Af teknologiMobiltelefoner

Nokia 7280: Review, Fotos, Egenskaber, instruktion

Nokia har altid været kendt for de usædvanlige designløsninger. Især mærkbar fra selskabets køretøjer var den model 7280. Denne telefon maker viste alle storhed hans fantasi.

udseende

Nokia 7280 ligner noget, men bare ikke en telefon. Etnicitet kan forveksles med MP3-afspiller, dette bidrager til arrangementet af komponenterne og en lille skærm. Designere har forsøgt at berømmelse.

Nokia 7280 mobiltelefon består af flere komponenter. Huset anvendte ruskind, metal, gummi, plast og konventionelle. Sådan en cocktail ikke kan findes i andre enheder. Selv moderne smartphones kan ikke sammenlignes i en lang række materialer fra 7280.

Tilføjer citronskal og placering af de udvendige dele. Interessant fuldstændigt fravær af tastaturet, samt etiketter med firmalogo, lavet af stof. De forreste og sidepaneler er placeret indsatser af ruskind. Denne løsning vil beskytte højttaleren og ekstra bekvemmelighed ved betjening af maskinen.

Kontroller er lavet af metal. Pladen dækker kort slot, også fremstillet af et lignende materiale. Faktisk, alle metaldele udføre æstetisk rolle, men den gummi - beskyttende. Klud er kun ét element, det er en etiket med navnet på virksomheden.

En underlig egenskab af designet var skærmen. Ved brug af devaysa han især ikke skiller sig ud, men i standbytilstand, displayet straks bliver til et lille spejl. Denne funktion tilføjer et strejf af elegance til denne lille vidunder.

Bottom enhed placeret stik til opladning, headset og mikrofon. Der er også et sted, og en rem. Den øverste del af øjet er tom, men der er en indikator. Næsten hele toppen af blink, når du modtager beskeder. Baggrundsbelysningen er ikke kun giver dig besked om ubesvarede begivenheder, men også tilføjer en futuristisk design.

Den venstre side er blevet et tilflugtssted for SIM-kort, IR-port og højttaler. Bag kameraet er beliggende, tæt låg. Kontroller, display og ørestykket er placeret på forsiden.

På trods af den usædvanlige udseende, enheden har modtaget de sædvanlige ulemper. Indsæt rød hurtigt ridset. Problemer ikke sparet, og displayet enhed. På spejlet skærmen med det samme vises fingeraftryk. Den taler om mangel af belægning. Blanke elementer krop også brug for konstant rengøring.

7280 brugere modtager ikke kun en elegant enhed, men også en masse problemer. Rengør kabinettet bliver nødt til bogstaveligt talt hver dag. Men af hensyn til en så usædvanlig enhed skal ofre noget.

udstilling

Mobiltelefon Nokia 7280 har modtaget en miniature skærm, kun 30 til 16 millimeter. Mens størrelse forårsager ikke meget spænding, men det er tilstrækkeligt til at betjene enheden. Brugeren kan nemt læse fem linjer tekst.

Apparatet modtog 104 x 208 pixels, hvilket giver en god skærm kvalitet. Naturligvis pixels er synlige, men meget ubehag det forårsager. Forbedrer indtryk fremragende lysstyrke og 65.000 farver. For enheden, udgivet i 2004, har meget god.

Der er synlige svagheder i Nokia 7280. Gennemgang af vinkler kunne være bedre. Med en svag hældning er mærkbart forvrænget. Solen vil også blive et problem for brugeren enhed. Displayet svinder dårligt i skarpt lys.

kamera

Sådan undvære kameraet i sådan en vidunderlig enhed. Nokia 7280 har modtaget "øje" med en matrix af 0,3 megapixel. Nu sådan et kamera kan ikke blive overrasket, men i 2004 det syntes en god idé. Billeder har en opløsning på 640 x 480 pixel. Derfor billedet er dårlig. I 7280 er der ingen videooptagelse, som giver mening, når matrixen på 0,3 MP.

