Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan at spare på batteriet til mobiltelefoner

Det sker meget ofte, at mobiltelefonen eller en anden enhed, der bruger batteriet begynder simpelthen at holde sin ladning, og efter en forholdsvis kort periode, og på alle sæt. Dette er velkendt for mange mennesker.

forhistorie

Umiddelbart efter at købe batteriet udstyr til mobiltelefoner normalt holde deres ladning i mindst 3-4 dage i aktiv brug. Og efter ikke så lang tid, har denne driftsperiode reduceret til 1-2 dage. Mange engang at sætte enheden til at oplade om natten, og fjern om morgenen og om aftenen batterier til telefoner igen afladet. Lyder bekendt, ikke sandt? Over tid, dette irriterende, men oplade telefonen bliver et spørgsmål om vane, men alligevel hele tiden fortsætte så ikke ønsker at.

Hvis vi ser på dette problem i et servicecenter, er det mest sandsynligt afholdt efter diagnosen er etableret der, der ikke har problemer med enheden, men batteriet til mobiltelefoner sommetider gå galt på den måde. Hvis en udskiftning, er du ikke klar endnu til den ene eller anden grund, er det muligt at ty til forskellige metoder, hvormed afgift vil blive skånet. Nogle gange batteriet til telefoner, der kører 1-2 timer, kan du bruge en række metoder, hvormed afgift vil blive afholdt allerede i 5-6 timer.

Lagring af batteristrøm

Ikke længe til at spekulere, kan du forstå, at moderne enheder har processorer, der ikke kun hjernen totalt devaysa, men også aktive forbrugere af batteristrøm. Den første og mest indlysende måde - er at arbejde for, at din smartphone ikke blev indlæst med en masse problemer, så du bør udfylde alle de inaktive processer gennem Windows Jobliste, og ikke lade dem åbne. Alle programmer, der er i forfald, arbejder non-stop, så de også udledt batterier til telefoner. Du kan ty til anvendelse af programmer, der kan klare sådan et problem, for forskellige operativsystemer har udviklet deres egne applikationer.

Display og opladning

Store skærme, hvoraf mange er så glade for og værdsat i moderne smartphones - er stærke absorbere batteristrøm til telefoner. Selv den 3,5 tommer - det er en temmelig stor skærm og alligevel på markedet i dag er modeller, hvor skærmen er 6 inches, og det er endnu mere forbrug. Det er muligt, at batterierne er ved at løbe ned hurtigere, fordi brugeren til telefoner elsker at tænde skærmen ved maksimal lysstyrke, fordi det ser så smukt. Ganske ofte, efter ændringen i niveauet af lysstyrke i mindre side kan være opmærksomme ligesom opladning holder i længere tid.

Forbindelser med forskellige netværk

Mange brugere ved ikke engang er opmærksomme på, hvad deres smartphone i en aktiv tilstand er en hel masse af forbindelser, der ikke anvendes. Især gælder dette for det mobile internet, hvilket ikke altid er nødvendigt, hvis telefonen er bare liggende i lommen, fordelingen af internettet via Wi-Fi kan kun nødvendig, hvis du arbejder på en bærbar computer, men ellers hun kun spiser en afgift for telefonens batteri, kan ofte forudsat aktiveret Bluetooth, selv om i øjeblikket er der ikke behov for det.

Hvis nogen af disse tjenester har du ikke brug for i øjeblikket, så prøv at deaktivere den, så den ikke bruger den afgift for en grund. Alle data transmission metoder er ganske energikrævende proces, så du skal slå dem fra når det er muligt.

multimedie

Ganske ofte, brugere lytte til musik fra telefonen end via hovedtelefoner og bruge højttalerenheder. Det trækker også stærkt energi fra indretningen. Hvis du har mulighed for at bruge et headset, skal du bruge det. I mangel af en sådan mulighed værd at købe en sådan anordning, at batteriet til opladning af telefonen. Dette er en temmelig nyttig enhed, der gør det muligt at arbejde devaysa vil blive ydet undervejs.

konklusion

Som et resultat, kan vi sige, at ingen har ophævet denne post som en fuld opladning og fuld afladning af batteriet til nul. Alt dette bidrager også til stabil drift af ikke blot indretningen, men også batteriet. Generelt alle de her viste eksempler, kan det hjælpe at spare på batteriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.