fletning. Det er nu op til wrap fletning fra toppen af dit hoved omkring bundtet, og enderne pænt gemme sig inden i håret.

Forskellige væve fletning

Generelt lave hurtige frisurer til skole, skal du huske, at de skal være tilstrækkelig stærk og praktisk, og ikke bare smuk. Måske er det derfor en bred vifte af vævning fletninger så populære blandt de studerende. Faktisk en række forskellige muligheder for frisurer med meget stor fletning: her og interlacing flere fletning i den ene retning og en simpel blanding af halen og fletninger og fletning hår i forskellige stilarter (fisk, småaks, dragen, etc ...).

Kos rand

I nogle tilfælde betyder længden af piget krøller frisure ikke tillade brug af et indviklet kompleks strenge, så den vigtigste opgave at skabe orden i hovedet - for at fjerne hår fra dine øjne væk. Meget ofte moderen flettet hår kun i det område af panden, hvilket skaber en slags rim låse, gør favorit og hurtige frisurer til skole. Foto viser tydeligt et eksempel på dette, der handler om at stå i spidsen for den studerende.

"Hestehale"

Hvis vi taler om mulighederne for at placere en gymnasieelev, kan du ikke ignorere den enkle og meget stilfulde haircut mulighed, som kaldes "hestehale". Dette er en favorit mulighed for mange kvinder, især dem, der har langt og glat hår. Men for at håret ikke synes banalt og kedeligt, er det muligt at tilføje nogle sjove, men ikke farvet bånd, som foreslået tidligere, og "hårnål" ud af håret. Bare skræl og wrap en streng af hendes hale, således du skjule kedelig tyggegummi og diversificere deres hår.

bundle

Nem, hurtig frisurer til skole kan gøres med bjælken, mens det kan være i en hvilken som helst del af hovedet. For eksempel, hvis du laver halen højt, stramt sår hans hår, kan det være "bump" på toppen, og hvis en lidt hår kam og samle dem pænt ind i hulrummet omkring bolden af halen, som er lavet i bunden af hovedet, får du en romantisk frisure.

Faktisk lære at gøre frisurer hurtigt til skole er ikke svært, at det vigtigste ikke doven og tidligere lille drøm og at praktisere før et spejl. Så om morgenen rutine for at studere, vil du tage et minimum af tid, og farven vil altid være pænt indsamlede hår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.