Kameraet er beskyttet af et bevægeligt låg. Imidlertid er glansen af den nærmeste kamera stadig lider ridser. Et væsentligt problem med sandkornene falder mellem låget og kammeret, der forhindrer jævn bevægelse.

autonomi

Køretid er ikke særlig venligst brugere af Nokia 7280. Batteri karakteristika indikerer tilstedeværelsen af kun 700 mAh. Sådan kapacitet er tilstrækkelig kun i 3-4 timers aktiv brug af indretningen. I standbytilstand telefonen er i stand til at låne et par dage.

Den mest glubende i Nokia 7280 er displayet og kommunikation. Den eneste opløsning kan udskifte batteriet, men det vil kræve at demontere enheden.

hukommelse

Specifikationer Nokia 7280, i modsætning til hans udseende, ikke overraskende. Indretningen modtog kun 52,4 megabyte nativt hukommelse. Ikke meget, selv for ældre enheder. Mangel flash slot og en lille mængde hukommelse, desværre, ikke tillader at bruge enheden som en musikafspiller.

funktionalitet

For brugeren vil Nokia 7280 være til rådighed for at få adgang til internettet via GPRS tiende klasse. Der er også mulighed for at overføre data via den infrarøde port.

Enheden har en MP3-afspiller, men den lille mængde hukommelse ikke tillader dig at nyde en lang række sange. Lidt forbedrer positionen af den specificerede FM-modtager. Desuden er apparatet udstyret med en diktafon.

levering sæt

På den ekstraordinære telefon går mindst usædvanligt udstyr. Inkluderet i sættet af Nokia 7280 manual, headset, oplader, bæretaske, fastgoeringsmidler Sims, et værktøj til fjernelse af kort.

Hovedtelefoner er lavet i den sædvanlige stil i selskabet, men har en læder kasse, som er beliggende under knappen. Naturligvis et stereo headset og giver lyd i høj kvalitet. Stranger vendte oplader. Massive adapteren har en pose, hvor skjuler hele ledningen.

demontering

Når "OK" for at udskifte batteriet eller knappen, kan brugeren udføre alle handlinger på egen hånd. Afmonter "Nokia 7280" er ganske enkel, og processen begynder med det faktum, at fjernede kortstikket. Fjern derefter bevægelige låg. Derefter otscholkivaetsya bagpanelet. Brugeren kan nu fjernes og den forreste side af indretningen.

Ved at slippe af kroppen, skal du otscholknut klip holder telefonens batteri. Fjern batteriet, kan du begynde at koble kameraet løkke. Derefter sideværts enhed otscholkivayutsya klip. Telefon var i opløsning i to halvdele, og derefter skærmen er afmonteret fane. Nu kan du fjerne panelet med stik og højttaler. Skubbe skærmen, er det muligt at trække sig ud af rillerne. Det sidste kort er fjernet, og devaysa kamera.

positive anmeldelser

Ejere især godt lide udseendet af Nokia 7280. Design Review bemærker usædvanlig selv blandt de andre modeller fra producenten. Vi betalte opmærksomhed på et stort udvalg af kroppens materialer. Selvom telefonen og ikke meget funktionelle, men det er helt sikkert fremhæve brugerens billedet.

Positiv kvalitet er den nemme afmontering. Næsten hver ejer af en intuitiv måde at udskifte batteriet eller en anden del af apparatet.

negative anmeldelser

De fleste i devayse rammer en lille mængde hukommelse. At have en slot til flash-kort, kan telefonen bruges som en musikafspiller. Men 52,4 megabyte stående hacket mulighed for at bruge til MP3-afspiller.

Også smertefuldt punkt er autonomi. Kun 3 timers taletid igen tvinge brugeren til at genoplade enheden.

Dårlig kamera forårsager ikke positive følelser. Selvfølgelig vente på enheden 2004 er ikke meget værd, men med den samme succes fra det kan helt opgivet.

For ejere af 7280 maskinskrivning vil være en reel feat. Nødvendige breve bliver nødt til at vælge et joystick. Mest sandsynligt, kan en besked funktion blive glemt, eller bestanden op på en masse tålmodighed.

resultat

Telefon "Nokia" altid overrasket fans med sin usædvanlige udseende. I 7280 fabrikanten har overgået endda sig selv. Selvfølgelig enheden ikke passer alle, men det helt sikkert vil være et udmærket supplement stilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.