Af teknologiMobiltelefoner

Sådan oplade din telefon hurtigere? Hvordan kan jeg fremskynde opladningen?

Måske alle står over for en ubehagelig situation, når før du forlader hjemmet for et vigtigt møde pludseligt finder, at afgiften i mobiltelefonen batteri er næsten opbrugt. Og tid til at oplade det manglede. Ikke overraskende, at spørgsmålet om, hvordan du hurtigt oplade telefonen, bekymrede hver anden ejer af den mobile enhed. Heldigvis findes stadig et effektivt svar på det. Dette er, hvad vi har i dag, og vi vil tale. Umiddelbart skal det bemærkes, at for at forvente nogen mirakler bør ikke være.

Skift strømforsyningen

Inkluderet med hver mobiltelefon er altid medfølgende oplader. Dens mål er enkelt: at konvertere AC netspænding 220 V i en konstant og sænk den til en bestemt værdi bestemt af de særlige kendetegn ved den anvendte model devaysa. Hvis du undersøge de data, der præsenteres i opladning sag, og der kan du se Input / Output. For ejeren, der er interesseret i, hvordan du hurtigt oplade telefonen, de mest værdifulde data præsenteres i den anden linje. For eksempel kan det være "5 V / 300 mA." Hvad betyder det? Det første tal angiver udlæses spænding. I langt de fleste af opladere på moderne mobiltelefoner er det altid lig med fem volt. Dette gøres for kompatibilitet med standard computer USB, i hvilket forudsat bare dem 5 V.

Nu alle ved, hvordan at oplade telefonen uden opkrævning - blot tilslutte det til passende system enhed eller bærbar USB-port. Men det andet tal - en strøm, der er udstedt af opladeren til telefonen tidsenhed. Afhængig af modellen af opladeren, kan denne værdi være fra 300 mA til 1,2 A. For dem, der ikke ønsker at læse om, hvordan man oplade telefonen hurtigere, kan det være tilrådeligt at blot at udskifte opladeren på den, hvor strømmen er større end " native ".

Ampere og batteri

Et kendetegn ved et batteri er dens elektriske kapacitans, angiver mængden af akkumuleret elektrisk energi. For eksempel kan et batteri med en kapacitet på 1 ampere efter fuldstændig tømning genoprettes til sin oprindelige tilstand i 1 time, forudsat at opladeren leverer strøm til det i 1 A. Følgelig oplader udstedende 300 mA, en ladning af batteriet i ca. 3 timer. I dette tilfælde er kapaciteten normalt angivet i watt, ikke milliampere. Lær batteriet strøm kan simpelthen dividere spænding. Det ser ud til, at erstatte den lave nuværende afgift er nok til en mere kraftfuld - og du kan ikke tænke på, hvordan man kan oplade din telefon hurtigere. Det er dog ikke giver resultater i alle tilfælde.

Funktioner opladning udskiftning

Nogle gange, folk, der på én gang undersøgt, hvor hurtigt opladning "Android" (telefon), kan du høre, at hvis du ændrer "native" oplader med en lille strøm til en mere kraftfuld model, så det er muligt at nedbringe mobiltelefonen. Denne erklæring er kun delvist rigtigt. I moderne mobile kommunikationsenheder anvendes særlige mikrocontroller leverer regulerende strøm til batteriet størrelse. Det vil sige, hvis den "native" opladning udgange 300 mA, og det blev erstattet med en model 1 A, er det muligt at støde på en situation, hvor controlleren vil begrænse indgående strøm til 300 mA. Forskellen i dette tilfælde spredes som varme. Ud fra ovenstående konklusion: når telefonen begyndte at blive meget varmt efter udskiftningen af opladeren, så ved denne simple metode, du skal afvise.

Brug en opdateret version

De, der er interesseret i, hvordan du hurtigt kan oplade telefonen, skal det være kendt, at i verden af computerteknologi , er der to standard Universal Serial Bus - USB 2.0 og 3.0 (ældre versioner er næsten aldrig forekomme). Én forskel ligger i mængden af strøm, der kan ledes gennem en respektiv port. I den anden version af sin værdi når 500 mA. Men i en ny revision 3.0 blev ændret ikke blot hastigheden af dataudveksling, men også magt kredsløb, der gør det muligt at passere gennem en USB-port så meget som 900 mA. , En af de mest effektive og sikre muligheder for, hvordan man kan oplade din telefon uden at forlange Således - det er en mobiltelefon til at oprette forbindelse til en computer USB 3.0-port og se batteriet påfyldning proces. Da port selv i standarder eksternt identiske, for at bestemme, hvor en anbefalet anvendelse instruktioner til bundkortet eller laptop. Nogle slot fabrikanter en ny, tredje udgave er fremhævet i farven, men det er snarere en undtagelse. I princippet er denne metode ligner den nye oplader til en mere kraftfuld.

Udnyt software kapaciteter

Til enhver, der er på udkig efter en effektiv måde at oplade telefonen hurtigere, kan det være tilrådeligt at se gennem anvisningerne i computerens bundkort. I mange moderne løsninger producenter gav mulighed for at hurtig opladning af batteriet mobiltelefon batteri. For eksempel Asus tilbyder en proprietær teknologi, stolt kaldet AiCharger. Mens der ikke er noget revolutionerende ved det ikke, det virker stadig. Man behøver blot at kontrollere det tilsvarende program og tilslutter telefonen til porten. I dette tilfælde er den strøm, der løber gennem de terminale stiger til 1-1,2 foreslås En lignende mekanisme og virksomheden "Gigabyte". Bestyrelserne fra producenten funktionen ekstraudstyr til den nuværende havn kaldes On / Off Charge (undertiden 3x USB-strøm boost). Men telefonen vil have, at være forbundet til specifikke konnektorer, der er angivet i vejledningen. Disse funktioner er alle de samme anvendelighed miste en nem udskiftning oplader.

Køb et specielt USB-kabel

Alle ved, hvad det ligner en standard Universal Serial Bus kabel. Men ejere af eksterne harddiske og harddiske Der kendes modificerede USB-kabel, i form af bogstavet Y. På den ene side af tråden er proppen, der forbinder til enhed (telefon, cd-drev), og på den anden - to stik der skal forbindes med en fri USB-stik på din computer. Her er en slags "tee". Når du bruger strøm udsendes næsten fordoblet. Det vil sige, til USB 3.0 er teoretisk muligt at få et 1800 mA. Ulempen ved denne metode til opladning er, at ikke alle har et Y-kabel ved hånden.

Sluk enheden

Der er meget effektiv løsning, hvordan du oplader din telefon hurtigere. Mange ejere af mobiltelefoner er ikke helt korrekt at oplade din elektroniske assistent. Fremskynde denne proces kan ved blot at deaktivere telefonens strøm under opladning af batteriet. Nogle gange giver det en næsten dobbelt reduktion af rejsetiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.